Şimdi Ara

Msı GX70 3BE-042TR Yeni Model İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Msı GX70 3BE-042TR  Yeni Model İnceleme
  • ge70 2oe sipariş verdim geldi.
    Aynı zamandada gx70 denedim bir arkadaş vasıtasıyla.
    Aklı olmayan adam gider gx alır.
    Pc kilitleniyor.3.5 milyar para vereceksiniz ve yavaş pc alacaksınız akıl karı değil.

ge70 de ise pc aşırı hızlı.Tek bir donma yok.bazı oyunları en yüksekte değilde bir altında oynarsınız akıcı olarak ne kaybedersiniz.
    Yeni nesil varken eskiye dönmek mantıksız.
  • bu darboğaz diyenler ge70 ge60 alıp gx70'e laf atanlar kendi cihazlarına toz kondurmayan insan evlatları gx70 gerçekten bir oyun pc'si ge60 2-3 bekleyen biri olarak gx70 almaya karar verdim 1-2 hafta içerisinde alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexon44

ge70 2oe sipariş verdim geldi.
    Pc kilitleniyor.3.5 milyar para vereceksiniz ve yavaş pc alacaksınız akıl karı değil.

ge70 de ise pc aşırı hızlı.Tek bir donma yok.bazı oyunları en yüksekte değilde bir altında oynarsınız akıcı olarak ne kaybedersiniz.

gx 70 alana yanında çilingir hediye ediyorlar haberin yoktur senin...:D

2 sene sonra o yeni nesil işlemciyle tavla oynarsın ancak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barca34

quote:

Neyin kafasindasin sen :)
    A10 diyosan evet 2 sene sonra tavla oynayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

ge 70 ekran kartı ancak tavlayı kaldırır 2 sene sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 24 Ağustos 2013; 10:35:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

ge 70 ekran kartı ancak tavlayı kaldırır 2 sene sonra.

Evet haklisiniz
    a10 da artik pentium 3 gibi olur 2 seneye.

• bende Pentium 3 mevcut hala kullanırım, ama ekran kartı kaç kere değişmiştir onun haddi hesabı yoktur. Kıssadan hisse, anlayan anlamıştır demek istediğimi.
  • quote:

bende Pentium 3 mevcut hala kullanırım, ama ekran kartı kaç kere değişmiştir onun haddi hesabı yoktur. Kıssadan hisse, anlayan anlamıştır demek istediğimi.

Counter strike,mario filan oynayacaksaniz zaten sikinti olmaz .

• quote:

GX70 i tüplü BMW ye benzetebilirsin , GE serisini ise benzinli FİAT a
    Ben tüplüde olsa BMW yi tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

GX70 i tüplü BMW ye benzetebilirsin , GE serisini ise benzinli FİAT a
    Ben tüplüde olsa BMW yi tercih ederdim

Gx daha cok dogan gorunumlu sahin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seney veya 1.5 seneye görüşürüz gxciler umarım o işlemci o ekran kartının hakkını verir (hiç sanmadım)
  • siz gidin yukte cehennem sicagi yasayan ge serisinden pc aldirin millete sonradan bize boyle yanan pc aldirdilar sizde cehennem sicaginda yanarsiniz diye beddua etmezler umarim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: didymos

siz gidin yukte cehennem sicagi yasayan ge serisinden pc aldirin millete sonradan bize boyle yanan pc aldirdilar sizde cehennem sicaginda yanarsiniz diye beddua etmezler umarim .

Noldu :)
    İslemcinin darbogaz yaptigini kabul ettin ki
    Simdi de sogutmasina laf atiyorsun :)
    Kafadan dolma bilgilerle

