Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
1
Favori
99.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Arkadaşlar
    1 haftadan beridir bulunduğum yerdeki telefon hatlarındaki problemler nedeniyle internete bağlanamıyordum. Bugün itibariyle arıza giderilmiş bulunuyor.
    Burada arkadaşlarla elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya devam edeceğim.

• slm.arkadaşıma bu m670 modelinden almıştık.2 hafta kullandım bu cihazı.gerçektende performansı çok iyi.özellikle numerik tuşlar benim gibi excell ve hesaplama işlemleri yapan arkadaşların işine çok yarıyordur.
    şu anda vr330 kullanıyorum.o da msi.ama m670 in küçük küçük kardeşi oluyo kendileri.
  • Arkadaşlar bende MSI670 XB AMD Athlon X2 Aldım Bu 512 Ram 80 Gb Hard disk olanından aldım. Şuan için memnunum benim 1-2 sorum olacakdı
    1. Bu makinenin şarzını denediğimde kablosuz acık internet sayfası acık ve outlook calışırken 2 saat filan gitti ama başka bişey yapmadım ekrandada hep göründü vardı. Ama dikkatimi ceken bişey oldu mesala acılışda %96 ile filan başlıyor sonra kullanmaya başayınca belli bir süre sonra pil yaırya iniyor sonra yine belli bir süre sonra pil boş diyor ama 2 saati buluyor bunlar. yani pil göstergesindemi yanlışlık var.
    2. ürünün bşosunu nasıl güncellerim yani pil sorunu hallolurmu acaba bide son bios sürümü neydir saygılar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanyanarates

Arkadaşlar bende MSI670 XB AMD Athlon X2 Aldım Bu 512 Ram 80 Gb Hard disk olanından aldım. Şuan için memnunum benim 1-2 sorum olacakdı
    1. Bu makinenin şarzını denediğimde kablosuz acık internet sayfası acık ve outlook calışırken 2 saat filan gitti ama başka bişey yapmadım ekrandada hep göründü vardı. Ama dikkatimi ceken bişey oldu mesala acılışda %96 ile filan başlıyor sonra kullanmaya başayınca belli bir süre sonra pil yaırya iniyor sonra yine belli bir süre sonra pil boş diyor ama 2 saati buluyor bunlar. yani pil göstergesindemi yanlışlık var.
    2. ürünün bşosunu nasıl güncellerim yani pil sorunu hallolurmu acaba bide son bios sürümü neydir saygılar.....

bunu yapma sebebi.pil göstergesi kullanım hesaplamasında sistemin o andaki güç sarfiyatına göre hesaplıyor.bende de aynısı oluyor.vr330 var bende.2 saat diyor.winamp açıyorum.1.45 dakika diyor.winamp kapatıyorum.2 saate geri dönüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

quote:

Orjinalden alıntı: serkanyanarates

Arkadaşlar bende MSI670 XB AMD Athlon X2 Aldım Bu 512 Ram 80 Gb Hard disk olanından aldım. Şuan için memnunum benim 1-2 sorum olacakdı

bunu yapma sebebi.pil göstergesi kullanım hesaplamasında sistemin o andaki güç sarfiyatına göre hesaplıyor.bende de aynısı oluyor.vr330 var bende.2 saat diyor.winamp açıyorum.1.45 dakika diyor.winamp kapatıyorum.2 saate geri dönüyor

Bende M670 AMD 2.2 var benim kinde de ilk açılışta zamanı az gösteriyor açılışta işlemci çok çalışıyor. Bir de birkaç programa birden yüklenin ce süre olarak yine düşüyor bu normal.
    Ama pilin yüzde değerinin düşüp yükselmesi normal birşey değil kalan zaman o an ki tüketime göre hesaplanıyor o tamamda kalan pilin yüzdelik değeri bu şekilde azalıp çoğalması bence anormal bir durum.

