Şimdi Ara

MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC VS. Sapphire R9 280 DUAL-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ki ekran kartım olan Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve bu iki ekran kartı arasında kaldım: Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 E
    Sizce hangisini almalıyım ve bunların dışında hangi ekran kartını önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 6 Kasım 2014; 17:31:44 >

• Canim kardesim r9 280 in rakibi gtx 760 degil hatta sana soyle soyliyim r9 280 e hafif bir oc yaparsan x durumuna getiriyosun karti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliVurgun kullanıcısına yanıt
    nvidia özelliklerine bağımlı değilsen ki 9600 ile zannetmiyorum kesinlikle amd
  • Sanırım bu 700 liraya iyi bi NVIDIA kart alamıyorum anlamına geliyor.Hayır NVIDIA özelliklerine bağlı değilim ve R9 285 DUAL-X GDDR5 2 GB 256Bit mi yoksa R9 280 DUAL X 3GB 384Bit mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

Sanırım bu 700 liraya iyi bi NVIDIA kart alamıyorum anlamına geliyor.Hayır NVIDIA özelliklerine bağlı değilim ve R9 285 DUAL-X GDDR5 2 GB 256Bit mi yoksa R9 280 DUAL X 3GB 384Bit mi ?

R9 285 amd nin yeni cikardigi bir kart ve r9 280 in bir tik yukselmis halidir

700 liraya forumdan ikinci el guzel bir kart alabilirsin gtx770 tavsiye ederim 650 700 lira arasinda temiz bir kart bulabilirsin amd kartlarda seni uzmez ama driver konusunda cok iyi degil amd

280x alırsan en iyisi o olur şurdan inceleyebilirsin oyunlardaki karşılaştırmaları

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R9_285_Dual-X_OC/6.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi 6700xt gaming x oc
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX 960 ı bekle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu incelemelere bakarak R9 280X in daha olduğunu tahmin ediyorum. R9 285X biraz sönük gözüküyor FPS konusunda sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 7 Kasım 2014; 18:04:06 >
  • quote:

Ben bu incelemelere bakarak R9 280X in daha olduğunu tahmin ediyorum.

R9 280X DE R9 285 İN BİR TIK YUKSELMIS HALIDIR !
  • kartı değiştirirken sistemde de değişiklik yapacak mısınız yoksa eski sisteme mi takacaksınız?sistem yetersiz gelirse 760 285 ya da 280 olmasının bir anlamı kalmaz kart performans gösteremez o yüzden bence sisteminizi detaylı olarak yazın arkadaşlar hangi kart daha iyi olur diye yönlendirsin.
  • 285 2gb 256bit diyor aslında şimdi bulduğum birkaç yerde fark var 285 daha verimli ama ben olsam 100 lira daha verir 280x alırdım 100 liraya fazla fazla değecek bi kart çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 7 Kasım 2014; 18:20:10 >
  • Kardeş bi konum vardı sistemimi yazdığım kimse cevap vermeyince silmiştim. Ben ilk ekran kartı alıp sonra psu alacağım. Daha sonra da sırayla sistem toplayacağım araba aldım para biriktirmem biraz sıkıntılı o yüzden.400 Watt psu var bu arada.
  • Bence 280x alin 285 almayin sacma olur

• quote:

Kardeş bi konum vardı sistemimi yazdığım kimse cevap vermeyince silmiştim. Ben ilk ekran kartı alıp sonra psu alacağım. Daha sonra da sırayla sistem toplayacağım araba aldım para biriktirmem biraz sıkıntılı o yüzden.400 Watt psu var bu arada.

sırayla değil de güç kaynağı ile kartı aynı anda al bence çünkü 400w ile problem olur bahsedilen kartlar.yeni sistem toplayacaksan sorun yok karta göre toplarsın.
  • Dediğim gibi hepsini bir alamam ama psu ile birlikte bi ihtimal alabilirim.Bu arada ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI yeterli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

285 2gb 256bit diyor aslında şimdi bulduğum birkaç yerde fark var 285 daha verimli ama ben olsam 100 lira daha verir 280x alırdım 100 liraya fazla fazla değecek bi kart çünkü

ben ne r9 285 alırım ne de 280x alırım neden çünkü msi r9 280 ürününe bakarsan karı biraz gıdıklayınca x performansına geliyor
  • quote:

Dediğim gibi hepsini bir alamam ama psu ile birlikte bi ihtimal alabilirim.Bu arada ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI yeterli midir ?

evet yeterli olur.
  • 280x dururken alınmaz oc yapacaksan 280x oc ile ne olur

ayrıca yeni aldığın bir karta neden oc yapasın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 7 Kasım 2014; 21:11:55 >
  • Zaten O.C. yapmadan oyunları ultrada açabileceğini düşünüyorum bu kartı alırsam kaç yıl gidebilir (Bozulma ömrü ve Oyun açma) ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.