Şimdi Ara

MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC VS. Sapphire R9 280 DUAL-X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 285 280x 280 hangisine karar verdin?bozulma olayı değişir alırsın bir hafta sonra bozulur alırsın yıllarca bozulmaz onu bilemeyiz.oyunu nasıl açacaksın o önemli.low açmak var son ayar açmak var.son ayar dersen çok fazla ömrü olmaz her sene yeni kartlar çıkıyor ve alay eder gibi yüksek sistem isteyen oyunlar çıkarıyorlar.3-4 sene rahat kullanman lazım ama seneye yeni bir kart ve oyun çıkar deiştirecem dersin o da senin keyfine kalmış bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

Şu an ki ekran kartım olan Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve bu iki ekran kartı arasında kaldım: Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 E
    Sizce hangisini almalıyım ve bunların dışında hangi ekran kartını önerirsiniz ?

MSI R9 280 al kafanı karıştırma extra para vermeye gerek yok.

285 eğer 3GB 384 Bit gelseydi direk önerirdim ama 2gb 256bit ' e düşürülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Kasım 2014; 19:43:21 >
  • Ya beyler kart alıcam bende ama şu amd nvidia arasındaki renk farkı olayı kafamı çok karıştırdı
  • quote:

Zaten O.C. yapmadan oyunları ultrada açabileceğini düşünüyorum bu kartı alırsam kaç yıl gidebilir (Bozulma ömrü ve Oyun açma) ?

sen bi al hele r9 280 ni kafanı karıştırma ben sana soylerım nasıl x duzeyıne getırecegını :)
  • AliVurgun kullanıcısına yanıt
    eğer ki aldıktan sonra incelersen 280xe 100 daha verip neden almadım diye baka kalırsın ben olsam onu alırdım

ileriye dönük bişe istiyorsun anladığım kadarı ile 285 280e çok yakındır 285 oc ile ancak 280Xe zor zekat yetişir ona rağmen hep birkaç fps gerisinden takip eder
    280x al hem oc yapmadan şimdiyi kurtarırsın hemde ilerde yetmemeye başladığında oc yaparsın daha ileri gidersin

üstelik shader vb olaya girersekte 280xde video convert vb işlerde ekran kartı performansın daha yüksek olur
    ben olsam ne 280 nede 285e bakmam xe giderdim
    ama yok illede 280 vs 285 dersende 285 daha yeni mimari üstelik azda olsa 280den önde görünüyor ama farkı anlaşılmayacak kadar az
    285 gcn 1.2 ile geldiği için 280e oranla belki bir miktar farklı olur
  • Beyler 280X almaya karar verdim. Önümüzdeki ay bir mani çıkmazsa almayı düşünüyorum.X almamın nedeni ise sürekli bilgisayara parça alan bir insan değilim. En az 4-5 seneye değiştirmeyi düşünüyorum bu kartı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Daha tavsiye alabilirim ama R9 285 i eledim.
  • quote:

Beyler 280X almaya karar verdim. Önümüzdeki ay bir mani çıkmazsa almayı düşünüyorum.X almamın nedeni ise sürekli bilgisayara parça alan bir insan değilim. En az 4-5 seneye değiştirmeyi düşünüyorum bu kartı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Daha tavsiye alabilirim ama R9 285 i eledim.

dedigim gibi r9 280 alırsan paran cebinde kalır ayrıca bıraz gıdıklama ıle x oluyor zaten ama yınede sen bılırsın :)
  • AliVurgun kullanıcısına yanıt
    en mantıklı ve en ileriye dönük seçimi yapmışsın şimdiden hayırlı olsun
  • R9 280.
    Aynı fiyatta bulabilirsen 285 daha doğru olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el GTX 770 öneririm.
  • Elimde sapphire r9 280x var. Bir de asus r9 270x var. Bir arkadaş sapphire 'i alacak. Almazsa sana yönlendirebilirim kartı. 2 ay kullanılmış kart fakat ocak ayında alındı gold garantili. İlgileniyorsan PM atabilirsin. Asus vatan garantili. o da şubatta alınmış olması lazım faturası kutusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

Elimde sapphire r9 280x var. Bir de asus r9 270x var. Bir arkadaş sapphire 'i alacak. Almazsa sana yönlendirebilirim kartı. 2 ay kullanılmış kart fakat ocak ayında alındı gold garantili. İlgileniyorsan PM atabilirsin. Asus vatan garantili. o da şubatta alınmış olması lazım faturası kutusunda.

Eğwr Vapor-X,Vapor-X Tri-,Toxic ise bunu al.Yoksa MSI R9 280 öneriyorum

• Bendeki Sapphire r9 280x Dual-X.
  • R9 280x ile R9 280 arasında %15 performans farkı var. Saat hızları farklı ve açık gpu birimleri ile 280x bu farka ulaşıyor.(Aynı saat hızlarında fark %5 +-)
    R9 285 tonga mimarili bellek bant genişliği iyileştirmesi içermekte ve daha az enerji harcamakta. Ayrıca video işlemlerinde iyileştirilmeler yapılmıştı bildiğim kadarı ile. Performans olarak yerine göre 280 modelinden daha iyi performans sergiliyor yerine göre ise eş ya da daha kötü performansa sahip. Testleri incelemeni tavsiye ederim
  • quote:

Şu an ki ekran kartım olan Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve bu iki ekran kartı arasında kaldım: Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 E
    Sizce hangisini almalıyım ve bunların dışında hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Alternatif olarak R9 280 düşünebilirsin. Gaming serisinin soğutucu tasarımı çok iyi ve oc ile rahatlıkla X seviyene çıkarsın:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-280-gaming-3g-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• Anakartin gddr3 olmasi lazim bu kartlar ise gddr5, uymamasi lazim anakartina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık 2. El R9 280 satan varsa düşünebilirim. Ama şu R9 285 Kafamı çok karıştırdı ...

• çoğunluk msi 280 az biraz o.c ile 280x performansına erişiyor demiş ama 280x in o.c ile farkı yine %15 lere cıkacağını söylememiş benim ki de bir tahmin tabi arada bir fark varsa illa ki 2 kartada o.c yaptıgında yine fark ortaya cıkacaktır ??bu tahminim doğrumudur yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppie06 -- 12 Kasım 2014; 16:02:45 >
  • bende 9600 dan dün gtx 760 a terfi ettim paran varsa gtx 970 al yoksa 760 götürür ekran kartında şahsi görüşüm kalite stabillik açısından nvida
  • Bana verdiği performansa göre NVIDIA pahalı geliyor. AMD almak daha ileriye dönük ve mantıklı geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.