Şimdi Ara

Msı GX70 3BE-042TR Yeni Model İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaming serisine yeni bir model daha eklendi..

Msı GX70 3BE-042TR

Msı GX70 3BE-042TR  Yeni Model İnceleme

- Amd Quad Core A10-5750M 2.5Ghz up to 3.5Ghz 4Mb önbellek (Bolton M3)

- 16GB DDR3 1333Mhz (2 x 8GB)

- 2GB Paylaşımsız AMD Radeon HD8970M GDDR5 Ekran Kartı

- 750GB 7200rpm Sata + 128GB SSD

- 17.3" Full HD 1920x1080

- Blu-Ray Optik Sürücü - Windows 8 64Bit - 9 Hücreli 180W 7800mAh Pil - 2 x USB 2.0 - 3 x USB 3.0

http://goo.gl/Rfvs0O

ve Msı Aksesuar Paketi

Msı GX70 3BE-042TR  Yeni Model İnceleme

• İşlemcisi çok kötü ekran kartı uçak. i7 4700mq neredeyse 2 kat daha güçlü
  • evet arkadaşlar bu model nasıldır ben aslında Msı GE70 2OE-049XTR bekliyorum ama buna göre işlemcisi çokmu kötü gerçekten
  • ekran kartı atom bombası gibi harika işlemcisi de fiyatına göre en iyi işlemci gt70 lerdeki işlemci bunun ikiş katı fiyata arkadaşlar ama ekran kartı gtx780 dengi bir kart ve bu pc inceleme sitelerinde canavar olarak nitelendirilmiş ve işlemcisinin kötü oldugu hicbiyerde yazmıyor bence harika bir bileşim fiyat performans oranı bi harika 3200 tl ye süper bi canavar alıyorsunuz i7 4700mq ile aynı olmasını bekleyemezsiniz dimi onun fiyatı 6200 tl sanalmarketimde.lütfen matıklı konusalım fiyat performans oranı on numara sanalmarketimden alacağım
  • İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

neyin kafasını yaşıyorsun sen pc her inceleme sitesinde canavar olarak nitelendirilmiş ve crysis 3 ün önerdiği sistem sen ne sacmalıyorsun i5 ten kötüymüş crysis 3 ü ultra da i5 li bir notebook donmadan kaldırabilir mi, ki amd tarafında bu işlemcinin karıslıgı i7 ler ha 4700 serisi kadar iyi degil kesinlikle ama dengi i7 ler bilmeyen cahil adamlarda yorum yapıyor ya forumun kalitesi iyice düştü bırakın su fanboylugu sana saglam bi i7 li gtx780 li pc yi kim 6000 tlden asagı veriyor burada yarı fiyatına nerdeyse ona yaklasan bir performans tan bahsediyoruz ki ekran kartı gtx780 le cok rahat kapısır bu fiyata da bırak da işlemcisi böyle olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 1 Ağustos 2013; 18:32:45 >
  • Ben bu modeli çok beğendim.Ama yinede günlük kullanımda sorun çıkaracaktır darboğazdan dolayı.Oyun oynarken arkada bir program açık kalır render işlemleri çok yavaş olur vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

neyin kafasını yaşıyorsun sen pc her inceleme sitesinde canavar olarak nitelendirilmiş ve crysis 3 ün önerdiği sistem sen ne sacmalıyorsun i5 ten kötüymüş crysis 3 ü ultra da i5 li bir notebook donmadan kaldırabilir mi, ki amd tarafında bu işlemcinin karıslıgı i7 ler ha 4700 serisi kadar iyi degil kesinlikle ama dengi i7 ler bilmeyen cahil adamlarda yorum yapıyor ya forumun kalitesi iyice düştü bırakın su fanboylugu sana saglam bi i7 li gtx780 li pc yi kim 6000 tlden asagı veriyor burada yarı fiyatına nerdeyse ona yaklasan bir performans tan bahsediyoruz ki ekran kartı gtx780 le cok rahat kapısır bu fiyata da bırak da işlemcisi böyle olsun

