Şimdi Ara

Msı GX70 3BE-042TR Yeni Model İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
14.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce yazmıştım, Notebookspec (Notebookcheck sitesi GX70 incelemesi için bu siteyi referans veriyor) laptopu inceleyip "Best Gaming", "Best Value" ve "Best Graphic" ödüllerine layık gördü. İncelemeyi BURADAN (TIKLA) okuyabilirsiniz. Autocad, 3dsmax gibi programları çalıştırmayacaksanız ve oyunları tüm ayarları sona köklenmiş değil de bir iki ayar kısıp oynamak sizin için sorun olmayacaksa tam size göre bir oyuncu laptopu. İşlemcisinin oyunları yüksek kalite ve çözünürlükte oynatamayacak kadar ekran kartını beslemediğini söylemek büyük haksızlıktır. Aşağıdaki testler de bunu destekliyor.

Yukarıda verdiğim sitenin GX70 için yaptığı bazı oyun performansları:

Crysis 3:

Msı GX70 3BE-042TR  Yeni Model İnceleme

Tomb Raider (TressFX açık):

Optimize sorunluluğu ile ünlü GTA IV:

2012 Most Wanted:

ve Battlefield 3:

3DMark 11:

Yükte ekran kartı sıcaklığı (GPU Load %100):

Yüzey sıcaklık ölçümleri (testler Haziran ayında yapılmış):

Ekran kalitesinden bir örnek:

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yayınlanan Forbes sitesine ait bir incelemede yazar "Fiyat-Performans Laptopu" diye başlık atıyor ve laptopun aynı kategorideki ve fiyattaki diğer laptopları performansı ile utandırdığını söylüyor.

http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/07/18/msi-gx70-gaming-laptop-review-outstanding-performance-at-a-budget-price/

İnceleme de A10 5750M işlemcinin darboğaz yaptığını ancak bunun oyun performansına etkisinin göz ardı edilebilir olduğunu söylemişler. Laptopun Battlefield 4'ü yüksek ayarlarda çalıştırmasını ve gelecek 4 yılda da oyunları orta-yüksek seviyede oynatabileceği konusunda tahminde ve güvencede bulunmuşlar. Ayrıca bu sitede de GX70'in soğutmasının iyi olduğunu belirtmişler; yükte sol avuç içi, klavye kısmı ve sağ tarafın soğuk kaldığını, sadece sol taraftan sıcağı dışarı atan fan yerinin solak oyuncular için sorun olabileceğini söylemişler.

Ürünün fiyatı Türkiye'ye beklediğimden daha ucuz gelmiş. Oyun performanslarına ve soğutmasına ek olarak, 17.3 inc FHD ekranı, 128 SSD'si, Bluray sürücüsü olması çok iyi. Özellikleri beni çok tatmin etti şahsen almayı düşünüyorum. Uzun zamandır beklediğim bir laptoptu. Umarım alana kadar fiyatlarda çok yükselme olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Daha önce yazmıştım, Notebookspec (Notebookcheck sitesi GX70 incelemesi için bu siteyi referans veriyor) laptopu inceleyip "Best Gaming", "Best Value" ve "Best Graphic" ödüllerine layık gördü. İncelemeyi BURADAN (TIKLA) okuyabilirsiniz. Autocad, 3dsmax gibi programları çalıştırmayacaksanız ve oyunları tüm ayarları sona köklenmiş değil de bir iki ayar kısıp oynamak sizin için sorun olmayacaksa tam size göre bir oyuncu laptopu. İşlemcisinin oyunları yüksek kalite ve çözünürlükte oynatamayacak kadar ekran kartını beslemediğini söylemek büyük haksızlıktır. Aşağıdaki testler de bunu destekliyor.

Yukarıda verdiğim sitenin GX70 için yaptığı bazı oyun performansları:

Crysis 3:

Tomb Raider (TressFX açık):

Optimize sorunluluğu ile ünlü GTA IV:

2012 Most Wanted:

ve Battlefield 3:

3DMark 11:

Yükte ekran kartı sıcaklığı (GPU Load %100):

Yüzey sıcaklık ölçümleri (testler Haziran ayında yapılmış):

Ekran kalitesinden bir örnek:

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yayınlanan Forbes sitesine ait bir incelemede yazar "Fiyat-Performans Laptopu" diye başlık atıyor ve laptopun aynı kategorideki ve fiyattaki diğer laptopları performansı ile utandırdığını söylüyor.

http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/07/18/msi-gx70-gaming-laptop-review-outstanding-performance-at-a-budget-price/

İnceleme de A10 5750M işlemcinin darboğaz yaptığını ancak bunun oyun performansına etkisinin göz ardı edilebilir olduğunu söylemişler. Laptopun Battlefield 4'ü yüksek ayarlarda çalıştırmasını ve gelecek 4 yılda da oyunları orta-yüksek seviyede oynatabileceği konusunda tahminde ve güvencede bulunmuşlar. Ayrıca bu sitede de GX70'in soğutmasının iyi olduğunu belirtmişler; yükte sol avuç içi, klavye kısmı ve sağ tarafın soğuk kaldığını, sadece sol taraftan sıcağı dışarı atan fan yerinin solak oyuncular için sorun olabileceğini söylemişler.

