Şimdi Ara

MSI K8N NEO4 S939 FI ve PLATINIUM MODELLERİNİ KULLANANLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu anakartlardan birini sahip olan arkadaşlar var mı? tavsiye eder misiniz? ben özellikle FI modelini düşünüyorum. bayramdan sonra alacam. tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum..
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailos -- 7 Ocak 2006 22:58:21 >

• biraz para koyup ASUS A8N-E (NF4 Ultra,GLAN,SATA,RAID,S939) al derim.çok kaliteli bi ürün.fiyatıda 115 $ + KDV dir.bence bi bak
  • bende k8nneo4 var gayet guzel bi anakart.ama o/c ile pek ugrasıyorum ugrasan arkadaslar msi anakartlarının o/cde iyi olmadıgını söyluyorlar nekadar dogru bilemem
  • o/c yapacagımı sanmıyorum. benim icin sistem stabil calıssın, sorun cıkartmasın ve bu kartlarda olan özellikler olsun yeter. MSI iyi bir tercih deil mi sizce?
  • up+
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailos

o/c yapacagımı sanmıyorum. benim icin sistem stabil calıssın, sorun cıkartmasın ve bu kartlarda olan özellikler olsun yeter. MSI iyi bir tercih deil mi sizce?

Bir arkdaşıma MSI K8N NEO4 S939 FI 'lı sistem kurduk. Şuan sistem stabil bir şekilde çalışıyor. Overclock denemedik ama fazla overclock olacağınıda sanmıyorum. Ama fiyatına göre iyi bir anakart (biz 97$+kdv'den almıştık). Nede olsa Nforce4 Ultra kullanıyor.
  • AMD ye asus ana kart yakışmaz bence EPOX DFI MSI
  • bende de msı 7125 30 var gayet iyi
  • msi neo4 platinum kartta yok yok.. dual ethernet, sataII, sata, ide
    toplam 16 hdd bağlayabilirsin yanılmıyorsam..
    tabii bunların ikisini optik ürünlere ayırabilirsin..
    oldukça stabil bir kart..
    raid 10 destekliyor (1-0,0-1, raid 5 ve 10)
    ben oldukça memnunum..
    realtek ac97 850 de fena değil ama.. creative olan modelinden alırsan
    daha iyi edersin.. slı olanı öyle sanırım..
    kartların toplu incelemesi olan bir site ardı.. ama hatırlayamıyorum..
    iyi düşün alırken.. neo4 de olan özelliklerden bazıları diğer kartlarda yok
    ama o/c konusunda yetersiz..
    o/c yapmayacaksan düşünme al derim..
  • Günlük kullanım için MSI neo 4 platinum ideal. Son teknolojilerin hepsi var ama iş hızartırımına gelince kaplumbağadan farksız. Winchester işlemcimi 2300 civarında anca oc edebildim. Demem oki oc için dfı, epox, abit, günlük kullanım için msı
  • F modeli normal nforce ultra gıbı degıl

bunun yanısıra ben su anda 7125 neo4ultra platinum kullanıyorum hersey cok guze lncak overclock dusunuyor ıse nsayet bellek voltajı max. 2.85 verıyor...yaptıgım vdimm mod sonucu 3.3 v verebiliyorum ancak(ondada dırekt 3.3 v verıyo) bunun yanısıra lux olmasını ıstersen onerbılecegım tek karttır kendısı acıkcası ben sli kullanmam dersen almanı tavsıye ederım sonucta sli ile benımde ısım olmaz
  • neye göre belirledin merak ettim?renklerimi uyuşumuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

AMD ye asus ana kart yakışmaz bence EPOX DFI MSI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.