Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gx70 almayı dusunuyorum bende pazartesi insallah hıc bır sorun yasamam oyunlarda

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GX70-3BE-042TR-Amd-A10-5750-250-Ghz-16-GB-128-SSD-750-GB-173-Windows-8-BlurayFull-HD-pmu286978.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty577 -- 13 Eylül 2013; 15:32:55 >
  • Güncel oyunları oynayacaklar almasın derim, araştırdığımda güncel oyunlarda high ve ultra'da fps değeri bir hayli düşük. Alan arkadaşlar da maalesef paylaşmamışlar hem fps değerlerini hemde sıcaklık değerlerini o yüzden beklemekte yarar var derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Güncel oyunları oynayacaklar almasın derim, araştırdığımda güncel oyunlarda high ve ultra'da fps değeri bir hayli düşük. Alan arkadaşlar da maalesef paylaşmamışlar hem fps değerlerini hemde sıcaklık değerlerini o yüzden beklemekte yarar var derim.

Beklemek gerekekebilir belki ama bunu buradaki arkadaşlar testleri paylasmadi diye alinmaz degil. Full hd de mi düşük veriyor yoksa hd çözünürlurlukte mi ? Once arastirmanizin tamamini paylasirsaniz sevinirim. Zira 1080p de sonuçlar artik tartisilmiyor bile.

Sayfada bir sürü test paylasildi hâlâ ayni şeylere geri dönüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 13 Eylül 2013; 22:20:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bir sürü test paylaşıldı ve o paylaşımların hepsinde oyunlardan alınan verim çok kötü. Notebookcheck bunların başında geliyor. Msi ge60 serisini kullananlar çok fazla paylaşım yapmış mesela veya lenovo y500 kullananlar çok detaylı bilgiler paylaşmışlar. Ancak Gx70 alanlar hiçbir şey paylaşmamış. Haliyle insanlara alın alın güzel bilgisayar demek şuan benim tavsiye edebileceğim bir durum değil.
  • Lütfen yalan yanlış bilgi vermeyin arkadaşım. Gx70 güncel oyunların neredeyse hepsinde kendi muadillerinin üstünde performans değeri almıştır bu fiyata alınabilecek en iyi laptopdur. Kendi denediğim 3-4 oyunu paylaşayım sizlerler..
    Hepsi fullhd ultra ayarlardır.

Battlefield 3 - 30-35fps(30'dan aşagı çok nadir düşüyor)
    Borderlands 2 - 50fps
    Tomb Raider - 50fps
    Assassins Creed 3 - 35 fps

şimdilik denediklerim bunlar fazla vakit bulamıyorum şu sıralar yogunum çoğu oyunu deneyip sonuçlarını koyacagım ve bu oyunları oynarken Gpu ve Cpu sıcaklık değerlerinin 70-75 in üstüne çıktıgını görmedim soğutucu falan kullanmıyorum.
  • arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son kararı ge70 ile gx70 arasında vereceğim. bu iki bilgisayar arasından seçim yapabilmek için bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?
  • ygtatli kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Aslında GT serisinden bir laptop almak istiyorum ama nedense Türkiye fiyatları gereksiz pahalı. Ge70'in fanından çok ses çıktığı ve fazla ısındığı için GX70'e yöneldim ama GX70'inde işlemcisinin uzun dönemde sorun çıkaracağını düşünüyorum. Keşke şu GE70'i GX70'in kasasına koysalarmış.
  • ShafakCool kullanıcısına yanıt
    aynen :) son 20 günüm kaldı işim dolayısıyla artık net kararımı verip sipariş etmem gerekiyor :S
  • Oyun performansı olarak gx70 render performansı için ge70 Artık hangisi ağırlıklı olacaksa yapın seçiminizi.
  • Ben MMO da oynayan birisi olduğum için i7'li bir laptop almaya karar verdim.
  • render performansı ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtatli

render performansı ne hocam?