Asil senin gibiler forumun icine etti.
    Al bak bakalim okuman varsa anlarsin
    cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3230M-vs-AMD-A10-5750M

www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1245&pid2=1222&compare=core-i5-3230m-2-6ghz-vs-apu-a10-5750m-quad-core

Ogren de gel

• gx70i öyle bir kötülüyorlarki yorumlar artık saçmalıklara dönüşmüş... oyunu işlemci değil ekran kartı açıyor hatırlatalım.... ben ge60 kullanıyorm gx60 almadım çünkü sade ve ince bir kasa istediğim için ve ati ekran kartı hiç kullanmadığım için aldım fakat bu kötüleyecegim anlamına gelmiyor... lütfen işlemcisini tartısırkende darboğaz kelimesinide kullanmayın... yazılım için alınmıyor bu bilgisayarlar...

ayrıca aksesuar paketi güzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weezer009

gx70i öyle bir kötülüyorlarki yorumlar artık saçmalıklara dönüşmüş... oyunu işlemci değil ekran kartı açıyor hatırlatalım.... ben ge60 kullanıyorm gx60 almadım çünkü sade ve ince bir kasa istediğim için ve ati ekran kartı hiç kullanmadığım için aldım fakat bu kötüleyecegim anlamına gelmiyor... lütfen işlemcisini tartısırkende darboğaz kelimesinide kullanmayın... yazılım için alınmıyor bu bilgisayarlar...

ayrıca aksesuar paketi güzelmiş..

Gx60 notebookcheck incelemesini oku anlarsin darbogazi.
    Gtx660mle ayni performansi veriyor guncel oyunlarda.far cry crysis filan.
    Darbogazin alasini yapiyor hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

İslemcisi i5 den kotu.
    Neyin kafasindasini siz

Asil senin gibiler forumun icine etti.
    Al bak bakalim okuman varsa anlarsin
    cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3230M-vs-AMD-A10-5750M

www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1245&pid2=1222&compare=core-i5-3230m-2-6ghz-vs-apu-a10-5750m-quad-core

Ogren de gel

Gitmiş taraflı sitenin alıntısını yapmış koyuyor önüme al benden de sana bir site ayrıca a10 4 çekirdek i5 çift çekirdek bilmeden fanboyluk yapıyorsun burada ayrıca oyunu ekran kartı oynatıyor hocamın da dediği gibi ve bu ekran kartı gtx780 dengi hatta bazı yerlerde daha iyi bir ekran kartı kaldı ki bugun ps4 ve xboxone bile amd radeon görüntü işlemcisini kullanıyor ve bu sistem crysis 3 ün önerdiği bir sistemse zaten her türlü oyunu ultrada sorunsuz oynatır demektir.Cahillik dizboyu sen gibi fanboylar forumu mahvetti
    http://www.cpu-world.com/Compare/825/AMD_A10-Series_for_Notebooks_A10-5750M_vs_Intel_Core_i5_Mobile_i5-3230M_(PGA).html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Testlere bakarsak kötü değil o kadarda ?
  • Sana 2 site verdim
    Anlama Sorunun yoksa anlarsin
    Fanboyluk varsa o da sendedir.
    Mobil olmasam sana gosterirdim siteleri de neyse
    Sen yine devam et boyle kor cahilligine
    Ayrica tarafli nedir ya cok guldum :)
    Cpular bench testine sokulmus puanlar verilmis.
    Artik is komiklesti iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 1 Ağustos 2013; 19:34:52 >
  • Bilseydim ''İnceleme'' değil de ''AMD - İntel kavgasına gel'' diye konu açardım konu kopmuş beyler az sakin sizi okuyan o kadar çok insan var ki.. hepsi bişeyler öğrenmenin peşinde.. bu doğrultuda tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız onlar da nasiplenir.
  • İ3 vs 5750m

cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3120M-vs-AMD-A10-5750M

www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1284&pid2=1222&compare=core-i3-3120m-2-5ghz-vs-apu-a10-5750m-quad-core

