Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim laptop kendini 3-4 kere resetledi mavi ekran vermeden direk reset atıyordu sonra kapattım baktım alt kısmı baya ısınmıstı sonra acmadım ertesi gün reset atmadı ama aksam her zaman oynadıgım oyunda birden mavi ekran verdi ve kapandı birazdan format atacam ve 2-3 daha denicem ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi bana inş yazılımsal bir sorundur.... başka kimsede resetleme veya mavi ekran olayı oldu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

beyler benim laptop kendini 3-4 kere resetledi mavi ekran vermeden direk reset atıyordu sonra kapattım baktım alt kısmı baya ısınmıstı sonra acmadım ertesi gün reset atmadı ama aksam her zaman oynadıgım oyunda birden mavi ekran verdi ve kapandı birazdan format atacam ve 2-3 daha denicem ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi bana inş yazılımsal bir sorundur.... başka kimsede resetleme veya mavi ekran olayı oldu mu ?

cok sukur simdilik boyle bi sorunla karsilasmadim..
    ama merak ediyorum..

ne kadar suren bi oyundan sonra bu oldu acaba?
    yada makina ne kadar isinmisti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

beyler benim laptop kendini 3-4 kere resetledi mavi ekran vermeden direk reset atıyordu sonra kapattım baktım alt kısmı baya ısınmıstı sonra acmadım ertesi gün reset atmadı ama aksam her zaman oynadıgım oyunda birden mavi ekran verdi ve kapandı birazdan format atacam ve 2-3 daha denicem ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi bana inş yazılımsal bir sorundur.... başka kimsede resetleme veya mavi ekran olayı oldu mu ?

ben saatlerce nfs carbon oynuyorum banamısın demiyor evet ısınıyor ama mavi ekran hiç görmedim makine kendini hiç resetlemedi hatta hiç kilitlenmedi bile...
  • fuattanrikulu;

mail attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist

fuattanrikulu;

mail attım...

Mailini cevapladım..
    Ayrıca iyiki buraya belirtmişsin. Çünkü mailin junk maile gelmişti
  • fuattanrikulu;

verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim. senin tavsiyelerine uyarak, biraz önce teknokolik ile görüştüm salı gelecek dediler. salıyı takip eden haftasonu ist. a gidicem, gittiğimde varsa datronu, yoksa dönüşte kocaeli mavi den msı m675'i alıcam. son kararım bu yönde. ikisini de aldığımda pişman olmayacağıma karar verdim. katkıların için tekrar teşekkürler...
  • Bende de hafta sonu yeni yüklediğim lord of the rings 2 oyununda mavi ekran geldi. 2-3 kere de kitlendi bilgisayar kapatıp açmak zorunda kaldım. Carbon o kadar zorlamıyor bence. Acaba iyi hava almıyormu diye fanı tıkamıycak şekilde destek koyarak laptop u biraz yukarı kaldırdım ama gene res attı. Bence sorun kesinlikle fazla ısınmadan kaynaklanıyor.
    Sorunu sağ taraftaki kart slotunu doldurması için konulan platik parçyı çıkararak çözdüm. Bence ısı tam sınır değerlerine gelicek şekilde ayarlamışlar, bu parçayı çıkarınca 2-3 derece düşüyor ısı galiba.
    Beni asıl düşündüren bildiğim kadarı ile fanlar zamanla performans kaybediyor(tozlanma vs). İleride nasıl bir çözüm buluruz bilemiyorum
  • doomtrack arkadaşım ben şuanda bu laptopu kullanıyoru ve hiçbir görüntü bozukluğu yk sen nereden aldysan bilgisayarı bi göster derimBen ençok ekranını beğendmtek negatif özelliği klavyesi böyle bi notebooka nasıl böyle bi klavye yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: svs

doomtrack arkadaşım ben şuanda bu laptopu kullanıyoru ve hiçbir görüntü bozukluğu yk sen nereden aldysan bilgisayarı bi göster derimBen ençok ekranını beğendmtek negatif özelliği klavyesi böyle bi notebooka nasıl böyle bi klavye yapmışlar

