Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptop şarjda iken %97 prize takılı dolmuyor yazıyor sizdede böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarier53

arkadaslar 1 hafta 10 gun once bende msi gx70 aldım.
    herkesın bıldıgı gıbı bılgısayarda ıkı tane ekran kartı var.nfs most wanted 2012 yı kurdum ekran kartı ayarlarından prıze takılıyken en ust duzey performans degıstırılebılır grafık ayarlarından da nfs mst wanted ı yuksek performans olarak ayarladım ve oyuna gırdıgımde fps cok dusuk oyunda kasmalar dahı olabılıyo
    carpısma esnasında 8 fps ye kadar dusebılıyo. yarıslarda 15-20 fps arasında gıdıp gelıyo acaba benım bılgısayarda bır sıkıntımı var oyunlarda 8970m' e gecıs yapmıyo olabılırmı bı yardımcı olursanız cok sevınırım

gpu z programını kur altta 8970m i seç yan sekmede sensöre tıkla oyuna gir. bir müddet oyna sonra çıkış yap ve ekran kartının sıcaklığını kontrol et. masaüstü sağ tık/değiştirebilir grafik ayarları. ekle/most wanted ı seç/yüksek performansı ayarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

arkadaşlar laptop şarjda iken %97 prize takılı dolmuyor yazıyor sizdede böylemi?

kontrol ederim. şimdi çalışıyorum. 8 de evdeyim inşallah sıcak yatağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

quote:

Orijinalden alıntı: sarier53

arkadaslar 1 hafta 10 gun once bende msi gx70 aldım.
    herkesın bıldıgı gıbı bılgısayarda ıkı tane ekran kartı var.nfs most wanted 2012 yı kurdum ekran kartı ayarlarından prıze takılıyken en ust duzey performans degıstırılebılır grafık ayarlarından da nfs mst wanted ı yuksek performans olarak ayarladım ve oyuna gırdıgımde fps cok dusuk oyunda kasmalar dahı olabılıyo
    carpısma esnasında 8 fps ye kadar dusebılıyo. yarıslarda 15-20 fps arasında gıdıp gelıyo acaba benım bılgısayarda bır sıkıntımı var oyunlarda 8970m' e gecıs yapmıyo olabılırmı bı yardımcı olursanız cok sevınırım

gpu z programını kur altta 8970m i seç yan sekmede sensöre tıkla oyuna gir. bir müddet oyna sonra çıkış yap ve ekran kartının sıcaklığını kontrol et. masaüstü sağ tık/değiştirebilir grafik ayarları. ekle/most wanted ı seç/yüksek performansı ayarla.

Need for Speed: Most Wanted (2012) düşük :60 fps
    med. :60 fps
    yüksek :28.6 58.1 ~ 43 fps
    ultra :27.2 53.6 ~ 40 fps

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8970M.90656.0.html

buradaki veriye göre gayet yeterli. bir de tabiki oyun oynarken güç kablosunun da takılı olduğunu varsayıyorum. unutmuş olma ihtimalin yüksek. cevap yaz hemen ona göre bakalım tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: bircan1905

pcdepo, ebrarbilgisayar, eksenbilgisayar, sanalmarketim bunlar önerebileceğim ve bildigim kadarı ile yanında hediyeleri gönderen firmalar ben zaten pcdepo.com dan aldım ürünü herhangi bir sorun çıkmadı

en uygun pcdepo görünüyor. havale ile alırım. sağol da dün 2 defa webdenal.com u aradım iade için. iade formu doldurdum. e mail adresime 1 gönderi olacakmış. baktım yok. bu gün bastıracam. olmadı direk gönderecem. 7 gün geçti diye sonra mırın kırın yaparlar.
  • arkadaşlar benim power düğmesindeki ışık (durum led i ) hep kehribar renginde hiç birşey açık olmadıgı zamanlarda öle yardımcı olabilecek var mı?
  • iade işlemi için kargoya verdim bu arada. sonucu bekliyorum
  • buda benden olsun.. 3210 tl
    http://www.notebookadresi.com/msi_gx70_3be-042tr_notebook

arkadaşlar gx70 temiz 2. el almak istiyorum nakit 2450 verebilirim...satmayı düşünen pm atsın....olmadı yukarıdaki linkten sıfırını alacam....
  • quote:

arkadaşlar benim power düğmesindeki ışık (durum led i ) hep kehribar renginde hiç birşey açık olmadıgı zamanlarda öle yardımcı olabilecek var mı?

