Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mstf_

şuan makinada hiç bir sorun yok yalnız kamera yerinin sagındaki kapak yerinde tam monte edememişler galiba hafif bir oynaklık var zaten aradaki çizgi boşlugu diger tarafa göre fazla off nerden çıktı bu şimdi

el insaf be guzel kardesim

12 saat once oyle bi eşitsizligi bile goremiyodun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habuce -- 11 Kasım 2006; 17:30:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: habuce

quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

şuan makinada hiç bir sorun yok yalnız kamera yerinin sagındaki kapak yerinde tam monte edememişler galiba hafif bir oynaklık var zaten aradaki çizgi boşlugu diger tarafa göre fazla off nerden çıktı bu şimdi

el insaf be guzel kardesim

12 saat once oyle bi eşitsizligi bile goremiyodun

arkadaşım olay sadece eşitsizlik deil hafif şişkinlik var şişkinlik olunca haliyle aradaki boşluk artıyor ve eşit olmuyor...

• Süper pi testi normal çünkü bu test amd işlemcilerin sadece tek çekirdeğini kullanıyor

3d mark 2001 testinde ise mesela aynı ekran kartına sahip datron yada monster ın 20k nın üzerinde aldığını okudum ve bu skor biraz düşük geldi.

9 hücreli pil koyduklarına göre baya uznun bir pil ömrü olucak diye düşünmekteydim ancak 9 hücreli bir pilin 2 saat bile dolmadan bitmesi beni şaşırttı. Buradan yola çıkarak 9 hücreli pilin amd işlemcinin harcadığı fazla enerjiyi karşılamak için konduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınız ve testleriniz için teşekkür ederim.
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ ŞU AN KULLANIYORUM HAYAL GİBİ İLK İŞİM 3D MARK 2006 KURMAK GELDİ İÇİMDN. AZ SONRA
  • İŞTE 3D MARK 2006
  • iyi günlerde kullan arkadasım. bilgin olsun benim makine 2100 civarı bir puan alıyor... Monster
  • TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL.

EE NASIL OLUYOR BİR YANLIŞLIKMI VAR SENİN KONFİGRASYON DAHA GÜZEL NEDEN SONUÇ BÖYLEOLDU

quote:

Orjinalden alıntı: iskancavardiya

iyi günlerde kullan arkadasım. bilgin olsun benim makine 2100 civarı bir puan alıyor... Monster
  • bilmiyorum artık ama bu modellerde underclock olayı var... Gecen sene mavi bilgisayarın acer 5024 wlmi model kampanyası olmustu. donemimde 4-5 kisi ust donemdende 6-7 kisi ye aldırmıstım. Geldigimden beri bekliyordum boyle bir kampanya maviden, ama yapmadı... eger bu kampanyadan 1 ay once haberim olsaydı ben de beklerdim. Neyse yigidi öldür hakkını yeme su anki bilgisayarda isteklerime cevap evriyor fazlasıyla ama hem ucuz hemde performans lı msi yı almayı tercih ederdim. Selamlar...
  • Öncelikle hayırlı olsun..

Monsterın ekran kartı underclock lu. M675 nedir tam bilmiyoruz ama. M675 in aldıgı sonucta guzel bence.

"myrecep" arkadaşım;
    "Everest" programından ekran kartı hakkında olan sayfadan goruntu yollayabilirsen anlayabiliriz M675 de underclock var mı yok mu..
  • programı bilmiyordum sizin için indirdim inşallah isteiğiniz yeri print apmışımdır.

MSI M675 AMD Turion64 X2
  • evt tesekkurler bu sayfaydı..

Bu bolumdu. gorunen o ki underclock olayı yok..

için rahat olsun.. Ürün gayet super.. bende bu aksam sipariş verecektim ama kredi kartında sorun cıktı kabul etmedi bir turlu. herhalde internet alısverisine kapalı. daha once kullanmamıstım. artık yarın halledebilirsem inş verecegim. olmazsa pazartesi artık.

Ama senden bekliyoruz:
    Dış malzeme,
    ekran kalitesi,(ölü piksel filan ayrıca görüş acıları)
    klavye ergonomisi
    vb.......

hakkında goruslerini yazarsan seviniriz.
  • Puan farkının sebebi:

Monsterlarda DDR bellek kullanılmıs 350 x 2 = etkin saat hızı 700 mhz olan,

MSI da ise DDR3 be llek 500 mhz gerce x 2 = 1000 mhz etkin saat hızı....

Beyler kim ne derse desin bana hayatta cok az sey bu kadar koydu... üzüldüm ama sizde olmasına deil man yanlıs anlamayın bende olmamasına üzüldüm az fark deil %10. sırf %10 basarılı diye C2D yu tercih ettik...
  • ARKADAŞLAR UYKU BASTIDI YARIN İNŞALLAH ÜRÜNÜ ANLATMAYA ÇALIŞIRIMBENİM İLK DİZ ÜSTÜM İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUĞUM CANAVAR GİBİ MASA ÜSTÜ PC Mİ SATTIĞIM SOR İŞAETİ VARDI AMA İNŞALLAH HEPSİ KALKIYO. AMA HERHALDE BİR TANE PİKSEL PATLAĞINI YEDİK İNŞALLAH UYKUSUZLUKTAN ÖYLE GÖRÜYORUMDUR.... :) HERKESE HAYIRLI GECELER
  • quote:

Orjinalden alıntı: myrecep

ARKADAŞLAR UYKU BASTIDI YARIN İNŞALLAH ÜRÜNÜ ANLATMAYA ÇALIŞIRIMBENİM İLK DİZ ÜSTÜM İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUĞUM CANAVAR GİBİ MASA ÜSTÜ PC Mİ SATTIĞIM SOR İŞAETİ VARDI AMA İNŞALLAH HEPSİ KALKIYO. AMA HERHALDE BİR TANE PİKSEL PATLAĞINI YEDİK İNŞALLAH UYKUSUZLUKTAN ÖYLE GÖRÜYORUMDUR.... :) HERKESE HAYIRLI GECELER

işte şu piksel olayını hiç sevmiyorum. Neyse inşallah sen yanlıs goruyosundur.

Hadi hayırlı geceler..

Görüşlerini yarın bekliyoruz..
  • hadi lowww nerdesiniz :)
  • aloo wireless ı nası bunun 3-4 duvar arasından yaw bi test etseniz :) Bide 3dmark 2005 kaç veriyor ?
  • BİR KAÇTENEDE RESİM
  • recep kardeş wireless yada 3dmark 2005 test imkanı buldunmu ? Monsterla 2005ide kıyaslayalımda ondada MSI üstünse demekki kastırıcı testlerde 802den üstün demektir.
  • laptop u alan gitti ya..

olacak is degil..

nerde forum kardesligi
  • valla ya beyler bol bol kurcalıcaksınız notebook'u zaten , bari izlenim koyun yav :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.