Tek negatif özelliği klavye demişsin ama ayrı bir başlık altında wireless'ı çok kötü çekiyor diye yazmışsın.Demek ki,beklentiler farklı olunca ya da kullandıkça,sorunlar ortaya çıkıyormuş.Bir laptopu benim kadar ayrıntılı değerlendirmek biraz zordur svs.Ekranından,bir fotografçı olarak memnun değilim hatta kötü diyebilirim.Aslında bütün lcd'lerde bu böyle(pahalı birkaç istisna dışında),crt hala daha iyi.Bu modeli kötülemek gibi amacım yok,böyle bir amacım olsa üçüncü m675 yerine para iadesini isterdim.Ha bu arada wireless kötü çekiyor demişsin,bir kıstas vermemişsin.Modeme ne kadar mesafedesin ya da aranda kaç duvar,kapı var?Bak bana gelen m675'lerin üçü de iyi çekiyordu(göreceli tabi).Yayınları nereden alıyorum bilmiyorum ama ortalama pinglerle,arada sırada lag'la counter strike source'u rahat oynadım.Şu an evde wireless modem var(us robotics 9108).4 duvar ya da 3 kapalı kapı arkasından 36mbps(sinyal gücü:çok iyi) çekiyor.Dediğim gibi beklenti meselesi,ben bu noktada wireless'ı kötü bulmadım.Çünkü uzaktaki ya da farklı bir binadaki modemi kullanmak gibi bir amacım yok.

• arkadaşlar bluetooth çalışmıyor etraftaki aletlerin hiç birini görmüyor çözemedim bir türlü bu konuda sorun yaşamış veya bilen biri varsa yardım edebilir mi acaba ?

buada üstte bahsettim ısınma sorunu ise sanırım fanların cıkısı ile alakalı bir durum suan bir sorun yok ama gene sorun verirse götürcem teknik servise
  • arkadaşlar...benim canavarın microfonda sorun var. kafasına göre bazen çalışıyo bazn çalışmıyo. Garantim deam ediyo esasen daha 1 ay oldu alalı acep götürsem bi işlem yaparlar mı?
  • Arkadaşlar bilgisayarı televizyona bağlayacak olan kablo nasıl bir şey normal televizyonun anten girişine takılan bir şey mi yoksa video out put gibi bir şeye mi takılıyor.Aslında asıl soracağım şey bu kablo nerelerde satılır bilgisayar vb satan yerlerde mi yoksa elektrikçide falan mı satılır?Son olarak da görüntü televizyonda tam ekrana mı yayılıyor acaba?
  • ya şu msi m675 de nfs carbon 800*600 maximum details de en fazla alet kendini resetlemeden yada mavi ekran görmeden kaç saat oynayanlar var arkadaşlar bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırmısınız?Benim m675 1 saatten sonra ısı probleminden kendini kapatıo oda sıcaklığı da 30 derece falan ama pek etkiler mi ?
  • Valla pek alakalı değil belki ama ben son olaraktan Prince of Persia The two thrones u oynadım en yüksek ayarlarda sorun çıkmadı 1 -1.5 saat oynadım umarım çıkmaz da ilerde.Bilgisayarı metal ya da ısıyı daha iyi iletebilecek bir şeyin üstüne koyunca daha iyi oluor cam sehpa ya da tahta masa plastikten daha iyi oluyor.Bir de çoğu kişinin dediği gibi şu sağ tarataki kart girişindeki kapağı çıkarınca sıcaklık 2 falan derece düşüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolgan

arkadaşlar...benim canavarın microfonda sorun var. kafasına göre bazen çalışıyo bazn çalışmıyo. Garantim deam ediyo esasen daha 1 ay oldu alalı acep götürsem bi işlem yaparlar mı?

Önemli olan 1 ay doldu mu?Ona göre sana yardımcı olacağım
  • doomtrack arkdaşım gerçekden çok güzel bilgiler veriyosun kusura bakma ürünü aldım 1 günde iyi yorum yaptık fakat dediğin sorunlar hakikaten var.Herkese yardımcı olduğun içinde ayriyeten herkes adına çok teşekkür ediyorum. Demek ki bi ürünü çok iyi kullanmadan yorum yapmıycakmışız :) Fakat dediğin gibi ekranı berbattt insan kullandıkça anlıyooo. Klavyeside bence beklediğimi karşılamadı. Kamera desen orta kalitede. Yanlız ekran ile ilgili bi kaç diyeceğim var tutmayın beni... :) Arkadaş ekrandan azıcık uzaklaşıyosun görüntü çok kötü oluyo. Tepeden bakıyosun ekrana bembeyaz. Oyun sevdasına kapıldık aldık cahillik işte GF 7600 iştahımı kabarttı. Yani kısacası M675 şuanda üzüyo beniiii. Umarım daha fazla pişman olmam!!!!(Ürünü kötülemek gibi bi amacım yok gerçekden sadece yorumluyorum tüm içttenliğimle herkese kolay gele..)
  • doomtrack arkadaşım sana bi mail attım ama bana yardımcı olursan çok sevinirim!!!
  • quote:

