Şimdi Ara

MSI Megabook M635 Bluetooth Driver!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maiden aldığım makinanın driverları arasında bluetooth driver ı yok getiğimiz makinama format attım daha önce bulduğum driver ı şimdi bulamıyorum netten yedeğide elimde olmadığı için sorun yaşıyorum şuanda frumdaki diğer başlıkları elimden geldiğince gezdim ancak ulaşamadım verilen bir link kırık yada üzerinde oynanmış hiç bir yerde bulamadım mis ın ana sayfasında da yok delirmek üzereyim yardımınız için şimdien teşekkürler....

• laptop bölümüne bakarsan orda yaklaşık 20 küsür sayfa (öyle bişeydi hatırlamıyorum) bu laptop konuşuluyor.
    ve hatırladığım kadarıyla orda kullanıcılar bi liste oluşturmuştu tüm sürücülerin olduğu,
    yani oraya bakarsanız bulursunuz.

• verilen web siteleri hep www dan sonra *** olarak çıkıyor sanırım forumun bir güvenlik yönteminden ileri gelen bir durum o yüzden o veriğiniz başlıktaki rierlarada bu sebep ile ulaşamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: niyaz_tozkoparan

verilen web siteleri hep www dan sonra *** olarak çıkıyor sanırım forumun bir güvenlik yönteminden ileri gelen bir durum o yüzden o veriğiniz başlıktaki rierlarada bu sebep ile ulaşamıyorum...

ewet güvenlikten.

rapidshare

olacak **** olan yerler.
  • ilgine tesekkür ediyorum çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyaz_tozkoparan -- 14 Ocak 2007; 17:54:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.