Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben dün mavide gördüm ilk ürünü önümüzde açtılar..tasarım ve kasa süperdi.. ekranda her açıdan mükemmel görünüyordu..hayırlı olsun alan arkadaşilara..bu arada 3dmark2006 skoru baya iyiymiş yaf.. pili kaç saat gidiyo acaba.. bi de pilde çıkıntı var haberiniz olsun..9 cell olması nedeniyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 12 Kasım 2006; 18:40:27 >
  • Ben birde parmak izi okuyucusunu çok merak ediyorum , alet nasıl çalışıyor ve bilgisayarı açar açmaz mı parmağımızı okutuyoruz ? ekran kartı belleğinin 128 bit olmasınada sevindim ayrıca ddr3 olmasıda güzel ;) Msi iyi iş çıkardı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti

Ben birde parmak izi okuyucusunu çok merak ediyorum , alet nasıl çalışıyor ve bilgisayarı açar açmaz mı parmağımızı okutuyoruz ? ekran kartı belleğinin 128 bit olmasınada sevindim ayrıca ddr3 olmasıda güzel ;) Msi iyi iş çıkardı ...

ilk önce parmak izini tanıtıyosun ama çok stabil çalışmıyor yada ben beceremedim parmağı sürüyosun ama her zaman ii okumuyor ve resim okunacak halde deil deyip tekrar diyor pek stabil deil ben şahsen kullanmıyorum
  • Teşekkür ediyorum , Pazartesi günü sipariş verme günüdür ...
  • "Mstf_" batarya hakkında dışa doğru çıkıntı olduğunu biliyoruz. Resim yollayabilirmisin. Nasıl gözüktüğünü görebiliriz.

Ayrıca makinanın hoşuna gitmeyen yönleri olduysa bizimle paylaşırsan seviniriz.

Teşekkurler...
  • yaw ağzınızdan silahla söz alıyoruz 765ciler.
  • Bilgisayardaki ram kaç mhz?
  • 1 / ramler kaç mhz
    2 / optik mouse yada çanta hediyelimi ?
    3 / Wireless iyi çekiyormu ?
    4 / istersek 1 gb ram daha takabilme imkanımız varmı slot olarak ?
  • ram 667 1ghz tek slot boş bi slot daha var.

mouse çıkmıyo dedi adam bende wireless microsoft aldım ama güzel küçük ve hafif kablolu optik bi mouse çıkıyo içinden denemeden başka bi mouse almanızı tavsiye etmem.

hp bi notbook var arkadaşta ondan kötü çekiyo wireless

ekran oldukça güzel parlak diğer arkadaşlar yeni model bi hp si var çok beyendi

parmak izi okuyucusu ilk kayıtta biraz nazlı davranıyor ama normalde hemen okuyor bu da gayet normal bence

ayrıca istediğiniz klasörleri yada bölümleri de parmak izinizle şifreleyebiliyorsunuz. Daha tam olarak çözemedim ama bikaç özelliği daha var

klavye ye pek alışamadım tuşları biraz bastırmak gerekiyor.

taşıma çantası vermiyorlar en azından kutunun içinden çıkmdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigblack_tr -- 13 Kasım 2006; 1:04:07 >
  • @ bigblack_tr

garantiden önce yada sonra wireless kartını değiştirebilme imkanımız varmı ?
    bide monster ın gerçekten bir artısı kalmadı gibi bu laptopla artık.
  • monsterdan ekran kartı bakımından bildiğim kadarı ile daha iyi ben memnunum daha yeni almama ramen tavsiye ederim. pili biraz dışarıda inşllh buna değiyodur. bana aldıkan sonra bakalım bi problem var mı dediler ama vavaktim olmadığı için baktıramadım çok şükür bi problem çıkmadı.
  • yaw iyice arada kaldım MSI yı mı alsam ASUS F3JC yi mi alsam...
  • cpu sıcaklığı 45-55 derece arasında ve bana çok yüksek geldi çünkü alet çok ısınıyor. Normailmidir bilmiyorum. Gün içersinde sorularınız olursa işten fırsat buldukça cevap yazmaya çalışırım herkese iyi günler..
  • 3dmark 2003 ---> 8555 @ default
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuattanrikulu

"Mstf_" batarya hakkında dışa doğru çıkıntı olduğunu biliyoruz. Resim yollayabilirmisin. Nasıl gözüktüğünü görebiliriz.

Ayrıca makinanın hoşuna gitmeyen yönleri olduysa bizimle paylaşırsan seviniriz.

Teşekkurler...

malesef fotograf makinam yok onun için bu konuda yardımcı olamıyacağım.
    makinanın hoşuma gitmeyen yönleri ise
    1. klavye biraz bastırmak gerekiyor ve enter tusu dikdörtgen tuştan yapılmış hiç sevmem
    2.mavinin sitesinde iç rengi siyahtı gri geldi o konuda bi hoşnutsuzlugum var ama çok kötüde deil
    3.parmak izi okuyucusunun daha stabil çalışmasını beklerdim
    4.taşıma çanta hediyeli demelerine rağmen yollamadılar bilmiyorum benim istanbul distrbütörden almamdan dolayı olabilir belki ama mavi bilgisayarla görüşmekteyim bu konuyu şimdilik bu kadar...

cpu sıcaklıgı 40-50 arası normal sayılır diye biliyorum hatta oyunlarda daha yüksek olabilir 60-70 civarı yanlış biliyorsam düzeltin ?

batarya çıkıntısı kötü gözükmüyor hata taşırken oradan kavrayabiliyorsunuz kolaylık bile sağlıyor.

dün defragmant yaptıktan sonra 3dmark2001 de 17312 skorunu aldım ondan önce 16958 civarında almıstım
    wireless hakkında pek bi yorum yapamıcam ama evin içinde çok rahat bi şekilde kullanıyorum

• Arkadaşlar mavi den biraz önce siparişi verdim..Artık hayırlısı bakalım..

Aslında laptopta intel e daha yakın birisiyisimdir ama MSI ilk kullandığım notebook olması sebebi ile AMD yi tercih ettim..

Laptop gelince mesaj atarım..
  • az önce oyun oynadım ve windowsa döndügümde 80 nin üstüne cıktı die uyarı mesajı verdi full performance acınca sanırım alet ısınıyor max battery konumunda herhangi br sorun yok şuanki sıcaklıgı 55 seviyelerinde ısınma uzun zaman oyun oynama durumlarında sorun yaratır mı acaba gerci dünde oynadım hata böyle bişi yoktu
  • off ağlıcam ya illa bi sorunmu çıkmak zorunda
  • Alan arkadaşların acil düşüncelerini bekliyoruz.. herkes makınayı aldı kayboldu bişey yazmıyolar pek.

Anlamadım Makina çok kötü mü cıktı yoksa herkes büyülendimi AMD ye..

Diger almış olan arkadaslarında ısınma sorunu hakkında görüşlerini bekliyoruz..

Lütfen biraz acil ona göre sipariş vereceğim yarın..

Teşekkürler...
  • öbür arkadaşlar...
    sizdede ısınma sorunu varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.