Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet diğer arkadaşlarda ısınma sorunu var mı acaba ???
    sırf bu yüzden geri vermeyi düşünüyorum aleti onun için cevap yazarsaız sevinirim 2 saat bile oynamadım 80 üstü sıcaklık verdi... 80 sıcaklıkla karşılaşa var mı ???
  • Hiç 2 saat oyun oynamadım için ne kadar ısındığını bilemiyorum ama arkadaki fan çıkış bilgesini kapadıysan ısınma ondan da kaynaklanabilir. Ben yanlızca pil tasarruf özelliklerini beyenmedim. Tosiba bir notbook kullanmıştım ve çok daha detaylı pil özellkleri vardı. Msi ın veriği sistem manager programını da kullanabilmiş değilim. Mesela pili tasarruflu kullansın sesiz çalışsın derseniz önce güç ayarlarından pil tasarruf moduna geliyorunuz sonra ekanın parlaklığını azaltıyorsunuz sonrada ekran kartları ayarlarını pil tasarrf modun getiriyorsunuz. Güç kablosu bağlı durumda işlemci çalıma frekansını da düşüremdim. Klavye ye de alışmak biraz zaman aldı. Yeni aldık sert basmayalım diyosunuz klavye basmıyo bu seferde. Genel manada verdiğim parayı hak ettiğini söyleyebilirim.
  • Wireless sanki dandik geldi bana veyaaa benimki sorunlu sanki 1998 de internete giriyomuşum gibi oldum hat bi geliyo bi gidiyo disconnect oluyom anlamadım gitti. ne yapacam sasırdım bu sekilde kopma olayı yasayan varmı. Kesinlikle bu sorunu halletmem lazım. Birde ısınma sorunu bir hayli ısınıyo ama acayip most wanted oynuyom hiç bişey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrecep -- 14 Kasım 2006; 9:11:37 >
  • herkes soğudu galiba makinadan bi anda
    ya bulamayacakmıyız soyle 256mb geforce 7600 lü core 2duo 2ghz lik markası da iyi olan bi sistem. tabi fiyatı da 3000 dolar olmayacak sonyler gibi...
  • yani hadi sony den dell den geçtik çok pahalılar da bu hp ler ne saçmalıktır ki süper sistem yapsa da içine bi 256mb geforce7600 takmıyo. bütün modellerine 7400 takmışlar herifler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaysinnn

herkes soğudu galiba makinadan bi anda
    ya bulamayacakmıyız soyle 256mb geforce 7600 lü core 2duo 2ghz lik markası da iyi olan bi sistem. tabi fiyatı da 3000 dolar olmayacak sonyler gibi...

O zaman toshiba A100-847 ye bakıcaksın
  • ne yalan söyliyim , bende soğudum makineden , ısınma en çok korktuğum sorundu ve galiba bu genel bir sorun...
  • Bende sipariş verme aşamasındayım. Kesin verecegim şu kredi kartı limiti artsın, yarın olur inş.

Birde neden alan arkadaşlar daha net ve daha sık acıklama yapmaktan çekiniyolar anlamıs degilim.
    Isınma olayı zaten bir İntel işlemci kadar kesinlikle olamaz. Ama zannetmiyorum ki makina kendiliğinden kapanacak kadar ısınsın.

Alan arkadaşlardan ricam, daha net anlayabileceğimiz ve görebileceğimiz kesin veriler verebilirlermi.

Örneğin Everest programının Rapor oluşturma özeliği var menusunde, onunla bir rapor dosyası oluşturup onu forumda paylaşabilirler mi.
    Ayrıca ürün hakkında klavye de cok kotulendi ama bildiğim kadarıyla zaten MSI ürünlerinin klavyelerinde bu sertlik olayı var. Ama zannetmiyorumki bu çok kötü bir olay olsun.. Bu konu hakkında da görüşlerinizi bekliyoruz.
    Eğer ürünün başka rahatsız edici yanlarıda varsa lütfen forumda paylaşalım.

Ben ve benim gibi bu ürünü almayı düşünen insanlar için almış olan arkadaşların daha sık görüş belirtmelerini bekliyoruz...

Şimdiden Teşekkürler..

• Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ancak konuyu merak ettim ısınmadan dolayı makinası kapanan oldu mu ?
  • ısınma olayına açıklık getireyim notebok hardware control programıyla max performance yaptıgınızda sıcaklık 60-70 arası degerleri alıyor ve oyun oynarsanız 70-80 arası degerler bazen 80 geciyor bunda uyarı verdi windows bana ama oynadıgım oyuna etkimedi yani windowsa döndügümde gördüm uyarıyı daha kapanma olayı söz konusu olmadı. fakat hardware control programından max battery yaparsanız oyunuda çok rahat oynuyorsunuz ve sıcaklık seviyesi 60-70 arası gidiyor raporuda koymaya çalışırım
  • "Mstf_" sana AMD drivere adresi vereyim bunlara bak bi istersen.

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html

Burda bir sürü AMD Turion 64 X2 için yazılım var:

1 - "AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16"
    Bu başlıklı yazılımı indir bi kur istersen. Windows otomatik CPU hızını ayarlayabiliyormuş o zaman.

2 - "AMD Dual-Core Optimizer" bu yazılımı da kur. Bu da çekirdekleri daha etkin kullanmasını sağlıyor. Performans artışı saglayabilir.

Belkide bu programlar şuan ki sisteminde yüklüdür ama sen yinede bi kontrol edersin..

• Peki max battery -max performance ayarları arasında kaç fps lik düşüş var ; yada başka bir deyişle max batteryye alıp , adaptörle oynarsak da öyle çok ısınırmı makine ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

Peki max battery -max performance ayarları arasında kaç fps lik düşüş var ; yada başka bir deyişle max batteryye alıp , adaptörle oynarsak da öyle çok ısınırmı makine ?

max battery 800 mhz max performance 1.81 mhz olarak calısıyor aslında 2 side oyunu calıstırıyor oyun cok kasıntı bişi deil zaten adaptörle oynadım ben direk max batteryde cpu hızı düşüyor az öncede oynadım dynamic switching de bi sorun olmadı max 75 e geld sıcaklık sanırım buda normal bi hadise akşama daha kasıntı oyunlarla deniycem onun sonuçlarınıda yazarım fuat ın dedigi programlarıda diger oyunları kurup oynadıktan sonra kurarım fark olursa yazarım
  • abicim sen soyledikten sonra baktım hakkaten fena makina deil ama 512mb 533mhz lik ramm biraz problem. 1024 667mhz ram le deiştiririm demiştim ama öğrendim ki anakart 633mhz ram i desteklemiomuş. bu kötü oldu baya. bilen varmı 667 ve 533 arasında ne kadar performans var??? ben baya yüksek die biliyorum ama...
    quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

farkı var
    quote:

Orjinalden alıntı: jaysinnn

herkes soğudu galiba makinadan bi anda

O zaman toshiba A100-847 ye bakıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaysinnn -- 14 Kasım 2006; 19:24:15 >

• 75 ise iyi , 80 üstüne çıkmasında... iki şekildede bir deneyip bize iletirsen seviniriz.Teşekkürler.
  • ya şimdi 4 tane seçenek var önümde. msi, datron yada monster alabilirm, ki parçaları hakkaten çok iyi bu makinaların. yada aynı parayla daha az özellikleri olan ama ısınma, kasa sağlamlığı gibi konuları kafama takmadan alabileceim bi makina bulurum hp den toshibadan falan... cidden cok zor karar vermek...
  • ewt şöyle hem ısınma sorunu olmayan hem kasası saglam olan ve donanımı iyi olan laptoplar sanırım o sony nın 8-9k lık laptopları :)
  • Net bir şekilde açıklamak gerekirse normal kullanımda bir ısınma yok Oyunlarda biraz ısınıyor fakat ne oyundan attı nede bir uyarı verdi ben çok memnunum.Zanetmiyorum ki bu özelliklere sahip bir makina olsun da oyunlarda ısınmasın. Yavaş yavaş klavyeye de alışıyorum. 55 ytl ye bide çanta altım tavsiye ederim.
  • "bigblack_tr" senden ricam,

Cihazın batarya cıkıntısı hakkında fikir almak için resim koyabilir misin?

Ayrıca cihazın ekranı hakkındaki görüşlerini bizle paylaşırsan seviniriz. Bir nevi donanım haricinde ekranda çok önemli parlaktık seviyesi ve görüş acıları ne durumdadır.?
  • donanımı da süper olsun demedik canım. diyorum ki ya donanımı süper olcak ama şüpheyle alıcan, yada güvendiiğin bi markadan donanımı biraz daha düşük bişi alıcan kafan rahat olucak...

quote:

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

ewt şöyle hem ısınma sorunu olmayan hem kasası saglam olan ve donanımı iyi olan laptoplar sanırım o sony nın 8-9k lık laptopları :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.