• quote:

Sana 2 site verdim
    Anlama Sorunun yoksa anlarsin
    Fanboyluk varsa o da sendedir.
    Mobil olmasam sana gosterirdim siteleri de neyse
    Sen yine devam et boyle kor cahilligine
    Ayrica tarafli nedir ya cok guldum :)
    Cpular bench testine sokulmus puanlar verilmis.
    Artik is komiklesti iyice

Komik olan sensin testlere göre olsaydı her sitede farklı sonuclar çıkamazdı her sitede farklı bir sonuc var boş beles konuşmanın bir alemi yok pc on numara almak isteyenler gözü kapalı alabilirler hayırlı olsun ve su testte de i7 ile aynı puanı aldığını görebilirsiniz

http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1222&pid2=716&compare=apu-a10-5750m-quad-core-vs-core-i7-2637m-2-core-1-7ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 1 Ağustos 2013; 20:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi i7 :)
    Bana eski sandry bridge bir islemci gostermissin hem de normalden daha dusuk bir i7.
    İ5 3.nesille kiyasla da bak bakalim bir sen

• amd a10-5750m işlemci i3-2330m ayarındadır haswellde değil sandy bridge :D

bu da kaynak : First PCMark 7 benchmarks show a performance increase of around 10 percent on the A10-4600M (5750M: 2175 points, 4600M: 1965 points). Thus, the A10-5750M would place roughly at the level of a Core i3-2330M (Sandy Bridge).

http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A10-5750M-Notebook-Processor.92882.0.html işlemci biraz anlatılmış

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html burdanda sırasına bakabilirsiniz 153. sırada benim sattığım pc deki 1.nesil i5-430m işlemcisine yetişmiş

çekirdek sayısının performansı belirlediğini düşünenler var hala aksini düşünenleri de cahil yerine koyması da cabası.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html burdanda fps değerleri üstüne tıklayarak kullanılan donanımı görebilirsiniz amd ile intel arasındaki farkı kendiniz görün biz anlatmayalım. elbette bu işlemci her oyuna darboğaz yapacak diye bir şey yok fakat yaptığı zaman görüntü kalitenizi düşürmenizde işe yaramıyor darboğaz işlemcide çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: nfa54

amd a10-5750m işlemci i3-2330m ayarındadır haswellde değil sandy bridge :D

bu da kaynak : First PCMark 7 benchmarks show a performance increase of around 10 percent on the A10-4600M (5750M: 2175 points, 4600M: 1965 points). Thus, the A10-5750M would place roughly at the level of a Core i3-2330M (Sandy Bridge).

http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A10-5750M-Notebook-Processor.92882.0.html işlemci biraz anlatılmış

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html burdanda sırasına bakabilirsiniz 153. sırada benim sattığım pc deki 1.nesil i5-430m işlemcisine yetişmiş

çekirdek sayısının performansı belirlediğini düşünenler var hala aksini düşünenleri de cahil yerine koyması da cabası.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7970M.72675.0.html burdanda fps değerleri üstüne tıklayarak kullanılan donanımı görebilirsiniz amd ile intel arasındaki farkı kendiniz görün biz anlatmayalım. elbette bu işlemci her oyuna darboğaz yapacak diye bir şey yok fakat yaptığı zaman görüntü kalitenizi düşürmenizde işe yaramıyor darboğaz işlemcide çünkü

Verdiğin değerler 8970me değil 7970me ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: nfa54

amd a10-5750m işlemci i3-2330m ayarındadır haswellde değil sandy bridge :D

Verdiğin değerler 8970me değil 7970me ait.

üstüne %10 ekle 8970m in benchmarkları daha yok :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.