Şimdi Ara

msı k9a2 platinum ve nsı 9600 gt oc lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ve şimdiden cevap verip ilgilenen herkese teşekkürler...
    anakartımı deiştirmek istiyorum...kullandığım sistemle uyumlu olurmu merak ediyorum tam olarak biir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...

amd 6000 + 64X2
    msı 9600 gt oc kırmızı seri
    twinmos ddr2 800 mhz 1*3 ram
    ocz 500w
    anakartım şimdiki asus m2n

yani ekran kartım işlemcim ve anakartım arasında bir uyumsuzluk olmasını istemiyorum daha sonra ramlerimide deiştiricem 1066 mhzlıkları ile....

yardımlarınızı bekliyorum...2-3 gün içinde alıcam anakartı... max paramda 250 ytl....

• kesinlikle bir uyumsuzluk yok, güvenle alabilirsiniz anakartı, ben de ondan kullanıyorum ve gayet memnunum...

şimdiden hayırlı olsun...

oc yapacaksanız eğer gayet olumlu sonuçlar alabiliyorsunuz; zira benim işlemcimin desteklediği en üst düzeylerde chipsette ısı sorunu olmadan çalıştı anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 7 Mayıs 2008; 0:06:16 >
  • teşekkür ederim arkadaşım ilgine biraz içim rahatladı...

merak ettim şey...crosfire desteği diyo ati destekli bir anakart sanırım ben nvidia kullanıyorum...ikinci bir 9600 gt alsam acaba bir uyumsuzluk olurmu...sli yapsam...
  • öncelikle almayı düşündüğünüz anakart çok iyi ben de kullanıyorum ve çok memnunum fakat bu anakartla SLI yapamazsınız.

9600gt o sisteme gereksiz olmuş hd3870 ile değiştirme şansınız varsa değiştirin. bahsettiğim kart 9600gt ile kafa kafaya bir karttır hem de ilerde crossfire ile çok daha üstün bir performans elde edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethian -- 7 Mayıs 2008; 0:49:13 >
  • ekran kartımdan çok memnunum ama deiştirme şansım olsa deiştirirdim bu anakart için....

öle bi imkanım yok işte....:S bende ondan burda sorma gereği duydum acaba ileride zorluk çekermiyim diye...
  • bu anakartı bulabilceem bir yer ve fiyatı hakkında birşeyler biliyrmusun acaba arkadaşım....?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikazda

bu anakartı bulabilceem bir yer ve fiyatı hakkında birşeyler biliyrmusun acaba arkadaşım....?

anakart çok güzel ama biraz bekle kuzey köprüsü gelişmiş bir biçimde yeniden gelecek ben pişman oldum keşke bekleseymişim ama iş işten geçti bu şimdi sb600 diğeri sb700 olacak ama bu anakartta gerçekten güzel performanslı fiyatına gelince ben tanıdıktan aldım 157$+kdv 3 sene garantili şimdiki fiyatı gigatekte 160$ fln galiba alacaksan şimdiden hayırlı olsun bu arada biostan ekstra raid kontrolünü disable yap boot ekranı daha çabuk geçio

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.