• Cevaplar için saulun arkadaşlar şarzım 2 ile 2,30 saat arası gidiyor. Normal Sanırım. Benim bir sorum daha olacakdı.
    Ben bugun kingstoon 1 Gb 667 Mhz ram taktıracağım makineye. ve vista yüklemek isdiyorum ama driverlarını nereden bulabilirim. bide vista yükleyince sorun oluyormu hic. Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyanarates -- 4 Ekim 2007; 10:07:20 >
  • Vista yükleyince bir sorun çıkmaz. Ama bana sorarsan vistaya bulaşma derim. Vistayı beta sürümlerinden beri deniyorum inan sistem kaynaklarını tüketmekten başka bi artısı yok. Pek çok arkadaşımda vista yükledikten sonra tekrar XP'ye döndü. Ama ilk kez yükleyeceksen o ayrı, bi kur hevesini al derim
  • 1 gb rami takınca makinenin açılışında gözle görülür bir hızlanma oluyor. Programlara yüklenince de seri bir şekilde açılıyor. Ram desteği iyi olur.
    Ama ben vistaya geçmeyi hiç düşünmüyorum. Forumlardan okuyup öğrendiğim kadarı ile hiç gerek yok.
    Ben zaten tam anlamıyla da xp yede sp2 çıkınca geçmiştim daha önceleri çift işletim sistemi kullandım. Tv kartımda ve modem de sorun çıkıyordu xpde sp2 çıkınca baktım bu sorunlar kalmadı o zaman tamam dedim.
    Sanırım vistaya geçmek içinde 2 yıla yakın beklerim ben.
  • bende 512 ram taktırmıştım ve gercekten yararını cok gördüm en azından kapanma ve acılıslarda fark ediyor insan.sağlam bi davranış olur:) Ama bende diğer arkadaslar gibi vistaya gecmeyi düşünmüyorum gereği kalmadığı sürece.Zaten bu gidişlede pek gereği kalmaz gibi
  • Ram takviyesi yap. Xp'den şaşma. Keyfine bak.
  • bu laptop bu fiyata süper ya şimdi adresi vermiyimde gidip laptopları bitirmeyin ben alıcam :) ankarada bir mağza 826 ytlye satıyor bende 2-3 ay sonra alıcam e pil sorunu falan var ama bu fiyata süper napalım hem daha iyi bence 7-8 ay sonra pil performansı düşünce yada çizik çatlak falan olunca veririz servise 1 ay sonra sıfır laptopumuz gelir :) çok akıllıyım dimi
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. Perşembe günü hepsiburada'dan sipariş verdiğim M670 notebook elime ulaştı. İlk akşam açıp fişe takıp windows-driver vs kurdum, daha sonra kapatıp yattım. Cuma akşamı ise eve gidip notebook'u açtığımda (fişe takılı olmadan) notebook açıldı fakat ekrana bir türlü görüntü gelmedi. Pili hiç şarj etmediğim aklıma geldi ve 2-3 saat notebook kapalıyken şarj ettim. Sonra açtığımda görüntüyü alıp rahatlayınca yattım. Fakat yatmadan önce notebook kapalıyken şarjını taktım, sabaha kadar dolsun diye. Sabah kalktığımda notebook'u tekrar açtım ve sonuç görüntü yine gelmiyor :(

Sizce sorun nedir?

Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: futbolreklam

Arkadaşlar benim bir sorunum var. Perşembe günü hepsiburada'dan sipariş verdiğim M670 notebook elime ulaştı. İlk akşam açıp fişe takıp windows-driver vs kurdum, daha sonra kapatıp yattım. Cuma akşamı ise eve gidip notebook'u açtığımda (fişe takılı olmadan) notebook açıldı fakat ekrana bir türlü görüntü gelmedi. Pili hiç şarj etmediğim aklıma geldi ve 2-3 saat notebook kapalıyken şarj ettim. Sonra açtığımda görüntüyü alıp rahatlayınca yattım. Fakat yatmadan önce notebook kapalıyken şarjını taktım, sabaha kadar dolsun diye. Sabah kalktığımda notebook'u tekrar açtım ve sonuç görüntü yine gelmiyor :(

Sizce sorun nedir?