• hii darbogaz evet bogaziniz da kalmasin
    sizin degiminizle "darbogaz"li oldugu halde ge70 i cok rahat geciyor i7li 770 gtxli pc ile yarisiyor . ah olmasa ne olurdu acaba sizin aciniz pisirik dediginiz a10 un bu degerleri alabilmesi biliyorum ben
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1032927/3a453292-1cc9-48ee-aa6b-c70fa08e8bc8.jpg
    acik secik goruluyor iste gecin arkadasim bunlari . gx yerine onerdiginiz pc hem cok fena isiniyor hem daha az performans veriyor ayni fiyat pahasina . kasasi da hic stabil degil bir dvd romdan cikan sesle ilgili bir video izledim ki masallah yani o nasil sestir arkadas
    http://www.youtube.com/watch?v=_jQevHSTGdc
    kafadan dolma bilgi falan degil gidin taptiginiz gok tanri var ya bir tane hani adi notebook check olan gidin bakin ge70 klavyeye vuran sicakligin averaji 43 derece sol kisim ise bastan asagi 45-50 derecede geziniyor . kullanici kulubunde millet 90-100 arasi sicakliktan bahsediyor .
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GE70-i765M287-Notebook.98244.0.html
    zaten very high temperatures diye not dusmusler contra kismina . toz dolmaya basladiginda kim bilir nasil olur . inanmiyorsaniz sizin bileceginiz is
    bir de gx70 e bakin daha yuksek oda sicakliginda cok daha serin calisiyor ovguyle bahsetmisler sogutmasindan averaji 35 derece neden cunku gt serisiyle birebir sogutmasi ve kasasi var ge70 ise kirpilmistir .
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX70H-A108972811B-Notebook.99516.0.html

hala diyorum bu fiyata bu pc gibisi yok . ne isinmasi var ne bir seyi . oyun performansi bu fiyata ust duzey . eger ilerde oyunlar ekran kartina degil de islemciye bagli olarak cikmaya baslarsa ge serisi daha uzun goturur evet . bunu da gunesin batidan dogup gibi dogudan batmasi ihtimaliyle esdeger goruyorum anlamissinizdir demek istedigimi

• 20 dolarlık işlemcinin marifetleri; A10 5750m üzerindeki gpu ile (8650g) crysis3;

http://www.youtube.com/watch?v=BFWrk9W3oFw

most wanted;
    http://www.youtube.com/watch?v=3_lR_qFlOMo

diğer;
    http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A51ee3ea9-0-2294-854f-20cf307d01a6&feature=iv&src_vid=3_lR_qFlOMo&v=AqYYUssOK0E

Adamlar iyi bir grafik yongasıyla işlemciyi birleştirmişler, bir APU çıkarmışlar ortaya, bizim insanlarımız nelerin peşinde. 20 dolarlık işlemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barca34 -- 24 Ağustos 2013; 15:32:49 >

• quote:

hii darbogaz evet bogaziniz da kalmasin
    sizin degiminizle "darbogaz"li oldugu halde ge70 i cok rahat geciyor i7li 770 gtxli pc ile yarisiyor . ah olmasa ne olurdu acaba sizin aciniz pisirik dediginiz a10 un bu degerleri alabilmesi biliyorum ben
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1032927/3a453292-1cc9-48ee-aa6b-c70fa08e8bc8.jpg
    acik secik goruluyor iste gecin arkadasim bunlari . gx yerine onerdiginiz pc hem cok fena isiniyor hem daha az performans veriyor ayni fiyat pahasina . kasasi da hic stabil degil bir dvd romdan cikan sesle ilgili bir video izledim ki masallah yani o nasil sestir arkadas
    http://www.youtube.com/watch?v=_jQevHSTGdc
    kafadan dolma bilgi falan degil gidin taptiginiz gok tanri var ya bir tane hani adi notebook check olan gidin bakin ge70 klavyeye vuran sicakligin averaji 43 derece sol kisim ise bastan asagi 45-50 derecede geziniyor . kullanici kulubunde millet 90-100 arasi sicakliktan bahsediyor .
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GE70-i765M287-Notebook.98244.0.html
    zaten very high temperatures diye not dusmusler contra kismina . toz dolmaya basladiginda kim bilir nasil olur . inanmiyorsaniz sizin bileceginiz is
    bir de gx70 e bakin daha yuksek oda sicakliginda cok daha serin calisiyor ovguyle bahsetmisler sogutmasindan averaji 35 derece neden cunku gt serisiyle birebir sogutmasi ve kasasi var ge70 ise kirpilmistir .
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX70H-A108972811B-Notebook.99516.0.html

hala diyorum bu fiyata bu pc gibisi yok . ne isinmasi var ne bir seyi . oyun performansi bu fiyata ust duzey . eger ilerde oyunlar ekran kartina degil de islemciye bagli olarak cikmaya baslarsa ge serisi daha uzun goturur evet . bunu da gunesin batidan dogup gibi dogudan batmasi ihtimaliyle esdeger goruyorum anlamissinizdir demek istedigimi

