Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela msn ortamında yazışıyosunuz ve o pencereyi sağa sola veya aşşağı yukarı haraket ettirdiğiniz zaman yazı tipinin renklerinde bi koyulaşma görüyormusunuz? Mesela yazı tipiniz bordo bu pencereyi sağa sola oynattığınız zaman yazı renginde koyulaşma görüyormusunuz? Bir diğer sorum daaa doomtrack ustamızın dediği gibi mesela bios ortamındayım veya filim izliyorum alt tarafa baktığım zaman sanki notebookun altı florosanla aydınlatıyomuş gibi oluyo. Fakat bakış açısından kaynaklanıyo ekrandan biraz uzaklaşiyim tekrar normal gözüküyooo. Yani kısacası ekrana yakınlaştıkça görüntü beyazlaşıyo(umarım anlatabilmişimdir). Acaba bu ürün hatalı mı mavibilgisayara geri göndersem mi diye düşünüyorum acaba m675 kullanıcılarıda aynı sorunla karşı karşıya mı? (Bu sorun ilk başta pek anlaşılmıyo fakat kullandıkça ve dikkat ettikçee göze batıyoo).Özellikle doomtrack a teşekkürü bir borç bilirim...........

• quote:

Orjinalden alıntı: svs

mesela msn ortamında yazışıyosunuz ve o pencereyi sağa sola veya aşşağı yukarı haraket ettirdiğiniz zaman yazı tipinin renklerinde bi koyulaşma görüyormusunuz? Mesela yazı tipiniz bordo bu pencereyi sağa sola oynattığınız zaman yazı renginde koyulaşma görüyormusunuz? Bir diğer sorum daaa doomtrack ustamızın dediği gibi mesela bios ortamındayım veya filim izliyorum alt tarafa baktığım zaman sanki notebookun altı florosanla aydınlatıyomuş gibi oluyo. Fakat bakış açısından kaynaklanıyo ekrandan biraz uzaklaşiyim tekrar normal gözüküyooo. Yani kısacası ekrana yakınlaştıkça görüntü beyazlaşıyo(umarım anlatabilmişimdir). Acaba bu ürün hatalı mı mavibilgisayara geri göndersem mi diye düşünüyorum acaba m675 kullanıcılarıda aynı sorunla karşı karşıya mı? (Bu sorun ilk başta pek anlaşılmıyo fakat kullandıkça ve dikkat ettikçee göze batıyoo).Özellikle doomtrack a teşekkürü bir borç bilirim...........

Yukarıda yazdım svs.Bunlar yalnızca lcd ekranın dikey bakış açısıyla ilgili bir sorun.40 derecelik (dikey) bakış aralığına sahip olması böyle görmene neden oluyor.Bunun uzaklaşıp yakınlaşmanla ilgisi yok.Sen uzaklaşıp,yakınlaşırken,farketmeden dikeydeki bakış açını değiştiriyorsun.Görmüş olduğun beyazlaşma bir üretim hatası ya da arıza değil.Msn'deki pencere hareketinden kastın,hareket halinde iken renginin değişiyor olması ise,bu da gayet normal bir durum,kafanı meşgul edecek birşey değil.Bu lcd'lerin tepkime süresi 16 ms,bundan kaynaklanıyor olabilir.Bu süre de çok yüksek gelmesin,şu an dizüstü lcd'lerinde standart bu.

• valla doomtrack beni çok aydınlatttın. Çok teşekkürler kafama son bir soru daha far takılan onuda açıklık getirirseniz çok mutlu olucağım. M675 de acaba monitör girişi yok mu? monitörüme bağlamak istedim fakat monitör girişini bulamadım. Bildiğimiz mavi giriş yok :) . Mavi bilgisayarda ürün özelliklerinde 1 x DVI monitör çıkışı demiş fakat bulamadım :(:(:( .
  • quote:

valla doomtrack beni çok aydınlatttın. Çok teşekkürler kafama son bir soru daha far takılan onuda açıklık getirirseniz çok mutlu olucağım. M675 de acaba monitör girişi yok mu? monitörüme bağlamak istedim fakat monitör girişini bulamadım. Bildiğimiz mavi giriş yok :) . Mavi bilgisayarda ürün özelliklerinde 1 x DVI monitör çıkışı demiş fakat bulamadım :(:(:( .