Yardımcı olur musunuz?

Acıkcası bi bilgim yok ama bende cok sasırdım böyle bişey olmasına...Umarım bir an önce halledersin sorununu...Driver yuklerken hata olmustur dicem ama cok sacma olacak oda..neyse gecmiş olsun!!!

• arkadaşlar benim sorum olacaktı bu laptopla ilgili şimdi laptop fakrika çıkışlı xp kurulumu kurulu değilse pilini şarj edip öylemi kurucaz yani pili ilk şarjı kaç saat olmalı bu arada bu deşarj olayı nedir
  • M670 linuxle geliyor.
  • arkadaşlar bu msı markası iyice sıyırmış m670 adlı modelden 3 çeşit var
    2 tanesi AMD ATHLON 64 X2 işlemcili(ARALARINDA HDD FARKI VAR)
    1 tanesi ise AMD SEMPRON 3500 işlemcili
    ee ben şimdi laptop almaya gidince nasıl anlıcam istediğim laptop olduğunu of ya of zaten ne almaya kalksam bir aksilik olur
    benim istediğim laptop
    AMD ATHLON 64 X2 işlemcili
    80 gb hdd si olan
    512 ram
    ve fiyatı 800 ytl civarı olan model
    ne dicem ben alırken yarım saat özellikmi tarif edicem lütfen bana biri akıl verebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

arkadaşlar bu msı markası iyice sıyırmış m670 adlı modelden 3 çeşit var
    2 tanesi AMD ATHLON 64 X2 işlemcili(ARALARINDA HDD FARKI VAR)
    1 tanesi ise AMD SEMPRON 3500 işlemcili
    ee ben şimdi laptop almaya gidince nasıl anlıcam istediğim laptop olduğunu of ya of zaten ne almaya kalksam bir aksilik olur
    benim istediğim laptop
    AMD ATHLON 64 X2 işlemcili
    80 gb hdd si olan
    512 ram
    ve fiyatı 800 ytl civarı olan model
    ne dicem ben alırken yarım saat özellikmi tarif edicem lütfen bana biri akıl verebilirmi

Birde Amd 2.2 işlemcili olan modeli var oda iki çeşit harddisk 80-120 ram 512-1 gb olan

Ama ne hikmetse hepside m 670
    Birde MSI ın sitesindeki M670 ise çift çekirdekli ve şu an piyasada olan çift çekirdekli sempron işlemcilerin aksine turion işlemci bu nasıl iş hala çözülemedi.

Az önce el yapımı projeksiyon makinelerini inceliyordum orada el yapımı MSI aklıma gelmedi değil hani

• quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Aynı durum benim makina için de geçerli. Bizim makinaları fabrikanın gece vardiyası mühendisleri firmadan habersiz olarak yapıp satmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Orada olan bios çift çekirdekli M670 için miş sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. ayrıca bendeki M670 AMD 2.2 işlemci MSI ın sitesinde hiç yok M670 in farklı konfigirasyonlarını tablo halinde vermiş bir yerde (MSI) orada işlemciler kısmında sempron 3500 bile var ama AMD 2.2 yok anlaşılacak iş değil bu yoksa bizim makineleri MSI üretmedi mi?

• arkadaşlar açılıştaki recovery bölümüne hangi tuş kombinasyonuyla giriliyor bu alette bilen var mı ?
  • Recovery derken Bios'u mu kastettiniz acaba? Eğer öyleyse makina açılıp ekrana MSI MEGABOOK görüntüsü geldiğinde del tuşuna basmanız yeterli.
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

arkadaşlar açılıştaki recovery bölümüne hangi tuş kombinasyonuyla giriliyor bu alette bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.