Şimdi Ara

MSI Gungnir 110M LED tuşu ile kontrolcüyü kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, konuya girecek olursak, kasanın yanında gelen fanların Auto RGB olduğunu ve geliş haliyle kasa üzerindeki LED tuşunun çalışmadığını halihazırda öğrendim, biliyorum; fakat bu tuşu işlevsel bir hale getirmenin yolu var mı? Yani 3 adet ARGB fan ve MSI 8 portlu ARGB kontrolcüsü alırsam, yeni alacağım fanları ve kasada halihazırda taktığım, sıvı soğutucunun ARGB başlığı ve 3 adet ARGB fanını beraber LED tuşu üzerinden değiştirebilme imkanım doğar mı? (Anakart B550 Tomahawk)

• Gungnir 100 var led tuşundan kotrol ediyorum msi kontrolcü ile akşam kontrolcüyü kurcalayip birşey öğrenebilirsem mesajı düzenlerim.

Düzenleme: Benim msi kontrolcüm led değil reset tuşuna takılıymış anakarta giden reset kablosunu direk kontrolcüye takmış msi. piyasada üzerinde led tuşu olan kontrolcü var sanırım onu almayı düşünüyorsunuz bende o tuş yok kasanın içinde gelen kontrolcü olduğu için. Kutunun görüntüsü benim kasadakinin aynısı ama ekstradan tuş var. Ayrıca kutuda bir de data çıkışı var ordan anakartın argb çıkışına bağladım ankart B550 gaming plus, dragon center kontrolcüyü görmedi ve anakart üzerinden yönetemiyorum sebebini anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my44 -- 13 Kasım 2020; 22:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • my44 kullanıcısına yanıt

bende hem reset hem led tuşu var kasa üzerinde led tuşunu kontrolcüye bağlamayı düşünüyorum ama şuanki gibi olmasından korkuyorum açıkçası dragon centerda sadece all yaparak hepsini birden kontrol edebiliyorum ayrı ayrı renk ve efekt veremiyorum fan ve parçalara sadece anakartın simgesi gözüküyor yukarda mystic light sekmesinde , ilave argb fan alınca da böyle olmasından korkuyorum ama led tuşu çalışsa ve yine hepsini birden aynı renk yapsa sorun olmaz fakat led tuşunun işlevsiz durması rahatsız etti beni

• Ön paneldeki karttan bağımsız ise oraya uyacak bir butonu internette bulabilirsin. Vampiric 010M var bende de. Aynı kartı kullanıyorsa 2 pinli bir buton lazım.

https://www.robotistan.com/
    2 pin switch - Robotistan | Elektronik Malzeme Marketi Online Satış
    https://www.robotistan.com/arama?q=2+pin+switch

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.