Şimdi Ara

MSI H81M-P33 ve 4790 UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI H81M-P33 ve 4790 almak istiyorum ekran kartı olarak G1 gaming gtx 970 takacağım anakart performans konusundan kısıtlama gösterirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetuyanik -- 6 Ağustos 2015; 14:37:16 >

• Bence anakrtı h97 gaming 3 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartın sayfasından işlemci destek listesine bakmalısınız
  • güçlü işlemciler basit ve ucuz anakartlar da çalışıyor burası tamam ama gerek faz yapısının az oluşu, gerek ise de anlık güç ihtiyacına gelişmiş çipsetli (h97,z97 gibi) anakartlar kadar cevap veremiyor olmaları aslında tercih edilmemesi için yeterlidir. örneğin i7 4970 aldınız ve h81 çipsetli anakartta kullanıyorsunuz. oyun oynarken yada günlük kullanımda sorun olmaz iken render almak gibi işlemcinin sürekli yüksek tüketim, yüksek performans ve devamlı kararlı ve hatasız çalışması gereken kullanımlarda ucuz anakartlar saçmalamaya ve işlemlerinizde hata yapmaya başlıyorlar. sadece evde kullanımı düşünmeyin sistemlerine binlerce lira yatırıp bu sistemlerle iş yapıp para kazanan insanlar var ve boşuna en az 400 tl lik anakart almıyorlar.

iyi bir işlemci için iyi bir anakart alınmalı bu ne kadar kabul edilmese de 2*2=4 kadar nettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasenkal -- 6 Ağustos 2015; 18:13:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük kullanım ve oyunda sıkıntı yaşamazsınız hocam. Oyunda en sağlam anakart en ucuzuyla 3-4 fps fark yaratıyor incelemelere göre. Ancak render vs. gibi işlemciyi uzun süre ciddi yük altında tutacak işlemler yaparken bir miktar performans kaybı yaşanabilir. Bunun sebebide h81 kartlarda cpu yu besleyen 3 faz bulunması. Yük altında kaldıklarında ısınma gibi faktörlerden dengesizleşebiliyorlar.
    Yok ben oyun ve günlük kullanım amaçlı kuruyorum pc yi dersenizde ön panelde usb destekleyen yada fazlarında soğutucu olan h81 anakartlar var onlara yönelmenizi tavsiye ederim.
    MSI H81M-P32L Bunda ön panel usb 3 var
    Gigabyte H81-D3 Bundada fazların üzerinde soğutucu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 8 Ağustos 2015; 8:37:35 >
  • anakart fazlarında soğutucu olmazsa sıkıntı olurmu peki H81M PRO-VD nasıl ?
  • 1 milyarlık işlemciyi 150 liralık anakarta takıyorsunuz uyar ama saçma olur h97 tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Ağustos 2015; 5:30:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • H81M PRO-VD güzel görünüyor.
    Ben 4590+gtx780 ile Asus h81m-d r2.0 kullanıyorum. Soğutucusu yok, şimdiye kadar herhangi bir sorunlada karşılaşmadım.
    Not:H81 anakartlar oc desteğine sahip bilginiz olsun.
  • Gigabyte h81m s2pv yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.