Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten verdiğiniz bilgilere saygım sonsuz ki dediğin gibi kullanıcıya güvenilir satıcıya değil.Zaten o konuda ben de sizinle aynı görüşteyim.Ama görevliye sorunca şaşırdım 2 tane görevli de 16ms olmadığını söyleyince (sizin tabloya dayanaraktan) ve şaşkınlığımı bildirmek istemiştim.Tabi ki Everst programının verdiği değerler model falan doğrudur.Neyse yanlış anlaşılmayı giderebildikse ne mutlu.Neyse konuyu dağıttığımm için özür dilerim.
    Şimdi anladığım kadarıyla televizyon m675 e bağlanabiliyor değil mi?Öylese görüntü kaydı yapılabilir mi Tv den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoplasma -- 21 Aralık 2006; 18:08:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoplasma

Zaten verdiğiniz bilgilere saygım sonsuz ki dediğin gibi kullanıcıya güvenilir satıcıya değil.Zaten o konuda ben de sizinle aynı görüşteyim.Ama görevliye sorunca şaşırdım 2 tane görevli de 16ms olmadığını söyleyince (sizin tabloya dayanaraktan) ve şaşkınlığımı bildirmek istemiştim.Tabi ki Everst programının verdiği değerler model falan doğrudur.Neyse yanlış anlaşılmayı giderebildikse ne mutlu.Neyse konuyu dağıttığımm için özür dilerim.
    Şimdi anladığım kadarıyla televizyon m675 e bağlanabiliyor değil mi?Öylese görüntü kaydı yapılabilir mi Tv den?

televizyona dizüstü bağlanıyor yani tv de dizüstünün görüntüsünü alıyorsun.. tv den kayıt yapmak için video capture kartlarından alman gerekiyor..

• :( m675 i düşürdüm ve kapaktaki iki tırnakta kırıldı bu gibi fiziksel hasarlar garanti kapsamına girer mi? sanırım girmez.üffffffff

Böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 21 Aralık 2006; 21:30:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lesmiserable

:( m675 i düşürdüm ve kapaktaki iki tırnakta kırıldı bu gibi fiziksel hasarlar garanti kapsamına girer mi? sanırım girmez.üffffffff

Böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı?

Arkadaşım geçmiş olsun. Ama Malesef garantiye girmez ama mecbur servise yollayacaksın belki cüzi bir miktarla tamir edebilirler.

Ekran yerinden cıktıgına göre harici bir monitor baglayarak makinanın calısıp calısmadıgınıda bi kontrol et bence.
    Senin adına gerçekten çok üzüldüm.. geçmiş olsun tekrar.
  • sağol fuat. ekranda yada laptop un çalışmasında sorun yok. Sorun dijital kameranın iki tarafında bulunan tırnaklar. ve tırnaklardan birisi kayıp digerini yapıştırsam, kayıp olan için ne yapabilirim önerin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 21 Aralık 2006; 22:07:18 >
  • ya arkadaşlar bu m675 in wireless ını kuvvetlendirmek için bi yöntem bi program falan yoq mu?
  • quote:

sağol fuat. ekranda yada laptop un çalışmasında sorun yok. Sorun dijital kameranın iki tarafında bulunan tırnaklar. ve tırnaklardan birisi kayıp digerini yapıştırsam, kayıp olan için ne yapabilirim önerin var mı?

Pardon ben anlamamıştım kapağı tutan tırnakların kırıldığını.(Ben alt kısımda ekranı tutan bölümler sanmıştım). Biri kayıpsa ona benzer kalın bir plastikten keserek yapmaya calışabilirsin... Gerçi digerini yapıştırdıysan oda kapagı tutacaktır. Diğer tarafa baska bişey yapıp hep göze batmasını sağlama bence.

Ben durumu daha vahim bişey zannetmiştim.. neyseki çok kötü bir sonuç doğurmamış.
  • allaha şükür daha kötü bişey yok ekran sırtındaki koruyucu film ve ilk geldiginde ekranın önünde bulunan plastik koruyucuyu çıkarmamış olmam çok işe yaradı .ne kapak sırtında nede ekranda çizik yada ezik yok.buna da şükür.
    benimde aklıma geldi dedigin gibi bir parça uydurma fikri denicem. bakalım uydurabilecekmiyim bi kaç plastik malzeme buldum becere bilirsem yapıştırıp bide sprey boyayla olmaı siyaha falan boyarım tırnakları göze batmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 21 Aralık 2006; 22:25:29 >
  • quote:

allaha şükür daha kötü bişey yok ekran sırtındaki koruyucu film ve ilk geldiginde ekranın önünde bulunan plastik koruyucuyu çıkarmamış olmam çok işe yaradı .ne kapak sırtında nede ekranda çizik yada ezik yok.buna da şükür.
    benimde aklıma geldi dedigin gibi bir parça uydurma fikri denicem. bakalım uydurabilecekmiyim bi kaç plastik malzeme buldum becere bilirsem yapıştırıp bide sprey boyayla olmaı siyaha falan boyarım tırnakları göze batmaz...