Gercekten kafanda baya bi soru işareti varmış.
    Ama sağolsun doomtrack gerekli acıklamaları yapmış.. Ekran hakkındaki görüşlerini anlıyorum. Ama şunuda eklemek isterim. notebook ekranlarının coğu bu sekilde (Sony ve bi kac pahalı marka hariç Cunku onlarda kendi teknolojilerinide katarak uretim yapıyorlar sony için mesela Xblack ekran (dedigin beyazlasma cok daha az oluyor) vs. bu nedenle de arada fark oluyor tabii).. Normal Crt ekran gibi goruntu acısı beklememek gerek.

Asıl soruna gelince,
    Ekran cıkısı urunde bulunmakta tabii. Ama bu olaydan bi cok kullanıcı ve satıcının haberi bulunmamakta.. Bu notebooklar için yeni bir standard. artık notebooklarda direk VGA cıkıs yerine DVI cıkıs koyulmaya baslandı.(dijital Lcd ekran cıkısı). Bu cıkısı kullanarak normal crt ekran baglama imkanında bulunmakta. Ama urunle birlikte bir donusturucu verilmemiş. Bu durumda bir bilgisayarcıdan DVI to VGA adaptor almalısın. bu şekilde kullanabilirsin.

Hayırlı kullanımlar dilerim..
    Saygılar.

• AMD Dual-Core Optimizer -http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/Setup.exe
    Normalde Windows işlemcilerin dual calısmasını yonetebilir ancak bu optimizer sayesinde yonetim direk amd yazılımı uzerinden daha stabil ve tutarlı yapılabilmektedir.

AMD Power Monitor Version 1.0.2 -http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/powersetup.exe
    İşlemci cekirdeklerinin kullanım yüzdelerini ve çekirdek hızlarını takip edebileceğiniz bir araç.

AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 -http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcpusetup.exe
    Sistem tarafında otomatik olarak kullanıcı ihtiyacına göre İşlemci hızı , voltajı ayarlamaları yapılmasını sağlıyor.

Yeni M675 alan arkadaslar,
    Bu yazılımları kurmanızı öneriyorum. Ayrıca biostanda "enhanced power saving" ozelligini "enabled" yapmayı unutmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 10 Ocak 2007; 18:01:09 >

• fuattanrikulu paylaşımın ve verdiğin bilgiler için teşekkürler....................
  • FUAT VE DOOM ARKADAŞIM VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDEERİM. BİRDE BENİM PROBLEMİM VAR. DAHA ÖNCESİNDE 675 İ ALDIĞIMA ÇOK MEMNUNUM HİÇ BİR SIKINTISI YOK YETERKİ DURUMA GÖRE HAREKET EDİLİRSE. ŞİMDİ BEN ALDIĞIM GÜNDEN BU GÜNE İLK KEZ FORMAT ATMAK İHTİYACI DUYDUM. AMA NERDEN BİLEYDİM RECOVERY DVD Sİ HER ŞEYİMİ ALIP GİDECEK BÜTÜN YEDEKLERİMİ FOTOLARI HEEEEP ALIP GİTTİ. ARTIK KIL OLDUM ABİ BEN RECOVER DVD İLE YÜKLEME YAPMAK İSTEMİYORUM KENDİ XP Mİ KENDİM KURUM DRİVERLERİNİ KENDİM YÜKLEMEK İSTİYORUM. AZ ÇOK BİŞELER BİLİYOM KENDİMCE BİLGİSAYAR KULLANIMI ADINA. FARKLI BİR XP HOME CD SİNİ KULLANARAK ÜRÜN ANAHATARIMI GİRDİM KABUL ETMEDİ. TEKRAR RECOVER DVD Sİ İLE YÜKLEME YAPTIM DVD DEKİ ÜRÜN ANAHTARI BANA GELEN ÜRÜN ANAHTARI İLE FARKLI ÇIKTI. HER NE İSE BEN ŞİMDİ NE YAPSAMDA KENDİ XP Mİ KENDİM KURSAN PARTİONLARIMI KENDİM AYARLASAM. BANA YARDIM EDİN LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM.

