Şimdi Ara

MSI GX630 v.s. ACER AS6930G-733G32MN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GX630 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788

ACER AS6930G-733G32MN http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72912

hangisi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaabuzer -- 26 Eylül 2008; 16:19:16 >

• haydaaa acer nerden cıktı şimdi bn gx630 u cok arastrdım onu almayı düşünüyorum ama acerda fena degıl işlemcisi iyi gibi ama monıtor tam kare...
    aralarında ufak farklar war...
  • Özellikler açısından Acer Full HD ekranı ile daha çekici göründü gözüme ancak malzemesi 5920 serisindeki gibi yeteri kadar kaliteli değilse bilemiyorum. Gx 630 da piyasada zor bulunuyor, ben Acer'ı bir yakından görün derim, beğenirseniz bence Acer.
  • acer kendi sitesine baktığımda bu notebook un ekranı hd ama full hd özelliği yok. acaba hepsiburada da mı yanlış yazdılar. msi piyasada yok ve önsiparişe ben bi türlü yetişemedim, olaki 2. dağıtıma da yetişemezsem diye bu ürünü inceledim. bana mı öle geliyor bilmiyorum ama sanki yeni çıkan makineler msi ın fiyat politikasından sonra fiyatları aşağı çekiyor. çok kararsız kaldım 10-15 güne kadar bu makinelerden birini almalıyım ama hangisi ama şuda bi gerçek ki şuan msi alan arkadaşlar hallerinden oldukça memnun. umarım hiç pişmanlık yaşamazlar, bu fiyata böle bir makinenin alınması cidden hiç ihtimal değildi. tabi bu arada yigimoto arkadaşın da hakkını yemeyeyim eğer msi gx 630 alırsam onun incelemesi benim için kıstas olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaabuzer

acer kendi sitesine baktığımda bu notebook un ekranı hd ama full hd özelliği yok. acaba hepsiburada da mı yanlış yazdılar. msi piyasada yok ve önsiparişe ben bi türlü yetişemedim, olaki 2. dağıtıma da yetişemezsem diye bu ürünü inceledim. bana mı öle geliyor bilmiyorum ama sanki yeni çıkan makineler msi ın fiyat politikasından sonra fiyatları aşağı çekiyor. çok kararsız kaldım 10-15 güne kadar bu makinelerden birini almalıyım ama hangisi ama şuda bi gerçek ki şuan msi alan arkadaşlar hallerinden oldukça memnun. umarım hiç pişmanlık yaşamazlar, bu fiyata böle bir makinenin alınması cidden hiç ihtimal değildi. tabi bu arada yigimoto arkadaşın da hakkını yemeyeyim eğer msi gx 630 alırsam onun incelemesi benim için kıstas olacak...

Samsung da düşünebilirsin çok aşmıyorsa, aceleye getirme de.. . Full Hd özelliği yok derken ne demek istedin anlamadım, zaten notebook ekranlarını harici monitör gibi kullanma şansın yok. 1920x1080 çözünürlük zaten Full Hd çözünürlüğüne denk geliyor, yanlış bir anlaşılma oldu sanırsam ? Evet Msi benim de hoşuma gitti doğrusu incelemelerde, çanta ve mouse vermesi de önemli birer +. Ancak bu Acer modeli de bana hiç fena görünmedi dediğim gibi, şansın varsa kendin gözünle incele.