doomtrack arkdaşım gerçekden çok güzel bilgiler veriyosun kusura bakma ürünü aldım 1 günde iyi yorum yaptık fakat dediğin sorunlar hakikaten var.Herkese yardımcı olduğun içinde ayriyeten herkes adına çok teşekkür ediyorum. Demek ki bi ürünü çok iyi kullanmadan yorum yapmıycakmışız :) Fakat dediğin gibi ekranı berbattt insan kullandıkça anlıyooo. Klavyeside bence beklediğimi karşılamadı. Kamera desen orta kalitede. Yanlız ekran ile ilgili bi kaç diyeceğim var tutmayın beni... :) Arkadaş ekrandan azıcık uzaklaşıyosun görüntü çok kötü oluyo. Tepeden bakıyosun ekrana bembeyaz. Oyun sevdasına kapıldık aldık cahillik işte GF 7600 iştahımı kabarttı. Yani kısacası M675 şuanda üzüyo beniiii. Umarım daha fazla pişman olmam!!!!(Ürünü kötülemek gibi bi amacım yok gerçekden sadece yorumluyorum tüm içttenliğimle herkese kolay gele..)

Yok canım sen de çok abarttın şimdi.Bu seviyede satılan çoğu dizüstünde,m675'den daha iyi bir lcd yok.Bu fiyata da m675'in bütün özelliklerini taşıyan bir dizüstü yok. Lcd olarak karşılaştırdığım,kıstas aldığım modeller şu an m675'in 2 katına satılan modeller.Bunlarda iki elin parmaklarını geçmez.Bir önceki mesajımda yazdığım gibi bırakın dizüstü lcd'lerini ben hala lcd monitörleri bile(istisna birkaç pahalı model hariç) ,crt'ye göre başarılı bulmuyorum(en azından imzamdaki monitöre göre).Ekrandaki sorun uzaklaşmayla ilgili değil,bakış açısını değiştirmekle ilgili.Dikeydeki bakış açısı 40 derece olduğu için bu sorun oluyor.Yoksa uzaklaşınca görüntü bozulmuyor.Hatta tam tersi uzaklaştıkça ayrıntıları göremeyeceğin için görüntü daha da iyileşir.Kameraya gelince,Asus'un bir modeliyle hem de yakışıklı bir modeliyle yanyana karşılaştırma imkanım oldu.İnan ondan kat kat daha iyi bir görüntü vardı.Kamera ayarlarına bir göz at,sorunu oradan çözebilirsin.Ama unutma bu tür kameraların performansı bir yere kadardır ama yine de hariciler kadar iyi diyebilirim.(benim logitech'imden 100 kat daha iyi)Bunu dijitalden anlayan bir fotografçı olarak söylüyorum.Klavye gerçekten sorunlu ama sanırım alışınca geçecek,korkma biraz sert bas,alışacaksın.Bunun dışında kullanılan kasa gerçekten vasat sayılır.Kullandıkça gri kaplamasının bazı yerlerinin kalkacağını tahmin ediyorum.(özellikle açma kapamada tırnakların etrafı ve karşısına denk gelen bölüm).Ama umarım kasası bu süreç içerisinde sağlamlığını korur.Sonuç olarak nvidia geforce 7600 256 mb gddr3 ram'li,gigabit ethernetli,sata hdd'li,dvi monitör çıkışlı bir dizüstünü bu fiyata bulamayacağımıza göre bence hala en iyi seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 10 Ocak 2007; 14:25:18 >

• quote:

doomtrack arkadaşım sana bi mail attım ama bana yardımcı olursan çok sevinirim!!!

e-postanı almadım.
  • yaaa bu ekranın altında kalan kısım biraz beyazlaşıyo demiştin eğer beni msn den eklersen konuşabilirmiyiz bi mahsuru yoksa
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.