NOT MİCROSOFT MÜŞTERİ HİZM. BAŞKA XP HOME OEM CD SİNİ KULLANARAK KENDİ ANAHTARINI GİR DEDİ AMA DENEDİM OLMADI BELKİDE OEM NE DEMEK ONU ANLIYAMADIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: myrecep

FUAT VE DOOM ARKADAŞIM VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDEERİM. BİRDE BENİM PROBLEMİM VAR. DAHA ÖNCESİNDE 675 İ ALDIĞIMA ÇOK MEMNUNUM HİÇ BİR SIKINTISI YOK YETERKİ DURUMA GÖRE HAREKET EDİLİRSE. ŞİMDİ BEN ALDIĞIM GÜNDEN BU GÜNE İLK KEZ FORMAT ATMAK İHTİYACI DUYDUM. AMA NERDEN BİLEYDİM RECOVERY DVD Sİ HER ŞEYİMİ ALIP GİDECEK BÜTÜN YEDEKLERİMİ FOTOLARI HEEEEP ALIP GİTTİ. ARTIK KIL OLDUM ABİ BEN RECOVER DVD İLE YÜKLEME YAPMAK İSTEMİYORUM KENDİ XP Mİ KENDİM KURUM DRİVERLERİNİ KENDİM YÜKLEMEK İSTİYORUM. AZ ÇOK BİŞELER BİLİYOM KENDİMCE BİLGİSAYAR KULLANIMI ADINA. FARKLI BİR XP HOME CD SİNİ KULLANARAK ÜRÜN ANAHATARIMI GİRDİM KABUL ETMEDİ. TEKRAR RECOVER DVD Sİ İLE YÜKLEME YAPTIM DVD DEKİ ÜRÜN ANAHTARI BANA GELEN ÜRÜN ANAHTARI İLE FARKLI ÇIKTI. HER NE İSE BEN ŞİMDİ NE YAPSAMDA KENDİ XP Mİ KENDİM KURSAN PARTİONLARIMI KENDİM AYARLASAM. BANA YARDIM EDİN LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM.

NOT MİCROSOFT MÜŞTERİ HİZM. BAŞKA XP HOME OEM CD SİNİ KULLANARAK KENDİ ANAHTARINI GİR DEDİ AMA DENEDİM OLMADI BELKİDE OEM NE DEMEK ONU ANLIYAMADIM.

Kendi urun anahtarını girdiginde kabul etmesi için ORJINAL xp home tr cd sine ihtiyacın var.. Çünkü senin uzerinde denedigin buyuk bir ihtimal (hatta %99) crack' lenmiş xp home cd dir. Bu yuzdende kabul etmedi.

Ayrıca DVD den de recovery yaparken sen sadece ikinci sekmedeki sadece C yi recovery yapı sececektin. Boylece sadece C surucusu içindeki bilgilerin tamamen silinip yeniden xp home kurulacaktı.
    Sen buyuk ihtimal diger seceneklerden birini sectin bunlarda tabii tüm harddiski formatlayarak kurulum yaptı. Boylece de verilerini kaybetmiş oldun.
    Tekrar geçmiş olsun.

Dediğim gibi ayrıca kendin kurmak istiyorsan orjinal xp home tr cd si bulursan rahatlıkla kurabilirsin.
    Tanıdıgın bilgisayarcı varsa sen soyle kendi urun anahtarımı girecegim. Orjinal cd niz varsa kopyasını alabilir miyim de. Sorun cıkartmaması gerekir.
    Cunku microsoft bu sekildeki koyalama işlemine bişey yapmıyor.Cd lerin hepsi aynı. Onemli olan urun anahtarı.

