Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle Rome 2 yi merak ediyorum ya yarın sabah alabilirim laptopu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Özellikle Rome 2 yi merak ediyorum ya yarın sabah alabilirim laptopu

bende çok merak ediyorum tüm pc leri çok zorlamış testlerde zaten berbat fps almış ama birde burdan birisinin test etmesi daha güvenilir bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaho03183

HocM ne yaptiniz ya bunlar kac sene incesinin oyunlari
    Yeni guncel oyunlari bekliyoruz
    Splinter cell blacklist. Metro last light. Company of heroes 2. Rome 2

Anlama güçlüğü falan mı yaşıyorsun dostum? Yukarıda yazmışım daha fırsatım olmadı fazla oyun oynamaya diye. Ben yeni mi demişim oyunlara? Blacklist yolda halen iniyor.
  • İndimi oyunlar üstadım

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

İndimi oyunlar üstadım

Üstafd henüz inmedi.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı hediyeleri ile birlikte gönderen biyer önerebilirmisiniz bana fiyatı arttı mı birde 3200tl civarındaydı suan baktıgımda 3350 civarında bundan ucuz nerde bulabilirim ?
  • Memleketin hali ortada patron dolar Euro aldı başını gidiyor

• Laptop'um bugün elime geçti. Mümkün olduğunca deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Yaşadığım ilk sorun youtube'da 1080p video izlerken ses ve görüntüde takılmalar olması. Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bufuak -- 8 Eylül 2013; 0:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bufuak

Laptop'um bugün elime geçti. Mümkün olduğunca deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Yaşadığım ilk sorun youtube'da 1080p video izlerken ses ve görüntüde takılmalar olması. Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum

Eğer Mozilla Firefox ile sorun yaşadıysanız Google Chrome kullanmanızı öneririm ki bende Laptop'u aldığım ilk günden beri Firefox ile ilgili yaklaşık 20-25 saniyede bir 5 saniyelik donma oluyor. Çözümünü bulamadım belki kullandığım eklentilerden donuyordur diye test edicem artık başka çarem kalmadı, bildiğim forumları araştırdım bu konuda bir şey bulamadım. Sorun şöyle ki dediğim gibi belirli aralıklarla donuyor ve o donduğu anda video izliyorsam ses akışı devam ediyor ve Görüntü donuyor(Komple firefox donuyor, donduğunda tab açmaya çalıştım olmadı, Firefox'u kapatmayı denedim kapanmadı taa ki donma ânı sona erince bu denediklerim gerçekleşti) ve Yazı yazıyorsam donduğu anda yazı yazılmıyormuş gibi oluyor fakat donma ânı sona erdiğinde tüm yazdıklarım birden ekrana geliyor.

Eğer kullandığınız tarayıcıda eklentiler mevcut ise tarayıcınızı eklentiler olmadan çalıştırıp tekrar test edebilirsiniz eğer sorun düzelirse muhtemelen eklentilerden biri veya bir kaçı sorun yaratıyordur tek tek hangisinin sorunlu olduğunu açıp test ederek bulabilirsiniz. Veya Masaüstü sağ tık - değiştirilebilir grafikleri yapılandır'a tıklayıp - açılan pencerede Uygulama Ekleye tıkladıktan sonra kullandığınız tarayıcının exe dosyasını listeye ekleyip yüksek performansta çalışmasını seçip test edebilirsiniz belki güç tüketimi modunda çalışıyorsa takılma yapıyor olabilir. Bende şuan sorunumu çözmek üzereyim sanırım yüklü olan eklentiler yüzünden firefox anlık olarak takılıyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Berkowski -- 8 Eylül 2013; 3:52:57 >

• A-10 Gpu'sunun internet işlerinde gayet yeten bir gpu olucagı kanaatindeyim kesinlikle sorun onda değil ya bir optimizasyon hatası vardır yada dediginiz gibi eklentilerde bi problem vardır sorun yazılımsaldır.
  • quote:

Laptop'um bugün elime geçti. Mümkün olduğunca deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım. Yaşadığım ilk sorun youtube'da 1080p video izlerken ses ve görüntüde takılmalar olması. Sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum

Videoya sağ tıkla ayarlar de minik bir pencere çıkacak. Çıkan minik pencerenin en sağ alt köşesinde monitor simgesi var. Orada donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir in tikini kaldır. sorun çözülmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmedox

quote:

Videoya sağ tıkla ayarlar de minik bir pencere çıkacak. Çıkan minik pencerenin en sağ alt köşesinde monitor simgesi var. Orada donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir in tikini kaldır. sorun çözülmesi lazım.

