Şimdi Ara

MSI HAKKINDA SORULARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Ge70 modelini almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

Öncelikle fiyatı daha cazip geldiği için monster abra a7 v3.1 modelini almayı planlıyordum hatta siparişi bile vermiştim rami 16 gb yapıp ssd ekleyince fiyatı 3600 oldu yinede siparişi verdim ama sürekli monsterla ilgili sorun yorumları okudukça 3600 verip rezil olmamak için vazgeçtim

Şimdi ise msi ın şu modelini almaya karar verdim fiyat 3700 tl
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe459xtr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_57655

Sorularıma gelecek olursak;
    1. Bu modeli kullanan arkadaşlar varmı varsa üründen memnunlar mı yada şikayet ettiği yönleri neler
    2.Sanalmarketim güvenilir bir sitemi Msı garantisinde mi ürünleri
    3.msi ın resmi teknis servisi neresi ve teknik servis memnun edici seviyedemi

son olarakra msi ın driverlerını nerden bulabilirim ürünle birlikte geliyormu bilmiyorum internet sitelerinden ulaşabilir miyim kolaylıkla

biraz uzun oldu ama cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monster'dan vazgeçmene üzüldüm,ben de zamanında Monster-MSI arasında kalıp Monster'ı seçmiştim.
    GE70 serisi Abra A7 v3.1 den üstündür çünkü 3.1 plastik kasa ve çirkin bir grisi var,MSI GE70 aliminyum kasa ve göze daha güzel görünüyor.
    MSI'ın resmi TR teknik servisi Servispoint diye biliyorum,ve olumlu/olumsuz çok yorum okudum servis hakkında,kesin bir sonuca ulaşamadım şahsen.
    Sanalmarketim güvenilir bir sitedir çok alışveriş yapan üye var,belki bizzat alışveriş yapan biri gelip yorum yapar.
    Ürün driver'ları ürün ile beraber gönderilir,ayrıca MSI'ın kendi sitesinde de var.
  • Monster salla teknik servis iğrenç o Msi 'ı Alabilirsin GTX860 M iyi performas sunar Ben GTX 850M Watch Dogs u 1080p ULTRA ayarlada 30 fps veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: surhay33

MSI Ge70 modelini almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

Öncelikle fiyatı daha cazip geldiği için monster abra a7 v3.1 modelini almayı planlıyordum hatta siparişi bile vermiştim rami 16 gb yapıp ssd ekleyince fiyatı 3600 oldu yinede siparişi verdim ama sürekli monsterla ilgili sorun yorumları okudukça 3600 verip rezil olmamak için vazgeçtim

Şimdi ise msi ın şu modelini almaya karar verdim fiyat 3700 tl
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe459xtr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_57655

Sorularıma gelecek olursak;
    1. Bu modeli kullanan arkadaşlar varmı varsa üründen memnunlar mı yada şikayet ettiği yönleri neler
    2.Sanalmarketim güvenilir bir sitemi Msı garantisinde mi ürünleri
    3.msi ın resmi teknis servisi neresi ve teknik servis memnun edici seviyedemi

son olarakra msi ın driverlerını nerden bulabilirim ürünle birlikte geliyormu bilmiyorum internet sitelerinden ulaşabilir miyim kolaylıkla

biraz uzun oldu ama cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Hocam bir alt modelini 6 aydır kullanıyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_91541974/tm.htm

- GE60'dan son derece memnunum, şu ana kadar en ufak sorun yaşamadım.

- Sanal Marketim güvenilir firmadır.

- MSI'ın teknik servisi on numaradır. Daha önceki laptopumda MSI'dı, iki kere servise gönderdim sorunsuz ve kısa sürede hallettiler.

Driver'lar için:

http://www.msi.com/support/nb/GE70-2PE-Apache-Pro.html#down-bios

• MSI alırsan pişman olmazsın. Özellikle teknik servisinden çok memnunum. Daha önce bir anakart ve ekran kartı gönderdim, bire bir değişim yapıp gönderdiler.
  • Toleranta12 kullanıcısına yanıt
    teknik servisi mecidiyeköy servispointmidir ?
  • Benim de tercihim MSI yönünde olurdu. Netice de monster barebone sistemler üzerine konfigürasyonlar üreten bir şirket.
    MSI ile karşılaştıralamaz bence. İkisi aynı siklette değiller.

Performans a gelince, bence olabilecek tüm donanımlar optimum var sisteminde. 16 RAM, SSD, 860M ekran kartı. Oldukça yeterli olcaktır.

sanalmarketim den daha önce alış veriş yapmadım. Ama yapan bir dolu arkadaş var. Güvenilir olmasa herhalde olumsuz olarak yorumlar alırdı.

MSI yetkili servisi evet servispoint. Öncesinde MSI servisinde çok sorun var deniyordu. Fakat servispoint sonrası kullanıcıların yorumları çok olumlu. Yani memnun insanlar.

Yardımcı olabildiysem kendimce, ne mutlu bana :)
  • Sağolun cevap için ürünü aldım ve şimdilik çok memnunum kargo 1 güne elime ulaştı ve sanalmarketimde gayet güvenilir bir siteymiş alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuros -- 15 Ekim 2014; 15:53:53 >
  • Ya ben yarın 4 gibi sipariş versem Aydın a cumartesi iş saatleri içinde gelme ihtimali var mı

• Güzel bir tercih.bende aynı makinenin i5lisini kullanıyorum.tek kusuru malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.