Şimdi Ara

Msi HD2600XT Diamond!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karta sahip olan birisi lütfen artık testlerini koyup 8600 gt sonic+ ile bi karşılaştırmasını yapabilirmi acaba?Bizde aydınlanmış oluruz bu konuda biraz,herkes bişey diyor 3 haftadır ekran kartı almaya çalışıyorum...

• forumda bu kartı almış olan bir arkadaş olduğunu zanletmiyorum. ama düz bir 2600xt yada 2600xt ddr4 testine bakarak msi'in bu kartı hakkında fikir edinebilirsin.
    bende palit 512mb 2600xt var. saat hızları 800/1400 ve ben bu karttan gayet memnunum. kartla ilgili incelemelerim aşağıda mevcut. senin merak ettiğin msi 2600xt benim ekran kartından kat kat iyi, 2600xt ddr4'ten ise biraz daha iyi. dolayısıyla msi ekran kartının testleri ortada olmasa bile 2600xt ddr4 testleri sana referans olacaktır. bu arada forumlarda gördüğüm kadarıyla çekirdek hızı 850'den 925'e sorunsuz çıkıyormuş.
    şimdi bunların hepsini bi kafanda canlandır. atinin çıkacak sürücülerle tamamen oturduğunu düşün. kartın performansı kafanda şekillemeye başladımı :)

tabi herşeye rağmen kartı almış olan birinin yapacağı testleri görmemiz lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 16 Eylül 2007; 18:25:58 >
  • SAPPHIRE HD2600XT GDR4 E.KARTI İncelemesi mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_16876496/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 16 Eylül 2007; 23:19:57 >
  • açıkcası ben o/c yapmadan takıp adamakıllı eski ve yeni(hepsini değil elbet pek fps oyun sevmem,strateji vs genelde) oyunları oynamak istiyorum.ama zorlanmasın istiyorum yani eski oyunlarda atıyorum command&conquer'ın su yeni oyununda falan.Benim x550 bisüre sonra kapanıyo çünkü çıldırıp :) saat hızları ve bilimum bikaç özelliği gt sonic+ ile aynı olmasa düşük olasada genelde birbirlerine çok yakın kartlar.işte atinin yeni sürücü çıkaracağı kesinmi değilmi bunları bilmiyorum :) ben sadece biraz meraklı bi ev kullanıcısıyım oyüzden overclock falan düşünmüyorum.8800gts ye okadar parada vermek istemiyorum oyüzden arada kaldım tam diyorumki tamam gt sonic+ alıcam busefer msi bu kartı çıkardı.birde bu kartı hd tv'ye rahatça bağlayıp izleyebilme olanağım varmı?TV out kadar dandik bi görüntü vermiyordur heralde?
  • bende merak ediyorum bu diamond ı aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mumi35

Umarım fikir verir

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=32&t=152418

bu verdiğin linkte arkadaş 3dmark06'dan 4700 puan almış.

ben daha dandik bir işlemci vede vista altında 3dmark06'dan 4800 almıştım. hemde daha dandik olan palit 2600xt super ile. açıkçası bu sonuç beni şaşırttı.

bu testi yapan arkadaşın ram'leri 1.5 gb. 1.5gb ram'e sahip olan kim varsa hep düşük puanlar aldığını gördüm. bu ramlerin dual çalışamamasından kaynaklanıyor olabilir.

ben 4800 puanı amd 3200+ ve 1gb ram ile almıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 16 Eylül 2007; 22:44:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.