videoya sağ tıkladığımda daha değişik bir menüyle karşılaşıyorum ayarlar çıkmıyor. tarayıcım chrome bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: bircan1905

A-10 Gpu'sunun internet işlerinde gayet yeten bir gpu olucagı kanaatindeyim kesinlikle sorun onda değil ya bir optimizasyon hatası vardır yada dediginiz gibi eklentilerde bi problem vardır sorun yazılımsaldır.

ie'yle denedim aynı videoyu şuanda takılma söz konusu değil. acaba yüklü gelen chromedaki flash playerda mı bi sıkıntı var silip baştan kursam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmedox

quote:

videoya sağ tıkladığımda daha değişik bir menüyle karşılaşıyorum ayarlar çıkmıyor. tarayıcım chrome bu arada

Dostum bu şekilde olması lazım.

• ben de menü böyle çıkıyor
  • quote:

ben de menü böyle çıkıyor

YA adobe flash player yüklü değil ya da güncel değil. Sen en iyisi sitesinden en güncel olanı indir kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnV

Bataryayı çıkarıp seri numarasına bakmıştım Laptop'un, dediğiniz Registration'ı tamamlamak için ancak sonrasında bir türlü vakit bulamadım. İyi hatırlattınız, yarın hallederim. Online destek alabilmek için gerekliydi sanırım.

Kardeş ya satın alma kanıtı diye birşey var o-rada 720p resim istiyor. Ben oraya bana gelen faturayı mı çekip koyacağım?
  • quote:

ben de menü böyle çıkıyor

ilköncewww.youtube.com/html5 e gireceksiniz.
    orada aşağıda HTML5 denemesinden ayrıl butonu var hocam oraya tıkla.Sonra flash playera dönüyor.
    Sizde youtubeun html5 oynatıcı ile oynatıyor.

• Selam arkadaşlar konuyu baştan sona okudum kafam öylesine karıştı ki anlatamam. Donanım konusunda uzman birisi değilim forumda okuduklarımla bir kanaate varıp bu ürünü almak istiyordum ama tartışma öyle değişik bir şekilde gelişmiş ki değil bu ürünü almak msi markasından soğutmaya kadar gitmiş (benim gibi uzman olmayan arklar için). Tartışmalar arasında azda olsa kullanan arkadaşların olumlu yorumları şu ana kadar herhangi bir sorun mesajı yazılmaması bir nebze olsun yinede bu ürüne yönelmeme etki ediyor. Şimdi benim sorum oyun olarak sadece WOW ve DIABLO 3 oynayan birisiyim wow da pvp agırlıklı oynuorum (özelikle rbg 10vs10) ultra ayarlarda herhangi bir problem yaşarmıyım ? cevaplar için şimdiden tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserne

Selam arkadaşlar konuyu baştan sona okudum kafam öylesine karıştı ki anlatamam. Donanım konusunda uzman birisi değilim forumda okuduklarımla bir kanaate varıp bu ürünü almak istiyordum ama tartışma öyle değişik bir şekilde gelişmiş ki değil bu ürünü almak msi markasından soğutmaya kadar gitmiş (benim gibi uzman olmayan arklar için). Tartışmalar arasında azda olsa kullanan arkadaşların olumlu yorumları şu ana kadar herhangi bir sorun mesajı yazılmaması bir nebze olsun yinede bu ürüne yönelmeme etki ediyor. Şimdi benim sorum oyun olarak sadece WOW ve DIABLO 3 oynayan birisiyim wow da pvp agırlıklı oynuorum (özelikle rbg 10vs10) ultra ayarlarda herhangi bir problem yaşarmıyım ? cevaplar için şimdiden tşkler...

Benimde merakım o konudaydı fakat forumdan bir kullanıcı gx60 modeline ait bir inceleme yapmıştı ve WoW'da 25m lfr raidde 60 küsür fps almıştı bende wow oyuncusuyum ve indirmeyi tamamladım girdim oyuna sıfırdan karakter açtım addonlar kapalı iken ve gerekli grafik ayarlarını yaptım ultra olarak ve 58 fps aldım sabit sonra (boş alanda 58fps) sonra ayarları kıstım low yaptım yine 58 59 fps fps sanırım sabit 60 bir şekilde /console maxFPS 400 komutuyla fps 85 oldu fakat yinede yeterli gelmedi bana boş bir alanda low ayarlarda ve o komutla bende daha fazla olmalıydı. Malesef 25m raid veya pvp yapma şansım olmadı çünkü esas hesabım kapalıydı ücretsiz hesap ile deneyebildim Bende çok merakla bekliyorum WoW'daki fps durumunu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.