Şimdi Ara

MSI H110 M PRO VD ANAKART HAKKINDA SİZDEN YORUM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben vatan bilgisayardan MSI H110 M PRO VD anakart almıştım. Anakartta daha sonradan sıkıntı çıktı kısa devre oldu sanırsam servise gönderdik değişim ve iade talebi istedik. Servis sağolsun onayladı.

Şimdi sizden ricam tekrar alayım mı bu anakarttan yada 250 lira civarı başka anakart ile değistirsemmi ?

(Konuyu başka bölümde de açtım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı anakartı i5 6500 sistem ile kullanıyorum. Bende ilk aldığımda anakart arızalandı servise gönderdim değişim yapıldı. Sıfır ürün olarak gönderdiler. Halen kullanıyorum. Bir sıkıntım yok. Ancak bu kart giriş seviyesi bir kart stok bazı özellikler haricinde bir artısı yok. Onlarda xmp ve turbo boost haricinde bir artısı yok yani. Ancak gözlemlediğim kart biraz ısınıyor. Sebebi ise küçük ve giriş seviyesi bir kart ve donanım yüke binince ısıyı vakumluyor sanki. Tabi bi zararını görmedim şimdye kadar.

Benim gibi diğer donanımları yüksek tutayım bunları sorunszu çalıştırsın benim öyle oc falan gibi işlerim olmaz derseniz alınır uzun yıllar mis gibi kullanılır. Ancak ben ilerde yükseltme yaparım yeri gelir oc yaparım derseniz bu kartla hiçbir şey yapılmıyor maalesef..

Mesela benim şimdiki aklım olsa (2 yıl önce aldım sistemi) üst model bir kart alırdım. Şu anki amacım sistemi yükseltmek ancak yükseltme yapmak için en başta anakartı değişmem gerekiyor. Buna bağlı olarak ram de değişirse bana çok tuzluya malolacak.

Bir kullanıcı olarak üründen memnunum şimdilik her işimi görüyor. Ancak ileriye dönük veya üzerinde oynama yapabileceğim bir kart değil. Sizde üzerinde değişiklik yaparım diyorsanız farklı kart almanızı öneririm. Yok gittiği yere kullanayım mevcut sistemi yakın zamanda değişmeyi düşünmüyorum, diğer donanıma daha çok yüklenmek istiyorum diyorsanız giriş seviyesinde alınabilecek-kullanılabilecek en iyi f/p ürünlerinden biri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkürler.

Ben zaten sistemi topluyalı 10 gün olmuştu anakart arıza verdi sistemi kullanamadım.

Yani anlayacağınız daha sistemin tadını çıkaramadım şuan gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay5316 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.. Sisteminizde hayırlı olsun uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız İnşallah...

Dediğim gibi kartla alakalı bir sıkıntı yok. Aynı sorunu bende yaşadım sağolsunlar sorun çıkartmadan çözdüler. Bahsettiğim hususlardaki işlemleri yapmayacaksanız ve sisteminizde bu hususlara uygun değilse mevcut kart değişimden geldikten sonra sisteminizi kurup kullanın. Çünkü anlattığım durumları uygulamadıktan sonra ekstra para harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.