Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Msi Mag Coreliquid 240R V2 - 30dk Kullanıldı Satın Al 10 Ağustos 2023 21:45 1 1 Msi Mag Coreliquid 240R V2 - 30dk Kullanıldı -8 haziranda amazon tr den aldıgım sogutucu kasaya estetik olarak kücük geldiginden ve uyguna 360mm buldugumdan satıyorum.-sadece en fazla 30dk ekran kartı testi yaparken kullanıldı.-İade süresi farkına varmadan doldugu icin iade edemedim.-Fotograflara bakarsanız toz bile olmadı ne fan ne de radyatör.-Full Kutu ve icerigi mevcuttur sadece 0 seviyesinde oldugunu anlamanız icin fanlar ve radyatörün fotograflarını ekledim. isteyene tüm fotoglarını ceker gönderirim.Fiyat : 2300 Lira (Kesinlikle pazarlık yok.Aldıgım fiyata satıyorum zaten.)-Referanslarim fazlasiyla mevcut.-Elden almak isteyen Kutahya merkezden elden alabilir. Önceligim elden alınmasıdır.-Odeme sonrası kargo yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex ve Razer Deathadder V3 Pro Hepsi Sıfır [SATILDI] Alua F75 ve Ajazz Aj159 Apex [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli [SATILDI] Satılık Steam Bakiyesi %20 indirimli