Arkadaşlar selamlar, MSI GP62M 7RD Leopard serisi laptop sahibiyim ısınma konusuna engel olmak için işlemci ve ekran kartı soğutma bloğuna alüminyum ve bakır bloklar ekledim etkisi oldu ancak Alüminyum veya krom ızgaralı bir soğutucuya ihtiyacım var. 2-3 senedir TX markasını kullanıyorum laptopu ilk aldığımda TX red alert almıştım ancak o 6 fan zaman içerisinde durmaya hatta çalışmamaya başladı. Dedim seri kroniktir gidip başka bir versiyonunu alayım, TX Highline aldım ve aldığım gibi onunda zaman içerisinde fanları dönmemeye başladı tahminimce bunlara takılan güç çeken usb portları zamanla bozuluyor sırf bozulmasın diye kaliteli USB kablo ve aukey şarj adaptörü aldım ama ne yapsam nafile... Şimdi öncelikle sizden krom veya alüminyum ızgaralı bir laptop soğutucusu önerisi istiyorum 15.6 inç bir laptopa sahibim. 20 CM tek fan veya 14 + 14 cm çift fan olabilir. Beklentilerim: Tercihen ayaklı ve kademeli olsun çünkü ben laptopu o şekilde kullanıyorum. Çabuk bozulmayacak uzun yıllar beni götürebilecek bir şey arıyorum. Temizliği bakımı kolay olacak, tercihen güç kaynağını usb kablodan değilde kendi adaptörü ile alsa daha sağlıklı olur. Kademe ayarı olabilir. Gürültü ve sarsıntı yapmazsa çok iyi olur. Aklıma zalman ZM-NS2000 geliyor ancak alüminyum veya krom ızgara yok üzerinde. Deep cool N9 var kafamda ancak kalitesi nasıl bilmiyorum. Hani uzun yıllar beni götürebilecek şey varsa oda zalmandır, zalmana güvenirim. Lütfen rampage, TX, addison, inca gibi markalar önermeyin çünkü bunların hepsi aynı yerlerde üretiliyor çin shenzende merdiven altı üretim yapılan kalitesiz soğutucular bir kaç aya bozuluyor bunlar. Bütçem 250-350 TL arası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 29 Mart 2021; 12:4:39 > |
MSI Laptop İçin Soğutucu Önerileri
MSI laptop modelleri, güçlü performansları ile bilinseler de yoğun kullanım sırasında ısınma problemi yaşayabilirler. Bu sorunu çözmek için bir soğutucu kullanmak, laptopların optimum çalışma sıcaklığında kalmasına yardımcı olacaktır.
MSI laptop soğutucuları, özellikle MSI modelleri için tasarlanmıştır ve bu cihazların soğutma ihtiyaçlarını karşılamak üzere optimize edilmiştir. Fanlar, ısıyı dağıtmak için tasarlanmıştır ve laptopların aşırı ısınmasını önler.
Soğutucu seçerken, laptopunuzun modeline uygun olanı seçmeniz önemlidir. MSI soğutucu laptop modelleri farklı boyutlarda ve şekillerde gelir, bu nedenle cihazınız için en uygun olanı seçtiğinizden emin olmalısınız.
MSI laptop soğutucuları, ısıyı dağıtmanın yanı sıra ergonomik faydalar da sağlar. Cihazınızı yükselterek daha rahat bir yazma ve çalışma deneyimi sunarlar.
MSI laptop için soğutucu satın alırken, ürün incelemelerini okumak ve ihtiyaçlarınıza en uygun modeli belirlemek için biraz araştırma yapmanız önerilir. Doğru soğutucuyu seçerek, MSI laptopunuzun soğuk ve optimum performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz.