Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE İŞSE BEN ARTIK MAVİ BİLGİSAYARI ARIYAMIYORUM. YÜZSSÜZLÜK ONLARDAMI BENDEMİ BİLEMİCEM AMA ARTIK BİR BİLGİSAYARIM OLSUN İSTİYORUM ... BİLGİ EDİNEN VARSA LÜTFEN YAZSSIN.
  • Akora firmasını aradım ordaki bayan msi hariç acer toshiba lenavo gibi notebookların distribütörü olduğunu söyledi msi ile çalışmadıklarını söyledi ... Çok acaip işler oluyor bekle bekle sıkıldık ...
  • bu nedir ya...
  • bugün istanbul distribütörü oılan akora kargoya vericek yarın elimde ürün
  • Nedir bu arkadaşlar 3 haftadır bekliyorum bu ürünü niye siteye açıklayıcı bir bilgi koymuyorlar anlamadım. Geldiği an atlıycam tren'e gidicem alıcam. Mstf_ arkadaş ürün geldi bu gün yarın elimde olur diyor ilk ağızdan bilgi aldığını belirtiyor ama sitede bile en ufak bir açıklayıcı bilgi yok.

Bu gidişle hiç içim rahat etmese de paraya kıyıp özellikleri daha az olan Datron 2.0Ghz 7600 modelini alıcam.

Ayrıca işin ilginç tarafı bir alt model olan M635 şu anda stokta gözüküyor acaba bu model baz alınarak mı bilgi verildi.
  • Dayanamadım aradım mavi bilgisayar ı sonuç olarak

Hala ürünün ne zaman satışına başlanıcağı belli değil

Ürünün Türkiye ye ye girip girmediğini sordum ve aslında ürünün çok önce geldiğini fakat gümrükte bir takım problemler yaşandığını "galiba evrak eksiklikleri varmış" ve henüz ürünü gümrükten çekemediklerini söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

bugün istanbul distribütörü oılan akora kargoya vericek yarın elimde ürün

Bu nasıl bir iş.

"Mstf_" ürün kargoya verilecek diyor.

"muratti" de Akora ' yı aradım "MSI 'ın distribütörü değiliz" dediler diyor.

Hangisi doğru şimdi...

• arkadaşlar az önce konuştum bunlar yalan söylemeyi adet edinmişler resmen sabah arıyorum gidin güneşli depomuzdan alın diyor akora yetkilisi şimdi ürün bikaç gün gecikebilir diyolar anlıyamıyorum ne yapmaya çalıştıklarını gümrük sorunu var diyolar şimdi mavibilgisayardan engin beyi arıyorum adam ürünüm yola cıkacak bugün diyor 10 dak önce konustum diyor bende 20 dak önce aradım akora yetkilisini 1-2 gün gecikecek dedi size bir tane bıraktırayım diyor anlıyamıyorum herkes bişiler söylüyor 30 dak içinde belli olacak nolacağı
  • quote:

arkadaşlar az önce konuştum bunlar yalan söylemeyi adet edinmişler resmen sabah arıyorum gidin güneşli depomuzdan alın diyor akora yetkilisi şimdi ürün bikaç gün gecikebilir diyolar anlıyamıyorum ne yapmaya çalıştıklarını gümrük sorunu var diyolar şimdi mavibilgisayardan engin beyi arıyorum adam ürünüm yola cıkacak bugün diyor 10 dak önce konustum diyor bende 20 dak önce aradım akora yetkilisini 1-2 gün gecikecek dedi size bir tane bıraktırayım diyor anlıyamıyorum herkes bişiler söylüyor 30 dak içinde belli olacak nolacağı

saat 18:31

ne oldu?
  • haber bekliyoz ,

bide wireless ı ne alemde makinenin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: habuce

quote:

arkadaşlar az önce konuştum bunlar yalan söylemeyi adet edinmişler resmen sabah arıyorum gidin güneşli depomuzdan alın diyor akora yetkilisi şimdi ürün bikaç gün gecikebilir diyolar anlıyamıyorum ne yapmaya çalıştıklarını gümrük sorunu var diyolar şimdi mavibilgisayardan engin beyi arıyorum adam ürünüm yola cıkacak bugün diyor 10 dak önce konustum diyor bende 20 dak önce aradım akora yetkilisini 1-2 gün gecikecek dedi size bir tane bıraktırayım diyor anlıyamıyorum herkes bişiler söylüyor 30 dak içinde belli olacak nolacağı

saat 18:31

ne oldu?

yarın sabah istanbuldan kargo ile yollanacak öglene kadar elimde olur sanırım

• Beklemekten bıktım artık..Daha önceden de MSI marka notebook kullandığım için MSI almak istedim fakat..Bekle bekle ürünün geleceği yok...Artık pazartesi ye geldi geldi yoksa ASUS F3JC alacam..
  • ürün şimdi geldi
  • Hayırlı olsun... Ne diyelim biz bekleyecegiz biraz daha herhalde..

Mavi Bilgisayarda hala gözükmemekte. Acaba Mavi Bilgisayara ürünü yeni mi yolluyorlar.

Ayrıca Resim ve goruslerini bekliyoruz.....
  • tşk ederim. bugün ürünün mavi bilgsayarda olması lazım ama önsipariş verenlerden size kalır mı bilmiyorum. şuan resim cekemem ama elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım diger konularda
  • Ben resim koyayım o zaman.. Ürün bu mu ???

MSI M675 AMD Turion64 X2
  • evet budur
  • Evet demekki Mavi bilgisayarın sitesinde gosterdigi ürün resmide hatalı demek bu.Neyse ki MSI notebookların hepsinin gorunusu yaklasık birbirine yakın...

Arkadasım senden makina hakkındaki ilk izlenimlerini bekliyoruz...

Ekran, Ekran kartı ve genel dış malzeme kalitesi..

Ayrıca bir de Mavinin sitesinde gösterdiği tüm ozellikler mevcut mu. Örnegin benim koydugum resimde Parmak izi okuyucu yok.. Sende olması lazım.. Diger ozellikleride kontrol edip bilgi verirsen seviniriz...
  • eet mavi bilgisayarın sitesindeki resimde numpad mevcut gözüküyor ama bunda numpad yok. bataryasi 9 hücre çünkü dışarı doğru çıkıntı var msi sitesinde fln hep 6 hücre yazıyordu ondan kafası karısanlar olabilir diye söylim. genel olarak güzel
    parmak izi okuyucusu var şarj bittikten sonra 3d mark skorlarını verebilirim ancak
  • izlenimlerin bizim için çok önemli Mstf_ ufak ta olsa biraz yorum yazarsan sevinirim. Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

en kısa zamanda geldiğinde gidip alıcam umarım bir problem yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.