Hadii kolay gelsin..
    Bu kadar cabukta urunden bıkma. Bunlar işin guzel yonleri. Zamanında bende cok verimi kaybettim.. Ama veri kaybetmeden, basına bişeyler gelmeden de nasıl ogreneceksin onu düşün.

• gerek fuattanrikuluna gerek doomtrack arkadaşa verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu system control manager çok gerekli bi program mı? Çok gıcık ediyooo beniiii :) Çünkü windows açıldığı anda hemen LCD ekranın parlaklığını enüst seviyeye getiririyo. O high battery performance a tıklıyorum yne enyüksek seviyeye getiriyo ekranın parlaklığını saçma geldiii program baya. Bide MSI ın sitesinde normalwww.msi.tw adresinde bizim notebook un m675 diye bi model gözükmüyo ancak türkiye sitesine girdiğin zaman m675 çıkıyo bide m675 e tıkladığınız zaman bizim notebook çıkıyo ama özelliklerini vrirken m662 özellikleri diye yazmış çok garibime geldi doğrusu? Bide normalde her sitede örneğin hp girdiğiniz zaman bütün notebookların driverları var fakat msi da m675 ve m serilerinin driverları henüz gözükmüyo. wireless olayında gerçekden sürücümü ralink t2500 ile değiştirdim çok fark etti. Şuanda wireless dan çok memnunum.Bu sürücüyü denemelerini tavsiye ederim. Herkese kolay gelsin...

• Abi zaten Msi ın kendi güncelleme programı var onu kullanırsan sana buluyor gerekli yazılımları.Ama ben hala ekran kartı için daha güncel bir yazılım bulamadım.
  • @svs
    Almadan önce burada yazan yorumları iyice okumalıydın ve dikkate almalıydın.Ben bas bas bağırdım lcd tatmin edici değil diye.Bütün olumsuz özelliklerini yazdım.Ama yine de almaya değer bulduğumu da söyledim.Hayır şimdi sen "--doomtrack,ben senin yazdıklarını okudum ve bunları göze alarak aldım" diyorsan bence pişman olma hakkında yok.Git teknosalarda toshibaların yakışıklı görünen kasalarına bir dokun,vur bakalım.Karşında taş gibi bir kasa mı yoksa yalnızca öyle görünen bir kasa mı var.Dün 2800 ytl'lik bir modeline baktım ve bana hiç tatmin edici gelmedi.Bu kadar güzel görünen bir kasanın kaya gibi olması gerektiği izlenimine kapılmıştım.Dokununca hayal kırıklığına uğradım.Hele kapağın hareketli tırnakları bir felaketti.Bence m675'in kasası tasarım ve estetik açısından gösterişsiz ve sade,fakat aynı sağlamlığa sahip(gri kaplaması hariç).Bir de toshibanın en üst 4999$+kdv'lik dizüstüne bak.Kullanılan ekran kartının geforce go 7600 256 mb gddr3 olduğunu göreceksin.Diğer modellerinde kullandığı 7600'lerin çoğu gddr2 ya da gddr.Bu fiyata böyle bir dizüstü,bu şartlarda oluyor svs.Bu aletin yurtdışı fiyatı bile buradan düşük değil.Sonuçta bunları yazma nedenim şu,başka forumlarda durmadan memnun olmadığını belirten yazılar yazıyorsun,wireless ile ilgili bir sorun yaşıyorsun,sayfası burayken ayrı bir başlık açıyorsun.Elindeki aletle bir noktada uzlaşmaya çalışmıyorsun.Bence olumsuz yaklaştıkça,bu dizüstü çok iyi bir performansa sahip olmasına rağmen,seni tatmin etmeyecek ve ondan gittikçe soğuyacaksın.Lütfen m675'ini değerlendirirken bu fiyata bu kadar özelliği bünyesinde barındıran barebone dışı bir sistem olup olmadığına bir bak.Gerçekten pişman da olduysan,bu sana ders olsun,birisi bir konu da ahkam kesiyorsa ve yaşadığı tecrübelerini aktarıyorsa,ona karşı biraz daha inançlı ol ve ona göre hareket et.