Valla hic kafa yormayacagim senin gibilere .
    Geliyorsun bana eski serideki suymus buymus gosteriyorsun.
    Sorunlu modeli gosteriyorsun.
    Yok isinmaymis filan.
    Cok konusuyorsun ama bos konusuyorsun.
    Git bakalim ge70 kulubune de bak tekrar sicakliklara.
    Birsey diyon madem.Bunu linklerle destekle ama o da cok zor tabi.
    Biz yuz tane link verdik sen kendi tezini gosteren bir link veremedin.
    Senin yaptigini apartman merdivenlerinde oturan kadinlar yapiyor.-
    -oyleymiz boyleymis filan.
    Bana adam gibi kaynak ve linklerle gel.

• birak bunlari yahu bildigin cevap veremedin simdi kivirtip isi baska yere cekme derdindesin . ne cektik be sizin gibilerden .

sana o kadar link gostedim yapilan testlerle argumanimi destekledim hala bidi bidi konusuyorsun bos konusan sensin . kendi gormek istediginizi gorursunuz anca . bu forumun kanserisiniz siz .

zamaninda GX60 icin ne haltlar yediginizi iyi biliyoruz . o zaman da boyle iki uc kisi kotuleyip durmustu . gercekten tebrik etmek lazimdi azimle milleti vazgecirmistiniz . ayni karalama kampanyasini GX70 icin de son hizla devam ettiriyorsun lakin bu sefer tebrik etmiyorum cunku bu sefer basarisizliga dogru yol almaktasin .

eski seriden bulmus getirmisim . yeni seride ayni sorunu yasayan olmasa getirip koymazdim adam kendisi linki paylasmis . Zaknafein. idi adamin ismi . bir sey paylasiyorsam onu en azindan bir seyle desteklerim .

sicaklik konusunda ne dese inandiginiz siteden gittim ornek verdim ona bile inanmadin . ne oldu yari yolda mi birakti seni ? gormek istedigin sonucu vermeyince itibar edilmez oldu site degil mi . tek yorum bile yazmamissin hakkinda . onu da anliyorum merak etme .

sicakliga dair delil mi istiyorsun al zilyon kadar alinti yaptim hepsi yeni seri sunca insani da yalanci yapma bir zahmet . daha ornek gormek istiyorsan ac konulara bak cok ugrasmadim bile bunlari bulmak icin .

quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

Ultrada 30 fps ile oynadım. 30 fps moralimi bozsada oyunda EN UFAK bir donma yoktu.Üstelik online oyun oynadığım için toplamda 40 kişinin falan olduğu haritada ultrada sorunsuzca oynayabildim. Yalnız yukarıda ısınma yok dedim. Isınma evet yok fakat oyuna girdiğinizde bildiğiniz eliniz yanıyor yani q tuşuna dokunamayacak hale geliyorsunuz cooler boost falan hiç bir şey işe yaramıyor işkence çekiyor makine bildiğiniz o sebeple soğutucu şart çünkü bebek gibi alet bozulsun istemiyorum .

quote:

Orijinalden alıntı: TourniQueT93

MMORPG oyunlar oynuyorum sadece. Tera, Rift, Neverwinter'da denedim ve sıcaklıklar 99 dereceye falan ulaşıyor. Klavye de gayet sıcak, yani ısınma sorunu var malesef cihazlarda. Benim eski HP gibi aluminyum kasa olsaydı üstüne elimizi koyamazdık plastik yine o derece iletmiyor. Ama sıcaklık değerleri eskisini aratmıyor resmen. Bu işlemci kullanımını falan düşürme işlemleri nasıl yapılıyor?

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Şuana kadar mirrors edge ve bf3 oynadım. Bf3 ayarlarına bakmayı unutmuşum direk default ayarlarda 60 -70 fps oynadım ama görüntü gayet iyiydi.
    Sıcaklık elime hissedilir bicimde vurdu. 88 dereceye kadar çıktı.