• Acer full Hd'dir ve kare değil geniş ekrandır. # Ekran 16" Full HD 1920 x 1080 Çözünürlükten belli zaten. Yalnız yuh diyorum bu ekranda bu kadar fazla çözünürlük çok iyi. Yazılar vs küçük görünebilir gerçi. 9600 GT ekran kartı da iyi laptopun fiyatı da cidden uygunmuş. Ekran çözünürlüğü yüksek çözünürlüklü hd mkv film vs izleyecekler için çok iyi. Günlük kullanımda da çok avantajını görürsünüz tabi yazı tipleri vs bu çözünürlüğün 16 inçe sığdırılması sonucu küçük olabilir görmek lazım. Bir de üzücü olan Lcd ekranların iyi oyunlarda güzel görüntü vermesi için orijinal çözünürlüğünde yani 1920 x 1080 Çözünürlükte oynamak gerekir daha altında görüntü tüplü monitörlerdekli gibi net olmayıp deformasyona uğrayacaktır. Ki bu çözünürlükte oyun oynamak bırakın 9600 Gt de, masaüstü en canavar sistemlerde bile çok güç.. Yalnız notebook değiştireceğim 2 ay içinde, Sony'nin yeni Fw serisi 16'' uygun(!) fiyatlı serisi yerine Acer çok daha çekici geldi yine, tabi sony kalitesi yüksek ama konfigürasyon düşük her zamanki gibi. Acer malzeme kalitesinde 5920 serisi gibiyse(ki en az bu kadardır) bence fena değil. Siyah olması da daha bir iyi olmuş.

• http://www.acer.com.tr/public/page4.do?link=oln56.redirect&dau22.oid=39851&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=26&CountryISOCtxParam=TR&LanguageISOCtxParam=tr&ctx3=-1&ctx4=T%C3%BCrkiye&crc=1692506808#inu57_55576

linke bakacak olursanız acer.com.tr de bu ürün full hd 1920*1080 değil de 16" WXGA (HD) 1366 x 768 piksel olarak gösterilmiş. ben bunu kasdetmiştim. aslında üzerinde Bluray rom da yok o kadar önemli değil Full HD olması. Yalnız kafama takılan sornlardan biri MSI gx630 da heralde hiç çıkış yok bi adet DVI çıkışı var.S-Video çıkışı koymamışlar makineye, tv ye nasıl bağlarım diye düşünüyorum. Bazen oyun oynarken ve video izlerken çok güzel oluyor. Acaba DVI çıkışlarını S-Video a çeviren aparatlar mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaabuzer -- 28 Eylül 2008; 10:41:37 >

• Arkadaşlar bu laetle oyun oynayamasını 16 inc ekranın cözünürlügünü nasıl elde etceksiniz o cözünürlük için arkadaşımında dedigi gibi masa üstületler zorlanıyo ben 1280x800 alışıncaya kadar öldüm öldüm dirildim oyun için tabiki MSI
  • oyun için MSI'nın bir artısı da ekran kartının DDR3 olması. diğerininki DDR2
  • bu aralar bende eski bilgisayarı emekli edecem de ekran kartı işlemci olarak şu nasıl bu modellerle kıyaslarsak? işlemcie ekran kartıda yeni olduklarından haklarında pek bilgim yok...
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=P84Z97V01
  • MSI GT735 yeni çıktı... Mükemmel makina bunada bak derim;

Chip Seti ATI
    İşlemci / Hızı AMD Turion X2 ZM-80 2.1GHz
    Ekran Özelliği 17" / 1920 x 1200 / WUXGA
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 3450
    Sistem Belleği 4096MB
    Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Yok
    S-Video (TV-Out) Yok
    10/100 Ethernet Var
    Paket İçeriği Notebook+Çanta

• quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

MSI GT735 yeni çıktı... Mükemmel makina bunada bak derim;

Chip Seti ATI
    İşlemci / Hızı AMD Turion X2 ZM-80 2.1GHz
    Ekran Özelliği 17" / 1920 x 1200 / WUXGA
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 3450
    Sistem Belleği 4096MB
    Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Yok
    S-Video (TV-Out) Yok
    10/100 Ethernet Var
    Paket İçeriği Notebook+Çanta

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72916

fiyatı da güzel ama şu dolar kurunu hoplatanların ... neyse bayramlık ağzımı açmayayım

• Dolarda 1.25 seviyelerini bir düşüş yarından itibaren başlayabilir. Buda 1599 USD + KDV fiyatta 200 YTL civarı ucuza alım fırsatı demek. Grafiklerin yalancısıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.