lütfen bu ürünü inceleyip bana yorum yapar mısınız? bu hafta sonu almayı düşüyorum karar verdim gibi. genelde internet için kullancağım fakat arada sırada oyunda oynarım. antalya da oturuyorum servis olayını nasıl hallederim. yardım bekliyorum.
Diğer arkadaslar ürün hakkında ayrıntılı bilgi verebilirler. Bence ii bir tercihtir ozellikle fiyat\performans... 3 gun adsl modemimi almaya gittim Mavi ye , dikkatimi ceken tamir olmayı bekleyen 12 civarındaki msi 510 c ve a lar. Kimse yanlıs anlamasın Adamlarin gunluk satislar bile 20 olabilir . Sadece dikkatimi ceken bir sey di soyemek istedim.
ekran cozunurlugu iyimiş
eger bu notebook u teknosada satışta olan fujitsu siemens 245 ile karşılaştırırsak - en kötüsü FS sonoma iken bu dothan -fiyatlar yaklaşık aynı -fs nin ekranı 15.4" bununki 15" (ama cozunurluk standart 1024x768 ten yuksek ) -bunun hdd si 20GB daha az -fs de gigabit ethernet var bunda yok -ekran kartlarında FS 64 MB 9700, MSI 64MB x300 kullanıyo.. x300 daha yeni bişi ama 9700 ile farkını pek bilmiyorum
NE YANİ ANTALYA DAN ANKARA YA GİTMEYE DEĞMEZ Mİ? ALINSA İŞİMİ GÖRMEZ Mİ?
Istanbulagit BEnce hatta gelme pcdepo gondersin... Ama illa alırım diyorsan isini gorur kesin. Ankara 'ya da beklerim..
FİYATI UYGUN DEĞİL Mİ? SERVİS OLAYINI NASIL YAPACAĞIM SIK SIK ANKARA YA GELEMEM Kİ? ÜRÜN ÇOK HOŞUMA GİTTİ ASLINDA. DOTHAN OLSUN SONOMA İLE ÇOK Bİ FARKI VAR MI?DDR 512 AMA 1GB YAPARIM ALIRKEN. DDR2 SONRADAN YAPTIRAMAZ MIYIM? YAPILIYOR DİYE BİLİYORUM. AZ PARA VERMEYECEĞİM VE YAKIN YERDEN DE GELMEYECEĞİM. LÜTFEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE YARDIM
lütfen bana yadım ona göre cuma akşamı yola çıkacağım. bu ürünü kullanan arkadaşlardan veya msı ın ürünü nü kullanan arkadaşlardan yardım. ısınma olsun ne olursa olsun her türlü artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim. lütfen bu işten anlayan insanlar cevap versin.
ARKADAŞLAR YARIN NASİPSE ANKARA YA GİDECEĞİM. NOTEBOOK UMU ALMAYA VE BU ARADA HATIRLATAYIM İLK DEFA BİR NOTEBOOK SAHİBİ OLACAĞIM. ALMADAN ÖNCE BANA NE GİBİ TAVSİYELERİNİZ VAR? YA DA ALIRKEN LAPTOP UN ÜZERİNDE NE GİBİ KONTROLLERDE BULUNMALIYIM. ÇÜNKÜ ALIP ANTALYA YA DÖNECEĞİM. TAVSİYESİ VE YARDIMI OLAN ARKADAŞLAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ben benzer fiyatlı iki ürünü karşılaştırdım yukarıda. bana göre ekranın çözünürlüğü dışında bi artısı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme