Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt birde bu var. Makinayı alıcam diye beklersin.. bide alırsın sonrada sarj dolacak diye bekle..

Testleri bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman374

izlenimlerin bizim için çok önemli Mstf_ ufak ta olsa biraz yorum yazarsan sevinirim. Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

en kısa zamanda geldiğinde gidip alıcam umarım bir problem yoktur.

tşk ederim şuan yorum yazıp yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ilk görünüş olarak fena deil sadece kasanın sağ tarafta ısınma hissedilebilir derecede sanırım buda her notebookta olan bi olay onun dışında hiç bir sorun yok şimdilik. kutudan çıkanlar restore cd si bi mouse ve batarya aletleri cıkıyo. notebook çantasını bana yollamadılar sanırım ankaradan yollanacak ben istanbuldan distribütörden aldığımdan gelmedi heralde mail attım fatura ile birlikte yollarlar sanırım
  • o ısınma benim kullandığım çoğu notbookta vardı çok büyük bir problem oluşturmaz kanımca zannedersem harddiskten kaynaklanıyor. Bişeyler daha sormak istiyorum mouse kablosuz mu? bide windows xp home cd si çıkmadı mı? Ayrıca 9 hücreli olması görünümü biraz bozsa da uzun süreli kullanım için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şarjdan sonra pil ömrü nü de merakla bekliyoruz
  • Mstf_ izlenimlerini dakikada 2 refresh hızında bekliyoruz :)
    Özellikle Wireless ı , kasanın ısınmasını , çalışırken ne kadar ses çıkardığını merak ediyorum teşekkürler.
  • hayırlı uğurlu olsun Mstf yorumları bekliyorum.Bakalım beklediğimize değer umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman374

o ısınma benim kullandığım çoğu notbookta vardı çok büyük bir problem oluşturmaz kanımca zannedersem harddiskten kaynaklanıyor. Bişeyler daha sormak istiyorum mouse kablosuz mu? bide windows xp home cd si çıkmadı mı? Ayrıca 9 hücreli olması görünümü biraz bozsa da uzun süreli kullanım için daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şarjdan sonra pil ömrü nü de merakla bekliyoruz

erman374:evet hdd den kaynaklı mouse normal kablolu mouse çok fazla birşey beklemeyin windows cd si cıktı tabi ki unutmusum yazmayı. pil süresini daha sonra yazmaya çalışırım

LastSurvivor: wireless açmadım şuan ama açayım hemen gerçi modem 2 metre uzagında olacak ama kasanın ısınması şuan çin söz konusu deil çıkardıgı sesi anlamamda mümkün deil çünkü benim masaüstü fena ses çıkarıyor onun yanında oldugu için anlamam çok zor onu daha sonra yazarım artık

sadbul: tşkler umarım

• hayırlı olsun kardeşim En yakın zamanda 3dmark2001 -2003 2005 2006 koyarsın heralde
  • cok sukur..en sonunda dunya gozuyle gorebildik su urunu..

hayirli ugurlu olsun kardes..gule gule kullan..

ankarayada gelmek uzeredir..ha bugun ha yarin..

test sonuclarini ve yorumlarini dort gozle bekliyoruz..
  • Öncelikle hayırlı olsun hepimiz 4 gözle bekliyoruz ;) bu arada bu akora firmasındaki bayana ne demeli bilmiyorum böyle bir üründen haberleri yok neyse önemli olan m675 in ülkeye gelmesi ;) bu ürünü elden nasıl temin edebiliriz sayın Mstf_ ? İstanbuldayım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti

Öncelikle hayırlı olsun hepimiz 4 gözle bekliyoruz ;) bu arada bu akora firmasındaki bayana ne demeli bilmiyorum böyle bir üründen haberleri yok neyse önemli olan m675 in ülkeye gelmesi ;) bu ürünü elden nasıl temin edebiliriz sayın Mstf_ ? İstanbuldayım ...

bu ürünü datagate yetkilisinden aldığım bilgiye göre sadece mavi bilgisayar satacak tabi ki farklı msi modelleri gelebilir ama bu özelliklere yakın pek gelmez dedi mavinin msi ile yaptıgı özel anlaşma gereği deniyor. benim size tavsiyem mavi bilgisayardan engin beyi arayın onunla irtibata geçin çünkü elinde ürün önsiparişten kalan olup olmadıgını en kesin bilgiyi alırsınız diğerlerininkendinden bile haberi yok isteyene telefon nosunu yollayabilirim

burada gelen kutunun üstünde akora yazıyor fotograf makinam olsaydı koyacaktım
    akoradaki hatunu türk erkeklerine emanet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstf_ -- 11 Kasım 2006; 13:12:15 >

• Mstf_ yorumlarını bekliyoruz....
  • madem daha detayli bilgi icin sarj lazim..

o zaman sarj gerektirmeyen bilgilerden mi baslasak..

mesela kasadan..sonra ekran..olu pixel muhabbeti..isinma..ses..

sarj sonrasi detayli bilgilere geceriz..
  • kasasi hoşuma gitti sadece iç yüzey siyah olsa bence daha ii olurdu ki mavinin sitede siyah göküyordu + numpad var gibiydi neyse ekranıda gayet güzel olu piksel testi yaptım bende çıkmadı isinmasi dedigim gibi kasanın sağında olağan hdd ısınması mevcut ama rahatsız edecek derecede deil şuan 3dmark2001 çalışıyor ama malesef 03 05 06 yok elimde skoru yazarım
  • hiçbir driver fln yüklemedim zaten hersey yüklü geldi bilmiyorum ekran kart driver gerekli mi ?
    2dmark2001 skoru: 16958 bana biraz düşük gibi geldi
  • Makina su anda maltepe mavide satılıyor ben aldım süper ötesiiiiii herkese tavsiye ederim
  • Processor AMD Turion64 X2 TL56 (1.8Ghz) Processor
    Operating System Genuine Microsoft® Windows® XP Media Center Edition
    Chipset NVIDIA® C51MV North Bridge + MCP51M South Bridge Chipset
    Graphics & Video Module NVIDIA® GeForce® GO 7600 256MB VRAM
    Main Memory 2GB DDR2
    Display 15.4" WXGA Widescreen Glare TFT display (Max: 1280 x 800)

PC Cards Slot PCMCIA 2.1 Compliant, Type II x 1, Express Card x 1
    Card Reader MMC/SD/MS/MS-Pro/XD/SM 5-in-1 Card Reader
    Hard Disk Drive 120GB SATA
    Optical Drive Built-in Super-Multi Drive (Supports DVD RAM)
    LAN/Modem Built-in 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN And Modem Module
    Wireless LAN Built-in 802.11b/g WLAN / Bluetooth Connection
    (using MSI MS-6855B BT+WLAN miniPCI Combo Card)
    Built-in CMOS Camera 1.3 Mega Pixels
    Security Feature Built-in Biometric Fingerprint Sensor
    I/O Ports • DVI Port x 1

• TV-out Port x 1
    • USB2.0 Port x 4

• IEEE1394 Port x 1
    • Mic-in Port x 1

• Headphone Out x 1
    • Modem Port x 1

• LAN Port x 1

Audio Realtek ALC 882, SoundBlaster™ Compatible
    Short-Cut Keys Power on, Wireless LAN on/off, BT On/Off, Instant On/Off, Search Key, Email
    Battery Pack & Life Li-ion 6 Cell Battery (4400mAh)
    AC Adapter 19V DC, 65W/Input: 100~240V AC, 50/60Hz Universal
    Dimension 14.09" (W) x 10.20 (D) x 1.06~1.30" (H)
    Weight < 7 lbs (Complete System)
    Security Kensington Lock Slot, BIOS System Password Protection
    Included Software Driver CD, Utilities, Cyberlink DVD Solution 4, Norton Internet Security, Adobe Reader 7.0

• YUPPİİİİ ARKADAŞLAR O KADAR BEKLEDİM AMA BUGÜN ÇOK ŞANSLIYDIM PATRONUM BİR İŞ AMAÇLI ANKARA DAYDI (CENAZE DEĞİL) ÜRÜNÜN GELDİĞİNİ GÖRÜNCE ARADIM ALIRMISIN DEDİM NERDE DEDİ BENDE KIZILAY MAĞAZASINI TARİF ETTİM. BİZDE ORADA BİR YERDE YEMEK YİYORUZ DEDİ UH BE DEDİM 1 AYDIN İLK KEZ YÜZÜM GÜLDÜ DEDİM. NEYSE VEL HASIL KELAM İZZETİ VELLAM PC ALDIRTTIM BİZZAT ELİMDE DEDİ PATRONUM AHAHAHAA. ŞİMDİ GELMESİNİ BEKLİYORUM BURAYA GELMESİ 4-5 SAATİ BULUR YUPPİİİİİİ İNŞALLAH HEVESİM KURSAĞIMDA KALMAZ TAAKİ 2.250 YTL PARA BAYILDIM NASIL ÖDİYECEM BİRDE BANA SORUN. ALLAH HERKESE DİLEDİĞİNİ DEĞİL GÜZEL OLANI VERSİN. SAYGI VE SEVGİLER...
  • pil süresi normal hatta şarjı çabuk bitsin diye high performance fln açtım pi testleri fln yaptım yaklasık 110 dak gitti.
    super pi testi yaptım
    1m : 50sn
    2m: 1dak 57 sn
    4m: 4dak 11sn

şuan makinada hiç bir sorun yok yalnız kamera yerinin sagındaki kapak yerinde tam monte edememişler galiba hafif bir oynaklık var zaten aradaki çizgi boşlugu diger tarafa göre fazla off nerden çıktı bu şimdi
  • "Mstf_", Başka sorun olmasında o bişey degil.. Canını sıkma.

"Everest" program verilerini formda paylasırsan seviniriz....

Ayrıca 3dmark2001 :16958 iyi puan.
    Bu kartın genel puanı zaten 17000.
    Diger testleride yapabilirsen güzel olur.
    Bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 11 Kasım 2006; 16:40:23 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.