Şimdi Ara

MSI klavye değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı başlıkla konu açmıştım ancak o farklı bişeydi :D acil yardımınıza ihtiyacım var. msi gl72 6qf modelini alıcam. Ancak klavyesi ışıksız dediler. Bunun ne gibi eksileri olabilir. Ayrıca bi kaç ay sonra servise gönderip ışıklı klavye değişimi isteyebilir miyim? Böyle bi değişim mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parasıyla olur tabi ve ışıklı klavyesi mevcut ise parasını verirsin servis siparişini verir gelince notebooku gönderirsin. cebinden para çıkarmaya göze almışsan şimdiden biraz daha para bul hazır ışıklısını al.
  • mikadiel79 M kullanıcısına yanıt
    hocam para biriktirip hazır ışıklısınını alamıyorum çünkü ışıklıları uçuyor. biraz kullanıp, kullanırken elime para geçtiğinde klavyeyi değiştiricem. msi ' a mail attım. bakalım ışıklı klavyesi var mı.
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    ışıklı klavye ıcın 500-600 lirada fazla ben klavyemı 50 tl ye değiştirdim levono g550
  • normal ışıklı msi modellerinde klavye değişimi 200tl. fakat gl serisinde ışıklı klavye yok. bunlara da takılabiliyorsa 200 tl-300tl neyse vermeye razıyım. gl serisinin bi üstü olan ge serisinin 17 inç 960m 2gb modelleri ise 5bin tl. nereden baksan 700-800 tl fark var. yani 700-800 tl para veremiceğim için. çok da önemli olmayan klavye yüzünden vazgeçmek istemiyorum. ancak klavyesi ışıklı yapılabiliyosa büyük bir artım olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.