Şimdi Ara

Msi gx70 3be ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Notebooktaki 2 ekran kartını da temel görüntü bağdaştırıcısı olarak görüyor.
    Ayrıca 8970m ekran kartıda gizli aygıtları göstermeyi açınca gözüküyor. Amd clean up utility ile driveri sildim. güncel sürümü indirip yuklemeye çalıştığımda da 8970 i görmeyip 8650g nin sürücüsü olmadıgını soyluyor. yuklesem de görmüyor 8970mi. işletim sistemim w10
    Driver için autodetect utilityi kullandığımda en güncel sürüm var diyor. aygıt yöneticisini açıp ekran kartının ayarlarından güncellemede yapamıyorum.

• Merhabalar, bende aynı modeli kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Siz çözebildiniz mi acaba?

MSI marka GX70 model laptop kullanıyorum. İçerisinde 2 tane ekran kartı var. Biri APU diğeri harici. Aniden harici olan çalışmamaya/pc tarafından görülmemeye başladı.
    Aygıt yöneticisinde görünmüyor. Gizli olanları göster dediğimde görebiliyorum sadece ve 45 kod hatası veriyor.
    "Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)"
    Garantim dolduğu için kendim, ekran kartını çıkarıp, tekrar taktım. Format attım. Yinede düzelmedi.
    En son GTA 5 oynuyordum, aniden ekran donmaya başlamıştı sonrasında ekran kartını tamamen görmemeye başladı.
    İşletim sistemi: Windows 8.

Yardıma ihtiyacım var, teşekkür ederim.
    internette olan tüm kaynak bilgilerini denedim, tekrar tekrar format atiyorum ama duzelmiyor. Baska bir fikri olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGlory93 -- 22 Nisan 2020; 0:45:0 >

• Gunceldir :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.