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Az önce 30dk Hitman oynadım. Grafikler ultradaydı birşey olmasın diye higha indirdim ama pc sıcaklığı 85-87 arası olmuş. Normal mi bu kadar yükselmesi? Klavyenin solunda ki boş alan çok ısındı çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: Sigi

üst seviye oyunlarda 75 derecede falan oluyor ki o da baya bi yakıyor :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhancık

quote:

75 derece oluyorsa iyidir 90 lara çıkmasında yanmasın ilk günden

Bir arkadaşta 99 dereceyi görmüştü forumda bu konuda. Olabiliyor arada böyle :) turbo fanı bunun için koymuşlardır herhalde :)

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

kasa yapisina ornek

quote:

Arkadaşlar sizde de touchpad dokununca böyle hafif sallantıda ve biraz bastırınca içe göçme oluyor mu? Touchpad dediğin oynamaz, bu dokundun mu sallanıyor resmen. Sağlam bir his vermiyor yani. Genel olarak modelin yapısı mı böyle yoksa benimkinde temassızlık falan mı var?

Tüm modellerde bir oynama var hocam. Keşke eski serideki gibi yapsalardı.

son olarak diyecegim ; su onyargilarini yikip buyu de gel . sonra argumanlarima karsi arguman uretebilirsin belki . isim gucum varken sizin gibilerle ugrasarak vakit kaybediyorum . o kadar yazdik cizdik duvara anlatsak simdiye anlardi .

• quote:

birak bunlari yahu bildigin cevap veremedin simdi kivirtip isi baska yere cekme derdindesin . ne cektik be sizin gibilerden .

sana o kadar link gostedim yapilan testlerle argumanimi destekledim hala bidi bidi konusuyorsun bos konusan sensin . kendi gormek istediginizi gorursunuz anca . bu forumun kanserisiniz siz .

zamaninda GX60 icin ne haltlar yediginizi iyi biliyoruz . o zaman da boyle iki uc kisi kotuleyip durmustu . gercekten tebrik etmek lazimdi azimle milleti vazgecirmistiniz . ayni karalama kampanyasini GX70 icin de son hizla devam ettiriyorsun lakin bu sefer tebrik etmiyorum cunku bu sefer basarisizliga dogru yol almaktasin .

eski seriden bulmus getirmisim . yeni seride ayni sorunu yasayan olmasa getirip koymazdim adam kendisi linki paylasmis . Zaknafein. idi adamin ismi . bir sey paylasiyorsam onu en azindan bir seyle desteklerim .

sicaklik konusunda ne dese inandiginiz siteden gittim ornek verdim ona bile inanmadin . ne oldu yari yolda mi birakti seni ? gormek istedigin sonucu vermeyince itibar edilmez oldu site degil mi . tek yorum bile yazmamissin hakkinda . onu da anliyorum merak etme .

sicakliga dair delil mi istiyorsun al zilyon kadar alinti yaptim hepsi yeni seri sunca insani da yalanci yapma bir zahmet . daha ornek gormek istiyorsan ac konulara bak cok ugrasmadim bile bunlari bulmak icin .

quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

Ultrada 30 fps ile oynadım. 30 fps moralimi bozsada oyunda EN UFAK bir donma yoktu.Üstelik online oyun oynadığım için toplamda 40 kişinin falan olduğu haritada ultrada sorunsuzca oynayabildim. Yalnız yukarıda ısınma yok dedim. Isınma evet yok fakat oyuna girdiğinizde bildiğiniz eliniz yanıyor yani q tuşuna dokunamayacak hale geliyorsunuz cooler boost falan hiç bir şey işe yaramıyor işkence çekiyor makine bildiğiniz o sebeple soğutucu şart çünkü bebek gibi alet bozulsun istemiyorum .

quote:

MMORPG oyunlar oynuyorum sadece. Tera, Rift, Neverwinter'da denedim ve sıcaklıklar 99 dereceye falan ulaşıyor. Klavye de gayet sıcak, yani ısınma sorunu var malesef cihazlarda. Benim eski HP gibi aluminyum kasa olsaydı üstüne elimizi koyamazdık plastik yine o derece iletmiyor. Ama sıcaklık değerleri eskisini aratmıyor resmen. Bu işlemci kullanımını falan düşürme işlemleri nasıl yapılıyor?

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Şuana kadar mirrors edge ve bf3 oynadım. Bf3 ayarlarına bakmayı unutmuşum direk default ayarlarda 60 -70 fps oynadım ama görüntü gayet iyiydi.
    Sıcaklık elime hissedilir bicimde vurdu. 88 dereceye kadar çıktı.

