önsipariş vermiş olan kişilerin sipariş takibi kısmında hala temin sürecinde mi yazıyor yoksa kargoya verildi yazan var mı ? ben aradım merkez şubeyi ararsanız bilgi alırsınız dedi pazartesi soracagız artık
özellik olarak fena değil ama kasa kalitesi olarak gözüm pek tutmadı...
Arkadaşlar,
Artık makinanın geliş tarihide belli değil yazıyor mavi bilgisayarda. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım. Ürün gelicek diye kac haftadır geliş tarihi yazıyorlardı. Şimdide "Ürünün geliş tarihi net değil." yazmışlar siteye.
Bu nasıl bir mantıktır..???
Mavi bilgisayar dalga geçiyo herhalde bu kadar müşteriyle.
az önce mavi bilgisayardan engin beyle konuştum özet olarak en geç perşembe günü msi m675 geliyor şehirdışında olanların eline cuma günü ulaşacak kesin bilgi dedi bilmiyorum ne kadar doğru cıkacak
bu perşembe mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
bu perşembe mi?
evet bu perşembe dedi
Datagate i aradım bende orda Msi notebook tek distribütörü olduklarını ve bu modeli şimdilik getirmeyeceklerini söylediler , umutla cumayı bekliyorum ...
quote:
Orjinalden alıntı: muratti
Datagate i aradım bende orda Msi notebook tek distribütörü olduklarını ve bu modeli şimdilik getirmeyeceklerini söylediler , umutla cumayı bekliyorum ...
o zaman datagate bu olaydan habersiz..zira urun yurt icindeymis..
quote:
Orjinalden alıntı: muratti
datagate olaydan nasıl habersiz ben aradım konustum 1 partiyi biz değil başka şirket üzerinden getiriyoruz onların üstünden daha kolay oldugu için dedi ayrıca bu model sadece türkiyede mavi bilgisayarda satılacakmış ancak farklı modeller getirebiliriz buda aralık ayı fln olabilir dedi mavinin msi ile yaptıgı anlaşma geregi datagate bu modeli getirecek ama maviden başkası satamıyacak ve bu ilk parti datagate deil başka bir firma tarafından getiriliyormus ürün şuan türkiyede ben salı günü aradıgımda garanti belgeleri için ugraşılıyor dendi perşembe elimizde olur şehirdışına cuma ulaşır denildi bana
Inş. bunlar yine oyalama taktiği olmasında. Bekleye bekleye taş olduk. Şimdi bide ürün gelecek yine alamayacaz gibi. Fazla getirtseler bari.. Böyle bi koklatıp cekecekler gibi geliyor bana. :)
geç olsun güç olmasın.
M635deki wireless sorunu bundada varmıdır ?
M635 i ofisteki arkadaşım kullanıyor ama wirelessla ilgili problem yaşamadık ne tür bir problem sizin bahsettiğiniz ? Birde bu sitede http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=5467 satılıyor görünüyor ama iletişim kuramadım firma ile ...
Sitenin merkezi Şanlıurfa. Burayla bi irtibata gecmek gerek. Mavi hala getiremedi. Hiç duymadığımız yer ürünü satıyo gözüküyor. Ne iş anlamadım...
Bi bakmak lazım yinede...
Aynı mekanda mesela Vaio 3/5 çekerken M635 1/5 0/5 cekiyormus baglantı kalitesi. Bunun nedenide Wireless kartıymış ; büyük ihtimal M675 de aynı karttan kullanacak... Aklıma takılan tek bu , wireless ı sorunlu olacakmı ?
Sitenin merkezi Şanlıurfa. Burayla bi irtibata gecmek gerek. Mavi hala getiremedi. Hiç duymadığımız yer ürünü satıyo gözüküyor. Ne iş anlamadım...
Bi bakmak lazım yinede...
aynı sitede datronun piyasada olmayan ufotekin kendi mağazası teknokolikte bile olmayan üründe var gözüküyor yalan bi site
icimden bi his yarin gelicek diyo
Valla Mavi bilgisayarda bi değişiklik yok. bu ürün gelmez artık herhalde. Şimdi artık tarihte vermiyo site. Ürünün geliş tarihi net değil yazıyor.
Mavi Bilgisayar bu kadar büyük bir firma olmasına rağmen beni çok yanılttı. Ürün geliyor diye o kadar reklam yap sonra ürün hala ortada olmasın... Ne saçmalık....
valla ben marka kalitesi konusunda bu pc hakkında bişi diyemicem, ben yurt dışından hp'nin turionx2 işlemcili bi bilgisayarını kullanıyorum, 1.2gb ram ve 256 mb ati ekran kartı var, işlemci hakkında görüşlerimi söliyim, abimin core2 duolu ıbm laptop'undan çok daha hızlı olduğunu söyleyebilirim, call of duty2 ve doom'u benim gibi oynayamadığı için deli oluyo, biz karşılaştırmasını yaptık ikimizinde işlemci dışında özellikleri yakın bilgisayarlarımızın, office olaylarında core 2 duo gerçekten daha iyi ama olay oyun oynamaya gelince iş değişiyo, benim bilgisayarım daha az kitleniyo ve pili daha uzun süre gidiyo(iki bilgisayardada 6hücre pil var) sonuç olarak ben amd'den çok memnunum tavsiye ederim, oyun ve office için birbirlerinden farklılar bunu göz önünde bulundurup ona göre karar vermek lazım saygılar arkadaşlar...
bugün konustum mavi bilgisayardan engin beyle ürünün şuan istanbul distribütöründe oldugunu söyledi bugün karoya verilemedigini yarın ankaraya yollanacagını ve istanbuldan önsipariş vermiş olanlar isterse direk distribütör tarafından yollayabileceklerini söyledi ben istanbuldayım yarın direk yollanacak sanırım sabah elimde olur burada gizemli distribütör akora imiş yarın ürün elime geçerse istediginiz incelemeleri yapmaya çalışırım
makina tam istediğim gibiymiş keşke almak için acele etmeseydim