Video ve resim işleme diyelim kısaca. İki makinedeki performans farkı sadece süre. Yani ge70 ile 1 saatte yapılanı gx70 2.5, 3 saatte yapar.
  • Forum okunmadan "armut piş agzıma düş" dendiği icin dejavu yasanıo. Hayır bide bilirkisi gibi onerilerde bulunuo millet
    dahada kotusu.
    Bari okumadan atladınız meydana oneride bulunmayın dimi. Cebinde 3400 lirası olan (dolar sagolsun bi ara pesin 3070 e kadar indi ve firmaların ac gibi zam yapmaları.) bundan daha iyi oyun makinesi alamaz. Hikayenin sonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 15 Eylül 2013; 17:49:45 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Haklısınız denemeden ürünü kötüleyen çok fazla. Ama ben MMOlar işlemci bazlı oldukları için kararırımı değiştirdim sadece.
  • Çoğu kişi pc alirken ilk islemciye bakar. i5 yada i7 vs ise en iyi pc onlarindir. Ramda 8 gb ve 2 gb ekran kartiyla sanar ki daha iyisi yok.

Bir çok arkadaşım var boyle pc lere 1500-2000 tl veren. Bazilarina Ssd li pc onerdigimde oda ne diye affaliyor.

Bu pc yi kendim test edemesemde ozelliklerine gore oyun oynayacaklar icin guzel bir makine gibi duruyor. İşlemci gunumuzde yetersiz ancak idare eder dersek, diger ozellikleri konusunda hickimsenin kusur bulacagini sanmıyorum.

Amd nin en iyi mobil ekran karti ve siralamada ilk üçte diyelim.
    Full hd mat ekrani,
    16 gb rami,
    128 ssd ve 750 hdd si,
    Gt serilerindeki kolay isinmayan kaliteli kasa.
    Isiklandirmali oyuncular icin hazirlanmis ozel klavye,
    Yine oyuncular icin killer ag ozelligi,
    Pek kullanan olmasada 3 ekrana kadar destek,
    Verilen hediyeler, kulaklik, canta, mause ve mause pad,
    Vs vs

Sadece islemci intel değil yada en iyi islemci yok bunda diye bi kenera atmamak lazım. Oncelik oyunsa diger artilar daha agir bastigindan islemci tolere edilebilirse fazla düşünmeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kulübe beni de ekler misin
  • bugün itibariyle gx70 siparişi verdim kulube benide ekler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

bugün itibariyle gx70 siparişi verdim kulube benide ekler misin

ben dün sipariş verdim. senden önce
  • arkadaşlar bende bir sorun var wireless le ilgili 413 tr modeli kullanıyorum. 10 15 dk da bir internet bağlantım kopuyor. Wifii yi kapatıp açıyorum anca öyle bağlanıyor sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar bilgisayarda Rome II yi denedim 1080p ultra ayarlarda 15-20fps alıyorum fakat ayarları 1080p high yaptıgımda 40 üstüne çıkıyor fps sıcaklıkta 75 derecenin üstüne çıkmıyor önceki mesajlarda soran arkadaslar vardı yardımcı olması amacı ile paylaşmak istedim. Yabancı sitelerde okuduguma göre oyunda bir optimizasyon problemi varmış güncellemeleri çıkınca tekrar deneyip sizinle playlaşacağım.

Birde crysis3 oyununu denedim 1080p ultra ayarlarda 30fps alıyorum fakat bazen 25civarına falan düşüşler oluyor onuda 2 tane ayarı high olarak ayarlayıp hallettim stabil bi şekilde 35fps alıyorum şuan sıcaklık değeride 70-75 arasında oluyor

Laptopda klavyenin elimizi koydugumuz kısmında herhangi bir ısınma kesinlikle olmuyor bu sıcak günlerde bile herhangi bir problem yok bilgisayarın sogutması çok iyi ben önceki asus bilgisayarımda en çok bundan şikayetçiydim çok rahatsız ediyordu bunun olmaması beni çok mutlu etti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.