MSI MAG B550 TOMAHAWK vs. Asus TUF Gaming X570-PLUS
-
-
İşlemcin 3600 yada 3600x olacaksa okadar pahalı kartlara gerek yok . 5600x ve üzeri için MSI tercih edilir -
Msı b550 gaming edge wifi
-
Ben de aynı konu da kararsızım.
https://www.hepsiburada.com/msi-mag-b550-tomahawk-am4-ddr4-atx-anakart-p-HBV00000VBKR9
5800x işlemci bekliyorum. Tavsiyelere açığım arkadaşlar
-
MSI B550 Gaming Edge hepsiburada’da çok uygun görünüyor. Bir sıkıntısı olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: horrorshow
MSI B550 Gaming Edge hepsiburada’da çok uygun görünüyor. Bir sıkıntısı olabilir mi?hepsiburada da black friday kampanyası var
-
1550 lira wifi & bluetooth lu üstelik, ihtiyac varsa kacirmayin. Fiyatlar cok ama cok iyi bu döviz kurunda.. tomahawk ta olur wifi li edge de olur. ikisinin termal performansi cok yakin olup edge nin heatsinkinin yüzey alani daha fazla, bir kac derece oynuyor ama ikiside cok iyi anakartlar. ben edge al derim.
bu konuda yazdim: https://forum.donanimhaber.com/msi-mpg-x570-gaming-plus-alinir-mi--146333926
bir konuda cakili kalmayin diger anakart konularinida okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 7 Kasım 2020; 16:33:34 > -
seni yoruma etiketlyemedim sistem degismis galiba, üstteki yorum senin icinde gecerli.
-
B550 Gaming Edge Wifi aldım. Çünkü çoğu testte VRM yapısının tomahawk e göre daha iyi olduğunu gördüm. Wifi kullanmasam da ilerde ek bir seçenek olması güzel. Yarın elime geçecek isteyen arkadaşla detaylı bilgi paylaşabilirim.
Şu an işlemcim Ryzen 5 3600 inşallah değiştireceğim Ryzen 5 5600x modeli ile.
Sistem bilgilerim aşağıda yer almakta.
Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wifi - İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 - Ekran kartı: MSI Radeon™ RX 5700 XT Gaming X 8GB - Ram: Gskill 16GB (2x8GB) SniperX DDR4 3200Mhz CL16 - M.2 SSD: Adata XPG Spectrix S40G 1TB 3500MB/3000MB/s - Kulaklık: Logitech Pro X 7.1 Kasa: MSI Mag Vampiric 010 - Monitör: Samsung 24" 1ms 144Hz FreeSync Quantum Dot VA Kavisli Gaming Monitör
Gaming Edge Wifi ve diğer B550 anakartlarla ilgili test videosu
-
Hayırlı olsun çok güzel seçim -
Hocam konulara yorum ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ben de tavsiyelerini mantıklı bularak MSI B550 Gaming Edge Wifi aldım HB üzerinden. İlk defa kendime PC topluyorum daha ilk parçam yolum uzun. İnşallah sorunsuz güzel bir şey dizebilirim. Size ve forumdaki diğer arkadaşlara daha iyileri kısmet olur inşallah. -
ben mag x570 aldım kalitesi görüntüsü özellikleri ve fiyatı iyi denk geldi. birde çalıştırabilsem. sadece bioasa girebiliyorum. 4 pinl,k kablom eksik ondna olabilir. on board ekran kartını nasıl çalıştıracağız blen var mı
-
x570 unify veya daha hesaplısı x570 Tomahawk almanızı öneririm, ileride 5950x bile takar oc de dahil her türlü kullanabilirsiniz. 550'lerin fiyatı neredeyse orta seviye 570'ler kadar oldu...
-
msi x570 kullanıyormsunz bir sorunum var çözemiyorum
-
Bende x570 Ace modeli var. Bios update sırasında mı sorun oluştu?
Edit:
Şurada çözümü bulmuşlar bir deneyin:
"Sorunun çözümünü buldum. CSM Support ve Secure Boot u kapatıp, kurulum diskini BIOS üzerinden boot sırasında 1.sıraya alın."
https://www.technopat.net/sosyal/konu/blinitializelibrary-failed-0xc000009a-hatasi.980549/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 3 Ocak 2021; 21:58:55 > -
birde onboard ekran kartı çalışmıyor vga ışığı yanıyor bir ekran kartı aksam bu seferde win gelmiyor.
-
Onboard ekran kartı var mı ki o modelde? Verdiğim sitedeki ayarları yapın düzelir bence. Ama ekran kartınız da olmalı, yoksa zaten görüntü alamazsınız.
-
yaptım aynısını yok malesef.. Cms de denedim uefi de denedim tüm bootllrı kaptıp hdd mi yaptım yok
-
Donanımsal bir arıza varsa yapacak bir şey yok, servise iletin. Ama öncesinde anakartın en güncel biosunu flashlayın belki düzelir.
-
Yaptım boisu gunceledim anaksrti yollayacam. Bu modlede onboard var ekran kartını çıkartıp onboard a takınca anakartraki VGA LED yanıyor
Benzer içerikler
- 3 uzun bip sesi
- anakart cpu ışığı yanıyor
- launch csm nedir
- am5 anakart önerisi
- ez debug led
- anakart modeli öğrenme
- anakart özellikleri
- tpm 2.0
- b850 anakart
- bios güncelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X