benim de aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

quote:

arkadaşlar benim power düğmesindeki ışık (durum led i ) hep kehribar renginde hiç birşey açık olmadıgı zamanlarda öle yardımcı olabilecek var mı?

benim de aynı

Arkadaslar masaüstünde sağ tıklayıp grafik özelliklerine girin Güç sekmesinde "Geçişli grafikler Uygulama Monitoru" ne girin Görüntülemeyi başlatın orda çalışan uygulamalar içinde hangi ekran kartınızın hangi uygulamayı çalıştırdığını gösteriyor Yüksek Performans yazan 8970 güç tasarrufu yazan diğer gpuyu kullanıyor demektir. HD 8970 in herhangi bir uygulamada kullanılması güç düşmesini kırmızıya çevirir buda herhangi bir uygulamanın 8970 ekran kartıyla çalışıyo olması demektir. Eğer orda gereksiz yüksek performans ile çalışan uygulamalar var ise yine Grafik Özelliklerinin güç sekmesinde Geçişli Grafikler Uygulama Ayarları bölümünden hangi uygulamanın hangi ekran kartını kullanıcagını ayarlayabilirsiniz.

• arkadaşlar pes 2014 ü kurdum, d3dx9_43.dll dosyası eksik diye oyun açılmadı. directx yüklü olarak gelmiyomu veya bu bilgisayarı açtıktan sonra herhangi bir ekran kartı güncellemesi falan yapmaya gerek var mı?
  • sadece internetten o dll dosyasını bulup yüklemeniz yeterli ben League of Legends de dedigim gibi yaptığımda sorun çözülmüştü
  • Arkadaslar GX70 modelinde acaba kaç tane msata girişi var bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
    128+750 nin yanına 2. bi HDD veya SSD takabiiyormuyuz ?
  • Selam Arkadaşlar GX70 aldım sonunda .. 8-9 yıldır kullandığım asus F3JC iş görmüyordu artık. Birinci önceliğim.17 inc ve kaliteli bir kasaydı. 15.6 16::9 lık loptıpların ekranına alışamadım. Çok Küçük ve basık geliyor.Kullandığım Asusun Ekranı 15.4 16:10 alan olarak yaklaşık 17 16:9 degerinde olduğu için( Boydan 2 parmak Enden 1 parmak uzun) 17 inc tercihim oldu. Elemerim arasında Samsung Gemer , Gt630M ekran kartlı modeli ve Ge 70 arasında kaldım. Samsung gamerde olabirirdi ; Çok sorun okudum kullanıcılardan ; Ekran kartı eski model çok güç harcıyor. Canlı İnceledim Teşhir Ürünü mağazada Birkaç saat açık Üst Klavye ısınmıştı.... GT630 17 inc Samsung Olabilirdi 2200 TL bandında. GE70 modelinde kasa hoşuma gitmiyor. Isınma sorunu olabilir !? Ekran kartı 128 bit ?! Free doss ...... Neyse Aldık GX70
    İzlenimlerim
    1. Güncel oyunları Oynadım Crysis Metro lasnayt MortalCompact Creed3 Pes,,, Fifa ,,,............ Bir sorun ile karşılaşmadım 30 FPS falan filan eh işte
    2.Kasa Güzel ısınma üst tarafta yok denecek kadar Altta Yarım saat oyun oynarsanız ısınıyor Zorlarsanız meçhul bi durum GT serisinde oyun oynamak için Alacak isem 6 Bin + değmez masa üstğ Toplayın
    3. Speker perpormansı Benim 10 yıllık LochitecQ V10 un yarısı kadar bile performans sergileyemiyor daha iyi beklerdim
    4. Mauspad daha büyük şık olabilirdi
    5. Arka tarafta LAN Güç VS girişlerinin olması kullanışlı güzel. Yan taraftaki USB ses CD Girişleri biraz içte kalıyor eğilmek lazım girişleri görebilmek için sıkıcı bi durum !!!

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 25 Eylül 2013; 23:12:52 >

• quote:

Arkadaslar GX70 modelinde acaba kaç tane msata girişi var bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

bir sitede fotograf buldum. sol üst tarafda da görüldüğü üzere 3 msata girişi bulunuyor 1 adet takılı halde. fakat bir sıkıntı var acaba türkiye ye gelen modelde de aynı mı.

