burada ürünün siteden niye kaldırıldıgını arayıp soran oldu mu eve yeni geldim ve aradım açan olmadı telefonları
Ne zamandır bu ürünü bekliyoruz bari geliceği tarihi yazmasalardı.
Bu arada mavi bilgisyardan bir mail aldım kimse laptopsuz kalmasın başlıklı NEC M5410 Celeron 1.5GHz 256MB 40GB in sayfası açılıyo linke tıklandığında bu neyinize yetmiyo gibisinden.
quote:
Orjinalden alıntı: erman374
Ne zamandır bu ürünü bekliyoruz bari geliceği tarihi yazmasalardı.
Bu arada mavi bilgisyardan bir mail aldım kimse laptopsuz kalmasın başlıklı NEC M5410 Celeron 1.5GHz 256MB 40GB in sayfası açılıyo linke tıklandığında bu neyinize yetmiyo gibisinden.
okadar hayal ETtik hayal ETtik sonunda hayalaet oldu
AZ ÖNCE YİNE ARADIM BU ÜRÜN GELECEKMİ GELMİCEKMİ DİYE HAFTA SONU GELECEK DEDİ... SON BİR HAFTA DAHA BEKLİYECEM BU LAPTOP VAR DİYE CANAVAR GİBİ MASA ÜSTÜ PC Mİ SATTIM. EĞER BU NOTEBOOK HARBİDEN HAYALET OLURSA ANKARA YA 2. SEBEPDEN DOLAYI İŞİM DÜŞECEK 1.Sİ ASKERLİKTİ. VARYAAAA İŞTEN GÜÇTEN KOPTUM LAPTOP PEŞİNE DÜŞTÜM AYAR OLMAYA BAŞLADIM.......
Efsane Geri Dondu!!!
urun gelis tarihi: 4.11
Hayelet geri geldi
21 ekimde gelecek makina hala gelecek. 4 kasım yazıyo simdide. Yuhh yani.
quote:
Orjinalden alıntı: myrecep
AZ ÖNCE YİNE ARADIM BU ÜRÜN GELECEKMİ GELMİCEKMİ DİYE HAFTA SONU GELECEK DEDİ... SON BİR HAFTA DAHA BEKLİYECEM BU LAPTOP VAR DİYE CANAVAR GİBİ MASA ÜSTÜ PC Mİ SATTIM. EĞER BU NOTEBOOK HARBİDEN HAYALET OLURSA ANKARA YA 2. SEBEPDEN DOLAYI İŞİM DÜŞECEK 1.Sİ ASKERLİKTİ. VARYAAAA İŞTEN GÜÇTEN KOPTUM LAPTOP PEŞİNE DÜŞTÜM AYAR OLMAYA BAŞLADIM.......
bu vaat verip sonra tutmama olayı gittikçe artmaya başladı. Geleceğinden emin değilse firmalar etik olarak ön sipariş almamalı.
insanları bekletmek başka laptop aldırmamak için yapıyorlar gibi mavi bilgisayara
Arkadaşlar,
Hiç Datagate firması ile görüşeniniz varmı.? Çünkü bu firma MSI ın sitesinde distributor olarak gözüküyor. Bu mavi bilgisayar kendi mi getirtiyo acaba. Türkiyede başka hiçbir firmada yok böyle bir ürün. MSI ın türkiye sayfasında bile.
Birde suan 4 kasımda gelecek yazıyo bakalım. bi dahaki tarih ne olacak. Biktik artık valla.
datagate i aradım ürün yüklemesi yapılıyor şuan dedi 1 hafta içinde kesin olarak gelecek dedi ama bu ürün 2 parti olarak gelecekmiş diğer parti başka bir firma tarafından getirilecekmiş diğer firmanın adını fln vermedi ama multimedya veya koyuncu değil dedi. Şuan 2 seçecenek var ya diğer firma tarafından getirilecek olan ürünler 4 kasımda satılacak yada mavi bilgisayar şuan bizleri oyalıyor...
Arkadaşlar bu gün gelmesi lazım yok mu gidip soran yada arayan
aradım depomuz soyuldu serverımız fln çöktü ondan suan internet yok şubelerde bakamıyoruz diyorlar gelip gelmedigini bilmiyoruz ama gelmiş olması lazım dediler bana
Bu nasıl bir iş ya..
bu hikayenin sonunu merakla ve ilgiyle bekliyoruz..
ürün şu anda stokta görünüyor.. ilgililere duyurulur..
ÜRÜNÜ GÖREN DUYAN ELLEYEN VEYA ALAN VARMI..............
makina konfigurasyon olarak güzel duruyor ama bakalım performansı nasıl olacak biri bunu alıp kullanmadanda öğrenmemiz çok zor,bence bundan sonra makinanın artılarını yanında eksileride yazılmalı..
quote:
Orjinalden alıntı: myrecep
ÜRÜNÜ GÖREN DUYAN ELLEYEN VEYA ALAN VARMI..............
hayalet laptop stoklarda
Eskişehirde oturuyorum ve 11 gibi izmir caddesindeki büroyu aradaım elinizde varsa gelip alayım diye bakayım hemen dedi adam. İnternette gözüküyo fakat elimizde şu anda yok şu an sadece internetten satış yapabiliyoruz dedi. Ben buna bir anlam veremedim. Ya sınırlı sayıda geldi onları internetten satıyolar yada henüz mal ellerinde yok.