Not:Bunları sana tepki duyduğum veya kızdığım için yazmıyorum.Beni rahatsız eden çalışıp,emek verip kazandığın parayı,2250 ytl'lik böyle bir alete yatırıp bundan memnun olmaman.İçin rahat etmediği ve paranın karşılığını alamadığın inancı seni rahatsız ediyor.Kendimi,senin yerine koyduğum an ben de rahatsız oldum ve sana paranın hakkını aldığını anlatmaya çalıştım.Yanlış anlaşıldıysam şimdiden özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 12 Ocak 2007; 23:16:22 >

• doomtrack arkadaşım bu benim ilk notebookum. Sonuçda ben bu notebooku alabilmek için baya uğraştım İlk aldığım zaman gözüme hoş geldi!! Fakat kullandıkça bazı şeyler batmaya başladı. Fakat şöyle bişey var ben genelde masaüstü pcler le çalıştım bu notebookun da öyle bi performans vermesini bekledim. Fakat benim üzüldüğüm bi nokta var sonuçda HP notebookların nx6325, nx6310, bunlar hp in dandik modelleri!! Onların bile ekranı m675 den daha iyi ekran boyutu yanılmıyosam 14.3'' onlarda emin ol görüntü kalitesi çok iyi. (Şunuda biliyorum ki ekran genişliği arttıkça görüntünün netliği daha kötü oladabilir). Neyse wireless özelliği sakın yanlış anlama milletin internetini kullanmak gibi bi amacım yok!! Fakat izmirde oturuyorum ve ekonomiii üniversitesinde okuyorum evimde yakın okula wireless ile bedavaya bağlanmak istiyorum. Tüm bilgisayarların wireless ile bağlanıpda benim bağlanmam inan ki beni çok üzdü!!!Neyseki halletiiimmmm driverını değiştirerek. Benim notebook u kötülemek gibi bi amacım yok bu özelliklerde böyle bir notebook bulmak zor!!! Fakat bu notebooklarada az para verilmedi sonuçda ve bn memnun olmak isterim herşeyiyle gerek ekranıyla gerek diğer dahili bileşenleriyle, fakat olmadı!!!!!! Şu anda alıştım notebook a fazla bi sorunum yok ekran dışında!!! Fakat ben bu notebook u alırken donanımhaberde m675 i araştırmadım. 2 sene önce ankarada oturuyoduk ve mavi bilgisayarı çok iyi biliyodum. Notebook ihtiyacım için girdim mavibilgisayara ve ürün özellikleri çok hoşuma gitti!! AMD işlemciyi veya 1gb ram i veya 7600 ekran kartını tartışmak sormak bile saçma zaten!!!!!! Birtek ekran dan korkuyyodum o korkumda boşa çıkmadı maalesef. Gelelim sonuca sonuçda bu makinayı aldık ve tadını çıkarıncaya kadar kullancam. İstediğim kadar ekrandan memnun kalmiyim ama dediğin gibi bu özelliklerde böyle bi makinayı bulmak imkansız!!! Umarım sende bende güle güle kullanırız budan sonra ve başka bi sorun çıkartmaz. Ben paylaşmayı sevrim ve senin yorumlarınada açığım sonuçda!!!! Diğer taraflarda forum açmamın sebebi hemen sorularımın cevaplanmasını istediğimdendir!!!!! Ve ayriyeten diğer forumlarda da ürünün kötü özelliklerini söylüyorum!! ve bulduğum her negatif özellğide herkesle paylaşırım!!!!Yaptığın yorumlar ve sorularımada cevap verdiğin için her yazımın başlangıcında teşekkürlerimi sundum. Yardım ettiğin süreceede bu böyle sürer....................