• quote:

Arkadaslar GX70 modelinde acaba kaç tane msata girişi var bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

bir de fotoğraftaki pc de 1 tb hdd var. türkiyeye gelen 750gb. dediğim gibi türkiye ye gelen gx70 in farklı olma olasılığı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: narinci

Selam Arkadaşlar GX70 aldım sonunda .. 8-9 yıldır kullandığım asus F3JC iş görmüyordu artık. Birinci önceliğim.17 inc ve kaliteli bir kasaydı. 15.6 16::9 lık loptıpların ekranına alışamadım. Çok Küçük ve basık geliyor.Kullandığım Asusun Ekranı 15.4 16:10 alan olarak yaklaşık 17 16:9 degerinde olduğu için( Boydan 2 parmak Enden 1 parmak uzun) 17 inc tercihim oldu. Elemerim arasında Samsung Gemer , Gt630M ekran kartlı modeli ve Ge 70 arasında kaldım. Samsung gamerde olabirirdi ; Çok sorun okudum kullanıcılardan ; Ekran kartı eski model çok güç harcıyor. Canlı İnceledim Teşhir Ürünü mağazada Birkaç saat açık Üst Klavye ısınmıştı.... GT630 17 inc Samsung Olabilirdi 2200 TL bandında. GE70 modelinde kasa hoşoma gitmiyor. Isınma sorunu olabilir !? Ekran kartı 128 bit ?! Free doss ...... Neyse Aldık GX70
    İzlenimlerim
    1. Güncel oyunları Oynadım Crysis Metro lasnayt MortalCompact Creed3 Pes,,, Fifa ,,,............ Bir sorun ile karşılaşmadım 30 FPS falan filan eh işte
    2.Kasa Güzel ısınma üst tarafta yok denecek kadar Altta Yarım saat oyun oynarsanız ısınıyor Zorlarsanız meçhul bi durum GT serisinde oyun oynamak için Alacak isem 6 Bin + değmez masa üstğ Toplayın
    3. Speker perpormansı Benim 10 yıllık LochitecQ V10 un yarısı kadar bile performans sergileyemiyor daha iyi beklerdim
    4. PausPAd daha büyük şık olabilirdi
    5. Arka tarafta LAN Güç VS girişlerinin olmasım kulanılışlı olması güzel Yan taraftaki USB ses CD Girişleri biraz içte kalıyor eğilmek lazım girişleri görebilmek için sıkıcı bi durum !!!

1. logitech v10 toplamda 2 watt lık bir hoparlör. gx 70 4 watt ve gayet yüksek ses veriyor ve bir okadar kaliteli incelemesi burda http://www.chip.com.tr/video/logitech-v10-hoparlor_434.html

2. pauspad dediğiniz mausepad herhalde. google da aradım bulamadım. şaşırdım çünkü ilk defa duydum

3.hayırlı olsun

• Msata girislerini bende merak etmistim. Ozellikle gt serilerindeki gibi Süper raid yapmak icin. Tr disindaki gx serilerinde 1 tb wd black hdd var ve resimde gördüğünüz gibi içi.

Ama bize gelenlerde arkadas paylasmisti ilk sayfalarsa, farkli bir hdd var. İnşallah raid yapmak icin msata girisleri bizdede vardir.

Garanti disi kalacagi icin kimseye açın bakalim diyemiyorum ama msi turkiyeden rica etsek bize bunu dogrulayabilir ki bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Msata girislerini bende merak etmistim. Ozellikle gt serilerindeki gibi Süper raid yapmak icin. Tr disindaki gx serilerinde 1 tb wd black hdd var ve resimde gördüğünüz gibi içi.

Ama bize gelenlerde arkadas paylasmisti ilk sayfalarsa, farkli bir hdd var. İnşallah raid yapmak icin msata girisleri bizdede vardir.

Garanti disi kalacagi icin kimseye açın bakalim diyemiyorum ama msi turkiyeden rica etsek bize bunu dogrulayabilir ki bilemedim

tüm sayfaları kontrol ettim paylaşılmış foto yok maalesef. sıcaklık değerleri içeren foto var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnV

SSD 1 x 128GB SATA, marka olarak SSD Toshiba, HDD Hitachi olarak gözüküyor . E2200 Killer ile herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Çok sık Fifa 13 oynuyorum ve %99 Online maç yapıyorum. WLan ile herhangi bir sıkıntı yaşarsam haber vereceğim.

Burada arkadaş ssd ve hdd nin markasini paylasmis. Ayrica ssd nin performansini test edip sonuclari vermisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 25 Eylül 2013; 20:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.