Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şuanda pcyi aldım ge60yada 70 düşünüyodum fakat soğutma benim için önemliydi buyüzden bunu seçtim kulaklık bomba bişe :))) birçok oyun elimde var tek tek deneyip buraya yazıcam yalnızca gx70 kullanan değerli arkadaşlarımıza küçük bir sorum olucaktı bilgisayarı 1 saat boş bıraktığımda kendi kendine kapanıyo mesela knight online oynayan biriyim ve karakterimi pazara koyuyorum gece boyu pazarda kalıcak fakat bilgisayar 1 saat sonra otomatik kapanıyo bunu nasıl düzeltebilirim acaba güç seçeneklerinde uyku modu gibi oto kapatma gibi uygulamaları kapadım hala sorun mevcut önerileriniz nedir acaba
  • Kulübe eklersin 1 aydır kullanıyorum daha oyun indirmedim yanında gelen kodları bile kullanmadım canım sıkılıyor bu aralar sıkkın hatta kulaklık bomba cidden fare ve fare altlığıda cidden fark ettiriyor CS de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6161

beyler şuanda pcyi aldım ge60yada 70 düşünüyodum fakat soğutma benim için önemliydi buyüzden bunu seçtim kulaklık bomba bişe :))) birçok oyun elimde var tek tek deneyip buraya yazıcam yalnızca gx70 kullanan değerli arkadaşlarımıza küçük bir sorum olucaktı bilgisayarı 1 saat boş bıraktığımda kendi kendine kapanıyo mesela knight online oynayan biriyim ve karakterimi pazara koyuyorum gece boyu pazarda kalıcak fakat bilgisayar 1 saat sonra otomatik kapanıyo bunu nasıl düzeltebilirim acaba güç seçeneklerinde uyku modu gibi oto kapatma gibi uygulamaları kapadım hala sorun mevcut önerileriniz nedir acaba

Bende sizin mesajınızdan sonra denedim aynı problem bendede oluyor acaba bu sorunun çözümünü bulamadım.Diger kullanan arkadaslarda bu sorunu yaşadımı büyük ihtimal güç seçeneklerinden yada uyku moduna geçtikten bi süre sonra kendini kapatıyodur diye düşünüyorum. Birde siz ekranı kapatıyormusunuz açık mı bırakıyorsunuz ?

• Arkadaşlar bu kapanma işini güç seçeneği yüksek performans seçiliyken plan ayarlarını değiştirmelisiniz. Uykudan önce beklenecek süre falan hdd kapanma süresi hepsini çok büyük rakamlar yapı(ör:999999) sorun çözülür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6161

beyler şuanda pcyi aldım ge60yada 70 düşünüyodum fakat soğutma benim için önemliydi buyüzden bunu seçtim kulaklık bomba bişe :))) birçok oyun elimde var tek tek deneyip buraya yazıcam yalnızca gx70 kullanan değerli arkadaşlarımıza küçük bir sorum olucaktı bilgisayarı 1 saat boş bıraktığımda kendi kendine kapanıyo mesela knight online oynayan biriyim ve karakterimi pazara koyuyorum gece boyu pazarda kalıcak fakat bilgisayar 1 saat sonra otomatik kapanıyo bunu nasıl düzeltebilirim acaba güç seçeneklerinde uyku modu gibi oto kapatma gibi uygulamaları kapadım hala sorun mevcut önerileriniz nedir acaba

Denetim Masası -> Sistem ve Güvenlik -> Güç Seçenekleri bölümünden istediğin şekilde güç ile ilgili ayarlamalarını yapabilirsin. Bu kısımdaki her yazıyı detaylı ve dikkatli bir şekilde okursan sorununa çözümü bulabilirsin.

• sipariş geldi benim de. fakat aksesuar paketi çıkmadı kutudan. bilgisi olan
  • kutudan aksesuar paketi çıkmadı bilgin var mı
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı nerden aldınız ? Msi kendi gönderiyor aksesuar paketini aldığınız firmayla iletişime geçin belki ellerinde kalmamış olabilir.