İlk önce geçmiş olsun,gerçekten kendimin ki zarar görmüş kadar üzüldüm.Kuvvetli bir yapıştırıcı ile tutacağını zannetmiyorum.Yapıştıracaksan bile temiz çalışmaya özen göster.O tür yapıştırıcılar plastik üzerinde kalıcı ize yada aşınmaya neden olabilir.Sen bir de servisi arayıp bu tırnakların kırıldığını(ama düşürdüğünü söyleme) ve ellerinde yedek parça olup olmadığını sor.Çünkü bu tırnaklar içeriden kasaya tutturulmuş bir parça gibi duruyor.Rahatça değiştirilebilir gibi.Bu arada önündeki kalın saydam plastik koruyucuyu çıkarmamış olman beni bayağı güldürdü.Sağlıklı görmeni engellemiyormuydu?Ama sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum,titizlendikçe başına iş geliyor.Ben hep yaşıyorum,çünkü çok titizim.Yalapşap kullananlara(bu söz herkese değil yanlış anlaşılmasın)birşey olmuyor,hep bizim gibi titizlerin başına geliyor.

• verdim siparişi yarın çantasıyla birlikte geliyo canavar
  • Sonunda ben de aldım arkadaşlar.Şu an oldukça iyi gidiyor alet bence.Isınma bence öyle abartılacak bir sorun değil(daha oyun kurmadım kastırmadım aleti).Ama ekranın üst alt açısı biraz az gii geldi bana.Alt ve üst kısımlarında renk beyaza doğru açılma yapıyor açısı dar kısacası ama güzel bir ayarlayınca ekranın konumunu sorun olmuyor.Hdd 120 yazıyordu 110 görünüyor sordum adamlara 4gb kadarı recovery dir dedi geri kalan kısımda disk bölünürken kayba uğramıştır dedi.Zaten çoğu tanıdığım kişinin Hdd si tam olan değerini vermediği için bir sorun olmadığını düşündüm.Valla ekran kartı için güncel bir driver lazım sanırım dvd rip filmlerde görüntü kötü şu anda bir ayar şart alete.Wireless ı denem şansım yok pazartesiye kadar bakalım ip'mi hayırlısıyla alınca onu da deneyeceğim şuana kadar çok hoşuma gitti klavyesi de dahil, umarım sorun çıkmaz.Bu arada ilk şarj süresi daha uzun olacak gibi bir şey var mı acaba ne bileyim 10saat şarjda kalsın gibi?

• 16 saatlik ilk sarjindan sonra yapman gerekenleri
    siraliyorum...

1) Ilk 1 hafta bataryayi surekli doldur ve bosalt, gunde 1'er kez yani.
    Bu sekilde batarya tam performansina ancak kavusur.
    2) Evde surekli kullanim icin bataryayi 2. haftadan itibaren cikartmaya basla, sadece
    fise takili kullan, cunku batarya takiliyken fiste kullanirsan batarya
    asiri isinir ve zarar gorur. Isinma ve dusurme bataryanin dusmanidir
    unutma. Bataryayi notebooktan cikartip saklamak icin en iyi guc
    seviyesi 50-67% arasidir, yani pili tam dolu ya da tam bos
    kapazitedeyken notebooktan ayirip saklama bu da pile zarar verir, 3
    ayda olur eger full bosta bekletirsen!
    3) Pili notebooka takarken ya da sokerken kesinlikle notebook kapali ve
    fisten cekik olsun. Zaten kullanma klavuzuna bakarsan bu tavsiyeleri
    orada da gorursun.
    4) Amerika'ya falan yani uzun yola giderken de bataryayi 2/3 ya da 1/2
    oraninda birakarak laptoptan ayri sekilde isik gormeyen kuru bir
    ortamda tasiman gerekiyor.
    5) Son olarak da 10 derecenin altinda ve 35 derecenin ustunde batarya
    cok hizli bosalir boyle ortamlarda fisten kullanmaya ozen goster
    yazlikta tatilde ya da kisin cok soguk gecelerde iste:)

everest bataryanin asinma payini olcebiliyor,cok cok kaliteli bir batarya kontrolcusu ile ve tam dogru kullanarak batarya 1 yilda 4% asinma yasar.

demisti sevgili arkadasim E.B.