• @svs
    Herşeyi çok açık bir şekilde yazdığım ve her ihtimale karşı senden özür de dilediğim için bir tek wireless konusunda açıklama yapacağım.Kendi modemim dışında,etrafımda yayın yapan 3 adet wireless modem vardı.Bir tanesi,bulunduğu mağazanın ismiyle tanımlanmış.Kuş uçumu en az 80 metre uzaklıkta ama aramızda iki koca bina var ve kesinlikle görsel temasımız yok.Bildiğim kadarıyla bu yayını alabilmek için büyük bir engel.Buna rağmen (standart sürücüleri yüklü olarak) zayıfta olsa yayını alabiliyor,internette gezinebiliyordum.Tabii bilemiyorum yayın yapan modemin güçlendirilmiş bir anteni de olabilir.Fakat işyerinde ya da şantiyede mevcut ağa bağlanmakta zorlanan ya da düşük performans yaşayan diğer arkadaşları göz önünde bulundurunca,benim bu yayını (uzaklığı ve aradaki engelleri göz önünde bulundurunca) alabilmem çok iyi bir performans göstergesi.Demek ki senin yüklediğin sürücüleri yüklesem bu yayını çok daha iyi alabileceğim.Acaba bazı m675'lerin wireless'ında bir montaj hatası mı var?Montaj hatası diyorum çünkü Msi bana,bu seride montaj açısından gerçekten sabıkalı olduğunu 1 ayda,2 kere değişime göndertip,3 yeni laptop kullandırarak ispatladı.Belki de gerçekten wireless'ı diğer markalara oranla daha kötü ama ne yazık ki benim bulunduğum yerde bunu test edebileceğim başka bir dizüstü şu an yok ve ben bu noktada memnunum.Dediğim gibi bu sorun göreceli ama problemi yeni sürücüyle çözmüş olmana sevindim,umarım başka bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 13 Ocak 2007; 1:02:52 >

• Evet yine bi soru ile karşınızdayım :) . 31 ocakda vista çıkıyo ve bizim vistaya upgrade etme şansımız var msi ın sitesine girdiğim zaman beni direk microsoftun sayfasına yönlendirdi. ve orada bana bir sipariş numarası ve coa numaramın girilmesi için kutucuklar verdi!! COA yı girebiliyorm fakat sipariş numarası nedir onu çözemedim acaba mavibilgisayardan sipariş numarasınımı alıcaz neyapcaz anlamadım!!! Eğer bedavaya yükseltebiliyosak veya 30-40 ytl ile işi kapatıyosak bu vistaya bi başvuralım arkadaşlar!!! sorumun özeti sipariş numarasını nerden bulucaz? :)
  • Arkadaşlar bu gün ceptelefonumdaki hafıza kartımıııı bilgisayara taktım ve :(:( Makinada bi anda mavi bir ekran çıktı ve bilgisayar restart yaptı!!!! Anladığım kadarıyla mav bi ekranın gelmesi çakışma anlamına geliyo sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar pil ömrü ne kadar gidiyor?
    Arkadaşla almayı düşünüyoruz laptopu, ancak yazılarda bu konuyla ilgili birşey görmedim.
  • valla 2-2.5 saat gidiyo dostum!!!kullanıma göre değişir, pil ömrü!!!!
  • quote:

doomtrack arkadaşım bu benim ilk notebookum. Sonuçda ben bu notebooku alabilmek için baya uğraştım İlk aldığım zaman gözüme hoş geldi!! Fakat kullandıkça bazı şeyler batmaya başladı. Fakat şöyle bişey var ben genelde masaüstü pcler le çalıştım bu notebookun da öyle bi performans vermesini bekledim. Fakat benim üzüldüğüm bi nokta var sonuçda HP notebookların nx6325, nx6310, bunlar hp in dandik modelleri!! Onların bile ekranı m675 den daha iyi ekran boyutu yanılmıyosam 14.3'' onlarda emin ol görüntü kalitesi çok iyi. (Şunuda biliyorum ki ekran genişliği arttıkça görüntünün netliği daha kötü oladabilir). Neyse wireless özelliği sakın yanlış anlama milletin internetini kullanmak gibi bi amacım yok!! Fakat izmirde oturuyorum ve ekonomiii üniversitesinde okuyorum evimde yakın okula wireless ile bedavaya bağlanmak istiyorum. Tüm bilgisayarların wireless ile bağlanıpda benim bağlanmam inan ki beni çok üzdü!!!Neyseki halletiiimmmm driverını değiştirerek. Benim notebook u kötülemek gibi bi amacım yok bu özelliklerde böyle bir notebook bulmak zor!!! Fakat bu notebooklarada az para verilmedi sonuçda ve bn memnun olmak isterim herşeyiyle gerek ekranıyla gerek diğer dahili bileşenleriyle, fakat olmadı!!!!!! Şu anda alıştım notebook a fazla bi sorunum yok ekran dışında!!! Fakat ben bu notebook u alırken donanımhaberde m675 i araştırmadım. 2 sene önce ankarada oturuyoduk ve mavi bilgisayarı çok iyi biliyodum. Notebook ihtiyacım için girdim mavibilgisayara ve ürün özellikleri çok hoşuma gitti!! AMD işlemciyi veya 1gb ram i veya 7600 ekran kartını tartışmak sormak bile saçma zaten!!!!!! Birtek ekran dan korkuyyodum o korkumda boşa çıkmadı maalesef. Gelelim sonuca sonuçda bu makinayı aldık ve tadını çıkarıncaya kadar kullancam. İstediğim kadar ekrandan memnun kalmiyim ama dediğin gibi bu özelliklerde böyle bi makinayı bulmak imkansız!!! Umarım sende bende güle güle kullanırız budan sonra ve başka bi sorun çıkartmaz. Ben paylaşmayı sevrim ve senin yorumlarınada açığım sonuçda!!!! Diğer taraflarda forum açmamın sebebi hemen sorularımın cevaplanmasını istediğimdendir!!!!! Ve ayriyeten diğer forumlarda da ürünün kötü özelliklerini söylüyorum!! ve bulduğum her negatif özellğide herkesle paylaşırım!!!!Yaptığın yorumlar ve sorularımada cevap verdiğin için her yazımın başlangıcında teşekkürlerimi sundum. Yardım ettiğin süreceede bu böyle sürer....................

ŞAKA BU DEĞİLMİ..?EVDEN OKULDAKİ WİRELESSE BAĞLANAMIYORSUN VE...ŞİKAYET EDİYORSUN? 2 BİNA ARASI 5 M. BİLE OLSA BAĞLANAMAMAN İÇİN O KADAR ÇOK SEBEP VARKİ...YOK YOK ŞAKA BU..
    (büyük harf özürü..)

• quote:

valla 2-2.5 saat gidiyo dostum!!!kullanıma göre değişir, pil ömrü!!!!

Saol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazimunsal

ya şu msi m675 de nfs carbon 800*600 maximum details de en fazla alet kendini resetlemeden yada mavi ekran görmeden kaç saat oynayanlar var arkadaşlar bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırmısınız?Benim m675 1 saatten sonra ısı probleminden kendini kapatıo oda sıcaklığı da 30 derece falan ama pek etkiler mi ?

uzun zmndır yazamıodm ama bu konuda kendimi sorumlu hissettim. 800x600 de max detail yapıp sonra advance ayarları kendim max yaparak 5-6 saat abartmadan söylüorm nfs carbon oynuorm. evet fan sesi biraz fazla oluyo ama işlemci sıcaklığı 82nin üstünü hiç görmedi..
    15 metre uzaktaki apartmanda wireless war ona bağlanırken zorluk çekiyorum ama evdeki çok ii çekio ben wireless için en çok driver deneyenlerdenm ii çekio sayılır..
    pil ömrü bir dvd filmini (120dk) rahatça izletcek kadar...
    kendi recovery dvd nizi de norton ghost u indirip yapabilirsiniz. hatta tüm hard diskinizi yedekleyebilirsinz. sanırım 15gün kısıtlaması war programın ama size rahatça yetecektir..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.