Birde bu bilgisayarı kullanan arkadaslar işlemci Clock speedi 3.0ghz e sabitleme imkanımız yada 3.0ghzden aşağısına düşmesini engelleme imkanımız varmı böyle bişey deneyen veya bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircan1905

Bilgisayarı nerden aldınız ? Msi kendi gönderiyor aksesuar paketini aldığınız firmayla iletişime geçin belki ellerinde kalmamış olabilir.

Birde bu bilgisayarı kullanan arkadaslar işlemci Clock speedi 3.0ghz e sabitleme imkanımız yada 3.0ghzden aşağısına düşmesini engelleme imkanımız varmı böyle bişey deneyen veya bilgisi olan varmı ?

webdenal.com
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    O sitede 2 adet gx70 var birisi normal birisi crysis edition sanırım siz normal olanı almışsınız o üründe hediyeler yok gibi duruyor siz yinede firma ile iletişime geçip sorun ben yanlış biliyo olabilirim.
  • quote:

O sitede 2 adet gx70 var birisi normal birisi crysis edition sanırım siz normal olanı almışsınız o üründe hediyeler yok gibi duruyor siz yinede firma ile iletişime geçip sorun ben yanlış biliyo olabilirim.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

quote:

tamam

sitede başka yok baktım şimdi. aradım da hafta içi çalışıyorlar. telefona bakan yok
  • sorunumu çözdüm arkadaşlar kapak açıkken ben afkken yemeğe felan gittiğimde bilgisayar kendi kendine uyku moduna geçiyodu yada kapanıyodu tam anlamadım sorunu çözdüm güç ayarlarından yüksek performansın önündeki Plan Ayarlarını Düzenleyi seçtim ve gelişmiş güç ayarlarına tıkladım ordaki kutucukları tek tek açıp baktığımda 1 saat sonra oto uykuya alma vardı onu kaldırdım ve sorunum çözüldü.. Ben pcyi yeni alıp deneyen biri olarak çok beğendim film izlemede özellikle kendini belli ediyo 24 saat açık tutmama rahmen ısınma gibi bir problemim olmadı oyunlardada turbo fanla 2-3 saat takılmama rahmen ısınma problemim yok.. oyunlardan leage of legends, knight online, tera online olmak üzere 3 tane online oyun denedimki içlerinden tera online 30 gblık bir oyun ve şuanda online oyunlarda en iyi grafiklere sahiptir en iyi grafik özelliklerinde kasmadan oynadım. Crysis 3 yükledim ve oynadım en iyi ayarlarda açmasına rahmen kasma mevcut kasmasıda oynanmayacak derecede rahatsız ediyo buyüzden en iyisi değilde bir düşüğü yükseğe getirip oynadım kasmadan rahat oynayabildim tabi crysis 3 ü ssdye yüklemeden oynadım ssdye yüklerseniz bu problem olmadan ultrada oynayabileceğinizi düşünüyorum cihaz hakkında iyi düşünüyorum şuana kadar bir problemim olmadı olursa yazıcam yeni oyunlar denedikçe sizinle paylaşıcam sırada 5-6 oyunum var iyi günler

• quote:

sipariş geldi benim de. fakat aksesuar paketi çıkmadı kutudan. bilgisi olan

Ürününüz hayırlı olsun ürünü aldığınız yer ile temasa geçin keşke almadan önce, satış sayfasında hediyeden bahsediliyor muydu ona dikkat edebilirdiniz ki eğer ettiyseniz ve hediyeli gönderim gibi bir bilgi var ise satın aldığınız yeri arayıp sorununuzu çözünüz ve duyduğuma göre ve zamanında biraz bakmıştım sitelerden, hediye paketi yaklaşık 600 küsür civarında... Eğer aldığınız yerde hediyeli gibi bişiy söz ediliyorsa bence peşini bırakmayın şöyle diyeyim, odamdaki ses sistemini kaldırmama yetti kulaklığın performansı :D