• Çok sağolasın bilgiler için.Ama bir sorum olacak 2.hafta pili çıkarıp öyle kullan demişsin Ac de eğer elektrik kesilirse makineye zarar vermez mi pil yokken?Bir de bu ilk 16saatlik sarjda makineyi kullansam aynı anda sorun olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoplasma

Çok sağolasın bilgiler için.Ama bir sorum olacak 2.hafta pili çıkarıp öyle kullan demişsin Ac de eğer elektrik kesilirse makineye zarar vermez mi pil yokken?Bir de bu ilk 16saatlik sarjda makineyi kullansam aynı anda sorun olur mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm

Bu sayfayı incelemeni tavsiye ediyorum.

Piller hakkında birçok soruna daha dogru yanıtlar bulacaksın..
    (heleki pilini bilgisayardan cıkaracaksın diye bir durum yok. Bu boyle bilinsin. Hatta makınada pil takılı degilken oluşabilecek bir elektrik dalgalanmasında makınan zarar görebilecektir.)

• Klavyede yazerken tuşların algılamadığını söylüyolar. kullanan arkadaslar bu konu da bi bilgi verebilirse çok iyi olur ??? Bir de oyun kurup deneyen var mı ??? performkansı nasıl diye ...
  • Valla bana nedense oldukça yumuşak geldi ve yazmada sorun yaşamadım.Sanırım eski klavyem sert olduğu için yumuşak geliyor.Gerçi daha sadece 5 saat kadar kullandım makineyi ileride nasıl yazar klavye bilemeyeceğim ama şuan rahatım.Medieval II Total War u kurdum her şeyi highest yaptığımda kasıyordu savaş yaparken.Ama şu an zaten normal film izlerken de görüntü pek iyi değil sürücüyü güncellemem lazım sanırım.Ama ayarları medium dayken iyiydi görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoplasma -- 22 Aralık 2006; 21:23:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonelysailor

Klavyede yazerken tuşların algılamadığını söylüyolar. kullanan arkadaslar bu konu da bi bilgi verebilirse çok iyi olur ??? Bir de oyun kurup deneyen var mı ??? performkansı nasıl diye ...

Masaüstünde de Creative desktop wireless pro 9000 kullandığım içinde dizüstülerin tek boyutlu klavye sistemine alışkınım.Ama şöyle bir örnek versem yanlış olmaz.M675'in klavyesini cep telefonuna taksan 1 ayda kısa mesajdan %30 kar edersin.Yeni olduğu için kıyamıyorum fakat bazen sert bassam dahi benimle inatlaşıyor.Alışmak gerekecek sanırım fakat bazen gerçekten zıvanadan çıkartıyor insanı.

quote:

Orjinalden alıntı: habuce
    16 saatlik ilk sarjindan sonra yapman gerekenleri
    siraliyorum...

Ben kullanım kılavuzunda 16 saat diye bir ibare görmedim ama gözümden de kaçmış olabilir.Bir de fuattanrıkulu'nun dediği doğru.Bildiğim kadarıyla her ne kadar adaptör bu riski azaltasa da pilin takılı olması durumu daha güvenilir kılıyor.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım.Tabii benim gibi ups'i olanları bunun dışında tutmak lazım ki ben yine de pili takılı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 22 Aralık 2006; 22:36:12 >

• Arkadaşlar hepinizin notbookları hayırlı olsun.

Lütfen insanları bilmediğimiz konularda yönlendirmeyelim.

Bataryalarla ilgili arkadşımızın verdiği bilgilerin çoğu yanlış. Ayrıca Amd turion x2 lerde 800mhz nin altına downclock yapmış olsanız da enerji tasarrufu seçsenizde inemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman374 -- 22 Aralık 2006; 22:41:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman374

Arkadaşlar hepinizin notbookları hayırlı olsun.

Lütfen insanları bilmediğimiz konularda yönlendirmeyelim.

Bataryalarla ilgili arkadşımızın verdiği bilgilerin çoğu yanlış. Ayrıca Amd turion x2 lerde 800mhz nin altına downclock yapmış olsanız da enerji tasarrufu seçsenizde inemiyorsunuz.

• Bilmem anlatabilmiş miyim??

Bişey hakkında konuşuyorsam bişey bildiğimden konuşuyorum.
    Vede kimseye yalan yanlış bilgi vermek gibi bir zorumda yok..

Ben tavsiye ediyorum diye soyluyorum yaptıklarımı. isteyen yapar istemeyen yapmaz yani...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.