Şimdi Ara

MSI K8NGM-V SATA DISK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdığım için sistem topladım. Sistem Sempron 3000+ , MOBO MSI K8GM-V, 512 MB MUSHKIN, 80 GB SAMSUNG SATA DISK'den oluşuyor. Fakat WINDOWS XP SP2'yi bir türlü kurmuyor, çıldırmak üzereyim.

BIOS Harddisk'i görüyor, ilk windows cd sini taktığımda kurulum disk'i buldu, yüklenirken mavi hata ekranı çıktı. DRIVER IRQ IS LOW or EQUAL gibi (tam hatırlamıyorum) saçma bir hata verip kaldı. Bidaha başlattığımda diski görmedi. Bende açılışta F6'ya basarak MOBO kutusundan çıkan nVIDIA C51+MCP51 SATA RAID DRIVER isimli disketi koydum, oradan nvidia RAID DRIVER'ını seçtim kurulum yeniden başladı diski görüyor ama yüklerken bir anda "DRIVER IRQ IS LOW or EQUAL" diyip kurulum kalıyor. Bazen abuk subuk bir dosyayı bulamadım diyor. Gösteriyorum gene bulamadım diyor. Windows'ı bir kere kurmayı başardım, burdada dosyaların yarısını yükleyemediği için sistem doğru çalışmıyor.

Gigatek'teki adam sata vericem diye tutturdu, IDE'nin gözünü seviyim, bunun benim bilmediğim bir yolumu var lütfen bilen varsa yardımcı olsun. Çıldırmak üzereyim, 100'ün üzerinde format atmışımdır, bunlardan 20-30'u sata'dır ilk defa disket çıkan bir anakart gördüm, acaba birşey yapmayı mı atlıyorum. Yardımıcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

• valah o disk te bi problem olabilir
  • Yarın bi götürücem, iyilik yapıyım dedim başıma gelenlere bak mahçup olmam işallah.
  • Bios update yapmayı dene istersen bide
  • Internette bu kart için bir bios update bulamadım, bilen varmıdırı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.