Şimdi Ara

Msi kullanıcıları bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-156-gtx960m-w10.html#ozellikler
    Arkadaşlar linkteki cihazı almayı düşünüyorum. Msi hakkında bazı kuşkularım yok değil. Örneğin bazı yerlerde servislerinin kalitesiz olduğuyla ilgili birkaç bir şey okudum.
    Soruma gelecek olursam msi kullanan arkadaşlar markadan memnun mu ve bana yukarıdaki modeli almayı önerir misiniz şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• Bu fiyat bandinda niye monster dusunmuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki size saçma gelicek ama monsterın msi'den kaliteli olduğunu düşünmüyorum.
  • Desmond5 D kullanıcısına yanıt
    17,3 inç ekranlara bak birde. Bende 2 hafta içinde alacagım MSİ gt72 düşünüyorum
  • Şu an için bu çıkabileceğim max fiyat. Birkaç kullanıcı özellikle servisi ile ilgili bir şeyler söyleseydi aklımdaki soru işaretleri giderilebilirdi belki ama kimse yardım edecek gibi gözükmüyor
    diğer markaların teknik servisleriyle hiç muhatap olmadım o yüzden ne durumdalar bilmiyorum ama bundan sonra bilgisayar alırken teknik servisi servispoint olan hiçbir markayı almam.
    almam derken, bedava verseler de almam.
  • alican456 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir problemle karşılaştın? Buradan msi'nin teknik servisinin servispoint olduğunu çıkarıyorum bu arada
    Evet, msi servispoint'te. Mobildeyim uzun yazamayacagim ama soyle ozetleyeyim;
    Cihazi goturdum baksinlar diye verdim, aldilar iceri goturduler ve acmadan geri getirip kullanici hatasi dediler
    Ben de icerisinin gorundugunu, cihazi acmadan nasil karar verdiklerini sordum ve cihazi acip sorunu gosterdim ve bu nasil kullanici hatasi oluyor diye sordum
    Eöüğğ hic boyle bisey gormedik diyerek cihazi alma lutfunda bulundular ve bir sure sonra da parca degisim karari cikti.

Ben cihazi kargo ile yollasaydim cihaz garanti disi denilerek yapilmayacak ve geri gonderilecekti.

İsten anlamayan sacma sapan yetersiz ilgisi adamlarin oldugu yamyam bir organizasyon bana gore.
    Degisim kararinin cikmasi da sancili oldu, cihazi goturmeden once sordugum parcayi ucreti karsiligi takabileceklerini ve stokta oldugunu soylemislerdi, is garantiye girince o parca yurt disindan gelecek dendi ki is bilgisayarim oldugunu ozellikle soylemistim, acildi durumun.

Cihazi alirken de problem yasadim, mesela neyin ne zaman degistigini yazmamislardi, boylece ileride ayni sorunu yasarsam camur yapma imkanlari olacakti, servis fisine ayrica yazdirmak zorunda kaldim. Baska problem de yasadim ama o problemi duzelttirmek icin bir daha gitmedim, lanet olsun dedim.

Cihazi ilk alirken de msi turkiye ofisi yanlis yonlendirdi, ekran karti 128bit dediler 64bit cikti. Aradim hani boyleydi dedim alay eder gibi migros alisveris ceki yolladilar :D o bilgisayari bir onceki bozuldugu icin almistim ve iade edip bir baska makina alacak vaktim ve enerjim yoktu, oyle drvam ettim...
    Simdi de cihazda yine donanim problemi yasiyorum ve parcasini henuz turkiye'de bulamadim. Servispoint 50$ diyor ama sorun ana karttan da kaynaklaniyor olabilirmis. Yani 50$ verip makinayi yatirmaya devam edebilirmisim. Ana kart tamir olur mu diyorum biz etmiyoruz diyorlar ama piyasada tamir ediliyor. Lan adamlar teknik servis ama tamir yok, bundan daha kolpa ne olabilir? Msi bana da yedek parca satsin ben de servis olurum o zaman? Alirim parcayi takarim kol gibi de fiyat ceker arkama yaslanirim, bunun neresi teknik servis? Utanmasalar format atilir 20tl diye a4 asacaklar kapiya.

Neyse, kisa yazacaz dedik koptuk gittik... Oyle iste, 5 para etmez msi. Turkiye ofisinden teknik servisine patates bir olusum. Ve sunu da not et, servisle sorun yasadiginda msi turkiye ofisi olaya mudahil olamiyor. Direkt yurt disina sikayet edeceksin! Msi turkiye ofisi anca youtuberlara kart gonderir bayilere siparis sorar, satis sonrasinda yoklar.
    O yuzden msi alma aldirma, servispoint'e bulasma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belli ağızın yanmış bu markadan. Teşekkürler yorumun için.
    rica ederim, umarım msi almaz ve ileride de servispoint ile uğraşmak zorunda kalmazsın.
    bilgisayar alırken oyun için almıyorum, bir kere packard bell bir kere de msi aldım ve her ikisi de 3 yıl çalıştı ki hoyrat kullanan biri değilim, o yüzden bir daha notebook alırken olabildiğince ucuz bir şey tercih edeceğim.

alışkanlıklarını bilmiyorum fakat oyun bilgisayarı alacak olsam notebook değil masa üstü alırdım, eğer notebook şart değilse her gittiğin yerde oyun oynamıyorsan masaüstü topla, yanında taşımak için de bir tablet al derim.
    Selam,

Teknik destek yüzünden MSI ve monster arasında kaldım. Şu anda teknik destek yorumlarını okuyorum ve özellikle teknik servisi SERVIS POINT olarak belirtmen iyi oldu çünkü ben orası MSI'ya özel sanıyorumdum.

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.