Ürünün fiyatı Türkiye'ye beklediğimden daha ucuz gelmiş. Oyun performanslarına ve soğutmasına ek olarak, 17.3 inc FHD ekranı, 128 SSD'si, Bluray sürücüsü olması çok iyi. Özellikleri beni çok tatmin etti şahsen almayı düşünüyorum. Uzun zamandır beklediğim bir laptoptu. Umarım alana kadar fiyatlarda çok yükselme olmaz.

Kesinlikle bu fiyata alınabilecek en iyi notebook zaten crysis 3 ü en son ayarlarda oynatabilecek bir notebook önümüzdeki 4-5 seneyi cok rahat çıkarır diye düşünüyorum.bu pc nin fiyatı 3200 tl bu fiyata böyle bir bileşen beklediğimden de cok daha uygun bir fiyat birkaç mesaj önce bi arkadas da 3200 tl ye bi Toshiba aldığını belirtmiş sadece işlemcisi bu pc den geri kalan bütün herseyi kötü ssd si bile yok 4 gb ram i var bide övünmüş kendiyle farklarını birkaç mesaj önce yazdım daglar kadar fark var toplasan 1500 tl ye yakın o olmayan parcalar bu pc gibi bileşene sahip olup da bu fiyata başka laptop yok bence tam alınabilecek on numara pc tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesajların hepsini okudum iyimi kötümü anlamak için ben yeni ge60 modellerini bekliyordum bu gelmiş acaba bunu alsam ileride işlemci sıkıntı çıkarsa değiştirme şansım var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

mesajların hepsini okudum iyimi kötümü anlamak için ben yeni ge60 modellerini bekliyordum bu gelmiş acaba bunu alsam ileride işlemci sıkıntı çıkarsa değiştirme şansım var mı arkadaşlar ?

Amdlerde cok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

mesajların hepsini okudum iyimi kötümü anlamak için ben yeni ge60 modellerini bekliyordum bu gelmiş acaba bunu alsam ileride işlemci sıkıntı çıkarsa değiştirme şansım var mı arkadaşlar ?

Amdlerde cok zor

ge70 serisinde daha çok performans alırmıyım peki crysis 3'de eğer intel işlemcili ge serisi daha performans alıyorsa intel daha iyi olur sanırım
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    yahu git az ötede oyna. kimseye hakaret etmeye hakkın yok.

alet oyunları canavar gibi çalıştırmış. msi de bu pcyi oyuncu bilgisayarı diye satıyor zaten. acı çekerek ve çektirerek çalışacak bir pc yaparak hiç bir oyuncuyu üzeceğini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Amdlerde cok zor

ge70 serisinde daha çok performans alırmıyım peki crysis 3'de eğer intel işlemcili ge serisi daha performans alıyorsa intel daha iyi olur sanırım

İslemci ve ekran kartiyla ge70 al derim

• MSI GX70 3BE-042TR bunun fiyatı 3200TL bazı arkadaşlar işlemcisinin yetersiz olduğunu söylüyorlar

MSI GE70 2OE-049XTR bunun fiyatı 3400TL ama stokda yok malesef her hangi bir sorunu yok

peki arkadaşlar ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırdınız neden ????

MSI GX70 3BE-042TR ın madem işlemcisi çok kötü neden o fiyata çıkmış ekran kartı içinmi okudukca insanın kafası karışıyor az parada değil yani verilecek tutar

şuan ikiside stokda olsa MSI GX70 3BE-042TR tercih etme sebebimiz ne olurdu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 2 Ağustos 2013; 5:16:17 >
  • war3z kullanıcısına yanıt
    ge70 2oe'nin yeniden stoklara girdğinde fiyatta düşme yaşanabilir..

ben taşınabilrliğe(ağırlık,büyüklük) ve tasarıma göre ve işlemcisinden dolayı ge70 alırdım..ben illa highda ultrada oynayacağım diye almadım notebook'u...tek isteğim lowlara düşmemek aynı zamanda da rahat rahat oynamak..bir de amd işlemcinin ve ati ekran kartının ısınma değerlerini bilmiyorum hiç ati kullanmadım..
  • İ7 3720 işlemci, gtx680m 4gb ekran kartı, 128 gb SSD + 750 gb hdd, 24 gb 1600 mhz ram,17.3" FHD MSI kasa = 2620 tl Monster bu arada 6 ağustostan itibaren hemen teslim satışlar başlıyor bekleme derdine Son

• quote:

Anlamak istemeyen kafaya zorla bilgi sokamayiz.ulkemiizin sorunu da bunun gibi dar kafali beyinler.

Ülkemizin sorunu senin gibi sadece kendi düşüncesini doğru bilip diğerlerininkini yalanlayan örümcek kafalılar.

Hayır testlerde belli zaten sonuçlar daha neyin çabasını veriyorsun onu anlamadım.Sen almayabilirain ki muhtemelen almadığın için pişmansın ve yererk kendini tatmin ediyorsun ama başkalarına yanlış bilgilwr verme.Daha kullanmadan etmeden multi tasking diyorsun.Bir şeyi görmeden yorum yapanlardan hiç haz etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Anlamak istemeyen kafaya zorla bilgi sokamayiz.ulkemiizin sorunu da bunun gibi dar kafali beyinler.

Ülkemizin sorunu senin gibi sadece kendi düşüncesini doğru bilip diğerlerininkini yalanlayan örümcek kafalılar.

Hayır testlerde belli zaten sonuçlar daha neyin çabasını veriyorsun onu anlamadım.Sen almayabilirain ki muhtemelen almadığın için pişmansın ve yererk kendini tatmin ediyorsun ama başkalarına yanlış bilgilwr verme.Daha kullanmadan etmeden multi tasking diyorsun.Bir şeyi görmeden yorum yapanlardan hiç haz etmem.

Senin gibilere he der gecerim ben.
    Cevap yazmaya da degmez Zaten sizlere.

• quote:

quote:

quote:

Kendi kendiyle cebelleşiyor anlaması kıt bunun gibi sabit kafalılar yüzünden bu ülke bu hallere düştü herkes yanlış bu arkadadaşımız doğru zaten herşeyi kendisi biliyor testler yalan msi nin sitesinde bu pc nin aldığı award lar da yalan..Msi bu bilgisayarı oyuncu bilgisayarı olarak çıkarmamış mı?cıkarmıs.Crysis 3 ü ultra ayarda hic sorunsuz oynatan sistem önümüzdeki 3-4 seneyi cok rahat çıkarır mı cok rahat çıkarır.alacagınız ge70 modeli bu pc den daha düşük özelliklere sahip olacak ve 2 sene sonra niye aldım diyeceksiniz bu fiyata böle pc bulunmaz ayrıca bazı arkadaslar fiyat düşer demiş fiyat falan düşmez zaten sınırlı sayıda geliyor stokta biter siz de alamadığınızda kalırsınız almak isteyen arkadaslara tavsiyem hic düşünmesinler kimisi ısınma mısınma demiş arkadaslar msi bunu zaten düsünmüstür siz bir oyuncu pcsi alıyorsunuz ve zaten ne yaparsanız yapın bu sistemi zorlayamazsınız bizim gibiler sadece oyun oynar bu sistem bizi 3-4 sene rahat götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 2 Ağustos 2013; 13:56:47 >

• Benim gibi sadece oyun amaçlı Laptop almayı düşünenler için F/P olarak mükemmele yakın bir cihaz. 1 hafta içinde büyük bir ihtimalle satın alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

quote:

quote:

Kendi kendiyle cebelleşiyor anlaması kıt bunun gibi sabit kafalılar yüzünden bu ülke bu hallere düştü herkes yanlış bu arkadadaşımız doğru zaten herşeyi kendisi biliyor testler yalan msi nin sitesinde bu pc nin aldığı award lar da yalan..Msi bu bilgisayarı oyuncu bilgisayarı olarak çıkarmamış mı?cıkarmıs.Crysis 3 ü ultra ayarda hic sorunsuz oynatan sistem önümüzdeki 3-4 seneyi cok rahat çıkarır mı cok rahat çıkarır.alacagınız ge70 modeli bu pc den daha düşük özelliklere sahip olacak ve 2 sene sonra niye aldım diyeceksiniz bu fiyata böle pc bulunmaz ayrıca bazı arkadaslar fiyat düşer demiş fiyat falan düşmez zaten sınırlı sayıda geliyor stokta biter siz de alamadığınızda kalırsınız almak isteyen arkadaslara tavsiyem hic düşünmesinler kimisi ısınma mısınma demiş arkadaslar msi bunu zaten düsünmüstür siz bir oyuncu pcsi alıyorsunuz ve zaten ne yaparsanız yapın bu sistemi zorlayamazsınız bizim gibiler sadece oyun oynar bu sistem bizi 3-4 sene rahat götürür

Tabi oyle diyecek.Kendi pcsini mi kotuleyecek adamlar.
    Bu isler parasiyyla kocum.parasini verdin mi her turlu reklami yapilir.hic tv seyretmiyorsun herhalde sen.
    Her gordugune inanirsan vay bu ulkenin haline.
    Gx60 konusunda da sizin gibiler coktu ama onlar da anladi darbogaz yaptigini gec te olsa ve bidaha sesleri cikmadi.

www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html

İncelemeyi dogru duzgun oku.Sonra sacma sapan cevaplarla gelme.
    Gx70 deki de bundan azcik daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

İ7 3720 işlemci, gtx680m 4gb ekran kartı, 128 gb SSD + 750 gb hdd, 24 gb 1600 mhz ram,17.3" FHD MSI kasa = 2620 tl Monster bu arada 6 ağustostan itibaren hemen teslim satışlar başlıyor bekleme derdine Son

sizin gibi 9 ay beklemeye niyetim yok teşekkürler 9 ay sonra intelin yeni nesil işlemcileri çıkar şimdinin yenileri o zaman eski olur ve daha uygun fiyattan alınır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

quote:

quote:

quote:

Tabi oyle diyecek.Kendi pcsini mi kotuleyecek adamlar.
    Bu isler parasiyyla kocum.parasini verdin mi her turlu reklami yapilir.hic tv seyretmiyorsun herhalde sen.
    Her gordugune inanirsan vay bu ulkenin haline.
    Gx60 konusunda da sizin gibiler coktu ama onlar da anladi darbogaz yaptigini gec te olsa ve bidaha sesleri cikmadi.

www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html

İncelemeyi dogru duzgun oku.Sonra sacma sapan cevaplarla gelme.
    Gx70 deki de bundan azcik daha iyi

Ufak at koçum reklam yapan biri varsa oda sensin intelde çalışıyorsan söyle ne bağnaz bir insansın ya birsürü inceleme var hepsine bir kılıf buluyorsun yok para vermişler yok bilmem ne belki senin verdiğin sitede intelden para almış kötülüyor.ya bırak artık saçma sapan savunma yapmayı sen git Intel al koçum kazığını ye rahatla sen gibileri o keser ayrıca bu pc yi ne yaparsan yap zorlayacak kadar zaten kullanamazsın ve her işini rahat rahat görür

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

İ7 3720 işlemci, gtx680m 4gb ekran kartı, 128 gb SSD + 750 gb hdd, 24 gb 1600 mhz ram,17.3" FHD MSI kasa = 2620 tl Monster bu arada 6 ağustostan itibaren hemen teslim satışlar başlıyor bekleme derdine Son

sizin gibi 9 ay beklemeye niyetim yok teşekkürler 9 ay sonra intelin yeni nesil işlemcileri çıkar şimdinin yenileri o zaman eski olur ve daha uygun fiyattan alınır

9 ay beklemedim, 125 gün gecikti ama imzamdaki sistem harici burada farklı olan parçaları taktırdım. 2620 liraya daha iyisi varsa bunu satayım onu alayım gösterin bana? 3200 liraya satılan msi, bu bilgisayarın yanında diz çöker ibadet eder A10 işlemci mi ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

9 ay beklemedim, 125 gün gecikti ama imzamdaki sistem harici burada farklı olan parçaları taktırdım. 2620 liraya daha iyisi varsa bunu satayım onu alayım gösterin bana? 3200 liraya satılan msi, bu bilgisayarın yanında diz çöker ibadet eder A10 işlemci mi ya

Hocam monster nasıl bir firma intette cok şikayet okudum siparişlerin 8-9 ay geciktiğinden tutun da mahkemelik olanlara kadar sizinki ne zaman sonra geldi acaba?ayrıca pc nin kalitesi nedir acaba msi kadar kaliteli mi?bu pc gercekten cok kaliteli bi pc.işlemcisi sizinki kadar iyi olmaya bilir fakat ekran kartı sizinkinden kat kat üstün bir ekran kartı ayrıca etek series orjinal klavyesi killer double shot,cooler booster,full hd 17 inc ekranı var,5 adet de USB girişi.bence harika bir donanım ve mükemmel bir yazılımı var.monster iyimi kalitesi falan sizce nasıl hep merak etmisimdir fakat hakkında cok şikayet okudum aşırı fazla özellikle taahhüt ettikleri tarihte bile ürünü göndermiyorlamıs birde sizin söylediğiniz fiyata söylediğiniz özellikte bir notebook göremedim orjinal sitesinde varsa adres verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 2 Ağustos 2013; 15:59:50 >

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    K10D yi ben tavsye etmiştim sana özel mesajla şimdi beni de geçip K-5 almışsın hayırlı olsun

Bu bahsettiğin monsterın linki var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.