Şimdi Ara

MSİ GTX960 4GB MI ? 2GB MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi şu hükümet kurulsun dolar falan düşsün bi sistem toplayacağım ve ekran kartını seçtim. Fakat kaç gb olanını alsam karar veremedim. Malum 4 gb çok pahalı.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-4g-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekarti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Şimdiden Teşekkürler...

• kurmayi dusundugun sistemi kaba taslak da olsa yazarsan iyi olur.

4gb 960 alman gereken kart ama pahali diyorsan ya 280x al ya da para bul bir sekilde 2gb 960 alma bence.
  • Kurmak istediğim sistem resimdeki gibi. AMD kart almam. Birçok kez test etme imkanım oldu ve beni tatmin etmedi. Peki neden 4 gb almalıyım ?
  • niye cunku 800 lirayi 2gb karta vermemelisin yakin bir zaman sonra pisman olabilirsin.oyunlar simdiden 2gb'den fazla ram kullanmaya basladi ilerde ne olur o kartin omru ne olur gpu gucu yetse bile ram yetmedigi icin ayar acamazsan pisman olmaz misin?4gb olan hepsini kullanabilir mi bence kullanamaz seneye 4gb dibine kadar isteyen bir oyunda gpu gucu yetmez o ayarlarin hepsini acarsan ama 3gb bile kullansa 2gb'den daha iyi olur cunku 3 3 kusur biraz kurtarir ama 2gb'nin kacari yok oyunlarda sorun yasarsin ama ayar kismak beni bozmaz diyorsan o zaman itirazim yok.
  • Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum. Zaten sistem veya ps4 alıcam. ya 3000 tl ye süper pc yapıcam veya ps4 alıcam. Teşekkürler...
  • 1 seneye kadar donemin oyunlarında 2 gb yeterliydi ama yavas yavas 2 gb sorun oluşturmaya basladi.Kendi kartımı aldıktan sonra keske biraz daha para koyup 780 alsaydım dedim.Bence 2 gb modelini listenizden silin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 bit ve 4 gb :-(

128 bit çok yetersiz değil mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    imkanın varsa 4 gb kartlara bak hocam bu satten sonra 2 gb kartlar alınmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

imkanın varsa 4 gb kartlara bak hocam bu satten sonra 2 gb kartlar alınmaz bence

ben almıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    pardon hocam
  • bana kalirsada bu devirde minimumda 3 gb vramli ekran kartı şart

• hakanaruto1209 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına 800 lira bütçe kalıyor.İster 2.el R9 290 ya da GTX780 alırsınız.İstersenız sıfır 280X alırsınız.Mis gibi sistem olur.GTX960 seçenekleriniz arasında olmamalı...İsteğe göre güç kaynağını VS650 yapabilirsiniz.30-40 lira fark olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Haziran 2015; 0:57:39 >
  • hakanaruto1209 kullanıcısına yanıt
    Amazondan 235 $ ' a Evga SC 4GB kart al.
  • Haklisiniz hocam bu arada amazon rehneriniz de cok bilgilendirici

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay0303149511

Haklisiniz hocam bu arada amazon rehneriniz de cok bilgilendirici

Ve bu tablo iyi bilinsin. 960 hepten boş kart değil, sadece parası önemli kriter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Haziran 2015; 1:08:40 >
  • Bence Nvidia en iyisi guc tuketimi olsun performans olsun zaten yazilima gitmiyorum bile kendim amd kullaniyorum ekran kartini kimseye onermem son zamanlarda cikacak r9 3xx serisini bilemeyecegim su ana kadar nvidia hep ondeydi bunu bilir bunu konusurum amd ciler laf etmesin f/p diye f/p diye psu ya para kaciyor hele su son cikcak seride 300 W TDP olcak deniyor. 300 W olmasi icin ve benim almam icin gta 5 i 8k da ultrada oynatmasi lazim

• Amd driver desteğini yıllardır düzeltmedi ve bu sene oyun yapımcılarının da amd oyunlarla ilgilenmiyor açıklamalarıyla amd gözümde bitmiştir mümkün olduğunca biraz daha fazla ödeyip nvidia kart alın . Amd kendinden %20-30 daha zayıf bir karttan yeni nesil oyunlarda daha az fps veriyorsa amd filan almam ben birdaha. 280x kullanıcısı olarak söylüyorum son amd kartımdı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

Amd driver desteğini yıllardır düzeltmedi ve bu sene oyun yapımcılarının da amd oyunlarla ilgilenmiyor açıklamalarıyla amd gözümde bitmiştir mümkün olduğunca biraz daha fazla ödeyip nvidia kart alın . Amd kendinden %20-30 daha zayıf bir karttan yeni nesil oyunlarda daha az fps veriyorsa amd filan almam ben birdaha. 280x kullanıcısı olarak söylüyorum son amd kartımdı bu.

Evde 2 bilgisayar var. Birinde hd 7850 öbüründe r9 280. bunları almadan önce hep Nvidia kullanmıştım ve o rahatlığı cidden özlüyorum. Her oyunda sıkıntı yaşıyorum diyemem ama bazen en güncel sürücü olmasına rağmen insana ''niye kasıyor bu oyun'' dedirtiyor. Muhtemelen 4,5 sene sonra falan alacağım kart Nvidia olacak. Ayrıca elektriğin pahalı olduğu memleketimizde çok oyun oynuyorsanız Nvidia düşünülebilir. Sizi kara geçirmese bile aradaki farkı biraz kapatabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.