Edit: Şimdi baktım şu linktenhttp://www.webdenal.com/msi-gx70-3be-042tr_601853.html hediyeler ile ilgili bir şey göremedim haliyle hediyelerim gelmedi gibi bişiy sorsanızda olumsuz cevap alabilirsiniz fakat bu durumu MSI'a mail atarak-iletişime geçerek belki bir şans halledebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü; A firmasına bu laptop hediyeli gidiyorsa, B firmasında hediye yoksa firma muhtemelen hediyeleri ayrıca satış yapıyordur ki bu da eğer MSI hediyeli şekilde gönderdiyse laptopu B firmasına, büyük ihtimalle hediyeleri alma şansınız olur. Kısaca aldığınız yer ile hediye meselesini çözemezseniz MSI ile iletişime geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Berkowski -- 21 Eylül 2013; 15:54:14 >

• quote:

Kullanıcı yorumlarınız benim gibi laptopu almayı düşünenler için çok değerli arkadaşlar, hepinize teşekkür ediyorum. :) Şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamamış olmanız çok memnuniyet verici. Lütfen paylaşımlarınıza devam edin.

Gelmişken entegre ve harici grafik kartı arasında nasıl geçiş yapacağınızı anlatmak istedim. AMD çoğu oyunun profilini otomatik olarak "Yüksek Performans" moduna atamış ve harici grafik kartı (8970M) çalışıyor olsa da bazı oyunlar entegre grafik kartını (8650G) kullanabiliyor. Bu da doğal olarak performans düşüklüğüne sebep oluyor ve sizin bu oyunları elle "Yüksek Performans" olarak atamanız gerekebiliyor.

Bunun için:

1- Masaüstünde sağ tıklayın ve "Grafik Özellikleri"ni seçin.

2- Açılan AMD Catalyst Control Center (sizde AMD VISION Engine Control Center diye geçer) uygulamasından "Güç" sekmesinin altındaki "PowerPlay" kısmından hem takılı hem de pil de durumunu "Performansı En Üst Düzeye Getir" olarak ayarlayıp "Uygula"ya tıklayın.

3- Aynı "Güç" sekmesinin altındaki "Geçişli Grafikler Genel Ayarları" kısmından hem pil hem de takılı durumunu "Performansı en üst düzeye getir" olarak ayarlayıp "Uygula"ya tıklayın.

4- Yine "Güç" sekmesinin altındaki "Geçişli Grafikler Uygulama Ayarları"na tıklayın. Bu kısımda görünen uygulamalardan istediklerinizi "Yüksek Performans" olarak atayabilirsiniz. Eğer atamak istediğiniz uygulama listede yoksa, "Uygulama Ekle"ye tıklayıp oyunun veya programın exe dosyasını "Yüksek Performans" seçerek harici grafik kartında çalıştırabilirsiniz. Uygulamaları atadıktan sonra "Uygula"ya basın.

5- Driver sürümünüz 13.8 Beta veya ilerisi ise yeni eklenen "Geçişli Grafikler Uygulama Monitörü" kısmından "Görüntülemeyi başlat"a tıklayarak uygulamaların entegre mi harici grafik kartında mı çalıştığını takip edebilirsiniz.

Not 1: Performansı ön planda tutmak adına pilde dahi Yüksek Performans modunu seçili gösterdim ama siz dilerseniz bunu pilde Güç Tasarruflu olarak değiştirebilirsiniz.
    Not 2: Bu işlemleri Intel+AMD sistemde gösterdim. AMD+AMD sistemde bu işlemler arasında biraz farklılıklar olabilir (Catalyst Control Center yerine VISION Engine Control Center yazması gibi) ancak hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.
    Not 3 :) : 8650G onboard grafik kartı olduğu için DXDIAG gibi yerlerde her zaman bu kart görünür, Windows da bu kart üzerinden puan verir.

Çoğu kişi biliyordur ancak bilmeyenler için burada bulunsun. Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeberk

quote:

sipariş geldi benim de. fakat aksesuar paketi çıkmadı kutudan. bilgisi olan

Ürününüz hayırlı olsun ürünü aldığınız yer ile temasa geçin keşke almadan önce, satış sayfasında hediyeden bahsediliyor muydu ona dikkat edebilirdiniz ki eğer ettiyseniz ve hediyeli gönderim gibi bir bilgi var ise satın aldığınız yeri arayıp sorununuzu çözünüz ve duyduğuma göre ve zamanında biraz bakmıştım sitelerden, hediye paketi yaklaşık 600 küsür civarında... Eğer aldığınız yerde hediyeli gibi bişiy söz ediliyorsa bence peşini bırakmayın şöyle diyeyim, odamdaki ses sistemini kaldırmama yetti kulaklığın performansı :D

Edit: Şimdi baktım şu linktenhttp://www.webdenal.com/msi-gx70-3be-042tr_601853.html hediyeler ile ilgili bir şey göremedim haliyle hediyelerim gelmedi gibi bişiy sorsanızda olumsuz cevap alabilirsiniz fakat bu durumu MSI'a mail atarak-iletişime geçerek belki bir şans halledebilirsiniz diye düşünüyorum çünkü; A firmasına bu laptop hediyeli gidiyorsa, B firmasında hediye yoksa firma muhtemelen hediyeleri ayrıca satış yapıyordur ki bu da eğer MSI hediyeli şekilde gönderdiyse laptopu B firmasına, büyük ihtimalle hediyeleri alma şansınız olur. Kısaca aldığınız yer ile hediye meselesini çözemezseniz MSI ile iletişime geçin.

haftasonu olduğu için telefona bakmadılar. msi ile iletişim konusuna bakacam. ama saçma geldi bana. her yerde birlikte satılıyor. zaten hediye bunlar. ürün iadesi yaparım gerekirse

• Ürünün üstünde yazıp yazmaması farketmez ben diğer sitelere baktım eksenbilgisayar gibi bunlardada yazmıyor ama iletişime geçtiğimde bu ürünlerin MSİ tarafından sağlandığını her ürünle birlikte gönderildiğini söylemişlerdi bana bu işin üstüne gidin büyük ihtimal sonuç alırsınız.
  • quote:

Ürünün üstünde yazıp yazmaması farketmez ben diğer sitelere baktım eksenbilgisayar gibi bunlardada yazmıyor ama iletişime geçtiğimde bu ürünlerin MSİ tarafından sağlandığını her ürünle birlikte gönderildiğini söylemişlerdi bana bu işin üstüne gidin büyük ihtimal sonuç alırsınız.

evet az önce aradım yanında yokmuş. iade talebinde bulundum ben de. o kadar para veriyoruz eksik geliyor. ben de msi kendi temin ediyor diye belirttim ama sonuç yok. e mail gönderecekler gönderi kodu falan onu bekliyorum. hediyelerle birlikte en ucuz nereden alırım. biraz araştırdım ama
  • pcdepo, ebrarbilgisayar, eksenbilgisayar, sanalmarketim bunlar önerebileceğim ve bildigim kadarı ile yanında hediyeleri gönderen firmalar ben zaten pcdepo.com dan aldım ürünü herhangi bir sorun çıkmadı
  • arkadaslar 1 hafta 10 gun once bende msi gx70 aldım.
    herkesın bıldıgı gıbı bılgısayarda ıkı tane ekran kartı var.nfs most wanted 2012 yı kurdum ekran kartı ayarlarından prıze takılıyken en ust duzey performans degıstırılebılır grafık ayarlarından da nfs mst wanted ı yuksek performans olarak ayarladım ve oyuna gırdıgımde fps cok dusuk oyunda kasmalar dahı olabılıyo
    carpısma esnasında 8 fps ye kadar dusebılıyo. yarıslarda 15-20 fps arasında gıdıp gelıyo acaba benım bılgısayarda bır sıkıntımı var oyunlarda 8970m' e gecıs yapmıyo olabılırmı bı yardımcı olursanız cok sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.