Şimdi Ara

MSI kullananlara bi sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI M635 almaya niyetlenmiştim, fakat bir cok kişiden duydugum sağlam değil bataryasını 1 sene içinde çöpe atarsın tarzı yorumları duyunca tekrar durup düşünmeye başladım.
    Özellikle tecrübeli MSI kullanıcılarının bu konular hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Bilgisayar çok iyi ama gerçekten söylendiği gibi kötü bir sürprizle karşılaşma ihtimali nedir?
    Şimdiden teşekkürler...

• msi kullanicisi iç mi yok arkadaslar ya gercekten su aralar karar asamasindayim ve yardimlariniza ihtiyacim var
  • sana cevabını 1 hafta içinde falan verebilirim.
    Benim batarya 2 ayda öldü ama elektronik aletlerde olabilir boyle şeyler. Üretim hatası vs.
    Şimdi serviste bakalım ne diyecekler.

Servis kalitesinin IBM kadar olmadıgı açık. Zaten beklemiyordum da. Benim IBM CDROM bozulmustu servise goturdum teknik eleman içine bir uyduruk CD taktı baktı okumayınca ok bu bozuk dedi daha fazla incelemedi. SADECE cdrom aldı ve ben laptopla evime dondum. 3 gun sonra da yeni CDROM elime ulastı. Ama MSI sadece batarya bozuk olmasına ragman butun laptopu istedi servise. 2 hafta falan faptopsuz kalacam. Yedek bataryam olmasına ragmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 25 Kasım 2005, 1:37:00 >
  • ben de merak ediyorum seningibi.büyük ihtimal pazartesi sipariş vericem. ama hala kararsızım senin dedğin gibi pil sağlamlık gibi.msi m635 kullananlardan tecrübelerini paylasmaları istiyorum.
  • saolun bende bir kac arkadasla gorusup carsamba yada persembe gunu foruma edindigim bilgileri yazarim ama msi kullanan insanlar daha cok yardimci olabilir bizlere:)
  • arkadaslar servis sorunlari ile bi kac kotu sey duydum msi hakkinda.. bu konuda herhangi bir sorunla karsilasan yada duyan oldu mu? alma asamasina geldim yardimlarinizi bekliorum
  • MSI'da servis sorunu olacağını zannetmiyorum çünkü arkasında Çizgi Elektronik gibi sağlam (bence) bir firma var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bat taş gibi bir sorun yok o artık şansına bozuk çıkma ihtimali 645 kullanıyorum 3.5 saat gidiyor.
  • Arkadaşlar,
    Notebook batarya değişmiş olarak elime ulaştı.
    Bataryanın değişmesi yaklaşık olarak 2 hafta sürdü.
    Şu an için bir sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.