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Az önce 30dk Hitman oynadım. Grafikler ultradaydı birşey olmasın diye higha indirdim ama pc sıcaklığı 85-87 arası olmuş. Normal mi bu kadar yükselmesi? Klavyenin solunda ki boş alan çok ısındı çünkü.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhancık

quote:

75 derece oluyorsa iyidir 90 lara çıkmasında yanmasın ilk günden

Bir arkadaşta 99 dereceyi görmüştü forumda bu konuda. Olabiliyor arada böyle :) turbo fanı bunun için koymuşlardır herhalde :)

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

kasa yapisina ornek

quote:

Arkadaşlar sizde de touchpad dokununca böyle hafif sallantıda ve biraz bastırınca içe göçme oluyor mu? Touchpad dediğin oynamaz, bu dokundun mu sallanıyor resmen. Sağlam bir his vermiyor yani. Genel olarak modelin yapısı mı böyle yoksa benimkinde temassızlık falan mı var?

Tüm modellerde bir oynama var hocam. Keşke eski serideki gibi yapsalardı.

son olarak diyecegim ; su onyargilarini yikip buyu de gel . sonra argumanlarima karsi arguman uretebilirsin belki . isim gucum varken sizin gibilerle ugrasarak vakit kaybediyorum . o kadar yazdik cizdik duvara anlatsak simdiye anlardi .

O sicakliklar bir iki ayarla normal seviyelere(islemci sicakligi)
    Tabi siz bundan bihabersiniz.
    Ayyrica gx70 kullanan bir kisi ciksin da gorelim sicaklil degerlerini.konusmasi kolay tabi
    Gx70 alacaksiniz diye ya da aldiniz diye laf attirmiyorsunuz pcye.

Adam touchpad oynuyor demis sen gelmis dvd filan diyorsun.
    Sen hala gx70 sarhoslugundan ayilamamissin belli.

• dediginiz ayarla islemci kullanimini kisiyorsunuz biliyorum .
    sonra ne oluyor frekans 2.4 un ustune cikamiyor 3.4 ghz olacagi yerde tam performans veremiyor .
    o kadar para verip bir de niye kismak zorunda kalsin insan akil mantik var .
    demek sogutma mekanizmasinda veya bir yerinde sorun var ki %100 kullanimda cok stabil calisamiyor yukaridaki sicakliklar cok tehlikeli .
    bu durumda o ayari yapmak da uzun vadede ise yaramayabilir .
    termal macunu tam surulmemis fabrika cikisli hata var gibisinden sozu gecmisti forumda .
    birkac ay sonra tozlanmaya basladiginda ya oyunda kapanir ya da baska yerden patlak verir .

ge70 testlerde isiniyordu simdi insanlar kullanirken de isiniyor . hem icten hem distan hissettiriyor .
    gx70 testlerde kendini kanitlamisti . isinmiyor isinmadigi icin ovguler bile aliyor . gt70 in kasasi ve sogutmasi mevcut .
    su ana kadar bu pc i kullanip da sicaklik sorunu yasayan gormedim . elbet biri cikar yazardi . gx60 in da yoktu bu sorunu .
    daha cok alan olmus olsaydi kesin kaniya varirdik ama sagolsun bazi kisiler insanlari caydirinca yeterli sayiya ulasamadik henuz . o da olacak insallah .

touchpad i kasa kalitesine baska bir ornek daha olsun diye verdim . yok touchpad oynuyor yok dvd sallaniyor ses cikariyor falan kasa kalitesinden odun veriyor .

gx70 almadim lakin dusunuyorum ciddi ciddi . performansina bakildiginda fiyatinda rakipsiz .
    ge70 i oyun performansi ve isiniyor diye eledim cunku zamaninda isinmadan cok cektim . artik oyunlari sogutucusuz da oynatabilen bir pc istiyorum .
    bunlarin hepsi bir araya gelince gx70 almak gayet mantikli . testler olumlu kullananlar memnun .
    pc i alip bir gunlugune deneme sansim yok o yuzden bu kriterlere guvenmek zorundayim .
    pc nin vatan computer gibi yerlere gelmesini bekliyorum o zaman gorup kullanip nihai kararimi vericegim .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.