Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
1
Favori
99.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

Arkadasım bilgisayarın power tusuna bastıgında karsına MSI MEGABOOK ekranı gelecek.Bu ekranı görünce ''del'' e bas (numpad e 0 ın yanında) ve karşına gelen menuden ''Advanced'' i seç (yön yuşlarından bir kere sağa bas) daha sonra en altta ''OnChip VGA Frame Buffer Size'' a gel(yine yön tuşları ile) ve enter e bas en aşağıda 256 ı seç ve tekrar enter e bas.Daha sonra F10 a bas karşına gelen pencere ye OK de.

Ama bana sorarsan değiştirme ekran ayarını cunku bahtiyaraziz in dediği gibi cok buyuk bi fark olmuyor.Ve bu değişiklik RAM den yiyor bence ekranın 64 kalması laptop un performansı acısından daha yararlı cunku laptop daha fazla RAM kullanabiliyor.

Seçim senin tabiki kolay gelsin!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Benden hızlı davrandın.
    quote:

Arkadasım bilgisayarın power tusuna bastıgında karsına MSI MEGABOOK ekranı gelecek.Bu ekranı görünce ''del'' e bas (numpad e 0 ın yanında) ve karşına gelen menuden ''Advanced'' i seç (yön yuşlarından bir kere sağa bas) daha sonra en altta ''OnChip VGA Frame Buffer Size'' a gel(yine yön tuşları ile) ve enter e bas en aşağıda 256 ı seç ve tekrar enter e bas.Daha sonra F10 a bas karşına gelen pencere ye OK de.

Ama bana sorarsan değiştirme ekran ayarını cunku bahtiyaraziz in dediği gibi cok buyuk bi fark olmuyor.Ve bu değişiklik RAM den yiyor bence ekranın 64 kalması laptop un performansı acısından daha yararlı cunku laptop daha fazla RAM kullanabiliyor.

Seçim senin tabiki kolay gelsin!!!!

ne demek ha sen ha ben ha baskası önemli olan yardımcı olabilmek senin her zaman millete yaptığın gibi....sorularımın neredeyse tamamının cevabını sende aldım Allah razı olsun...Bu seferde ben yapim bi iyilik dedim

• >>arkadaşlar bende aranıza geldim.dün itibari ile MSI M670xb AMD Athlon X2 1.7 Ghz modelini aldım.hatta 2 tane aldık bir arkadaşa da aldım.daha kargoda yarın elime ulaşacak inşAllah.geldiğinde görüşlerimi paylaşırım.size sormak istediğim gelince win Xp kurmak istiyorum.service pack 2 siz xp olur mu buna?
  • peki anlaşıldı arkadaşlar.msı m670 xb amd x2 için linuxun üstüne xp kurarken bios tan falan bir ayar yapmamız gerekiyor mu?yoksa direk boot yapıp mı kuruyoruz?örneğin acer de sanırım sadece acerin lisanslı cd sinden kurulabilir diyorlardı xp.bizde durum nasıl?teşekkürler
  • direk boot almıo galiba acılışta f11 e bas ordn cd yi sec enterde ordan otomatik boot alıyor bios mios kurcalamana gerek yok...
  • hepsiburada ms670 ile ilgili yeni bir kampanya başlamış. bu model eskisinin tamamen aynısımı acaba? ayrıca klasik pil sorunları yüzünden almaktan vazeçmiştim.
    şimdi pilin şarzdan sonra kendi kendini tüketmesi problemi ortadan kalkmışmı? yeni alan arkadaşlar bilgilendirebilirmi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprak1

>>arkadaşlar bende aranıza geldim.dün itibari ile MSI M670xb AMD Athlon X2 1.7 Ghz modelini aldım.hatta 2 tane aldık bir arkadaşa da aldım.daha kargoda yarın elime ulaşacak inşAllah.geldiğinde görüşlerimi paylaşırım.size sormak istediğim gelince win Xp kurmak istiyorum.service pack 2 siz xp olur mu buna?

eğer sp2 siz xp kurarsan en basta ses kartını tanımıyor laptop un sesi cıkmaz yani ee buda buyuk bi sorun!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_b

hepsiburada ms670 ile ilgili yeni bir kampanya başlamış. bu model eskisinin tamamen aynısımı acaba? ayrıca klasik pil sorunları yüzünden almaktan vazeçmiştim.
    şimdi pilin şarzdan sonra kendi kendini tüketmesi problemi ortadan kalkmışmı? yeni alan arkadaşlar bilgilendirebilirmi acaba

Farklı olacagını sanmam.Pil sorunuda kalkmamıştır ve öyle sandığın kadar bir pil sorunu da yok emin ol!!!Zaten bu pil yüzünden almayanlarıda anlamıyorum en fazla 1.5-2 saat gidiyor ve bu zaman 15-20 dk azalıyor die bu fırsatı kacırıyorsunuz.İnsanoğlu her zaman daha fazlasını istemiştir ve isteyecektir.fırsatlar kullanabilmeniz için karşınıza cıkar hayatta kacırmanız için değil

• bu sayfanın oluşumunda baş rol oynayan ve sayfadaki bir cok arkadasımızın derdine care olan ''bahtiyaraziz'' kardeşimizi bir süredr sayfada göremiyorum.Ve bir an önce aramıza dönmesini rica ediyorum!!!
    Buranın sanada ihtiyacı var!!
  • Teşekkürler yorumların için. ancak benim sormak istediğim daha farklı bir şey.
    m670 yorumlarına baktığımda şikayet edilen en büyük sorun:
    notebook şarz edildikten sonra (%100). cihaz kapalıyken sabah açıldığında %85 pil oranıyla karşılaşmak.
    bu durumu üretici firmada sorun olarak görüp tüm ürünleri geri alıyorlardı.
    asıl benim merak ettiğim pil sorunu buydu. şarzın zamanla 2 saate yada 1,5 saate düşmesini büyük bir problem olarak görmüyorum zaten

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_b

hepsiburada ms670 ile ilgili yeni bir kampanya başlamış. bu model eskisinin tamamen aynısımı acaba? ayrıca klasik pil sorunları yüzünden almaktan vazeçmiştim.

Farklı olacagını sanmam.Pil sorunuda kalkmamıştır ve öyle sandığın kadar bir pil sorunu da yok emin ol!!!Zaten bu pil yüzünden almayanlarıda anlamıyorum en fazla 1.5-2 saat gidiyor ve bu zaman 15-20 dk azalıyor die bu fırsatı kacırıyorsunuz.İnsanoğlu her zaman daha fazlasını istemiştir ve isteyecektir.fırsatlar kullanabilmeniz için karşınıza cıkar hayatta kacırmanız için değil

• Arkadaşlar bir süre önce laptop araştırmaya başladıgımda karşıma MSI VR330 modeli çıktı. Tam ona kafam yatmışken bu modeli farkettim. Almışken çift çekirdekli almak daha makul geldi ama bu ısınma problemi kafama takıldı. Pil konusunu es geçiyorum. Ne dersiniz arkadaşlar bu mu yoksa VR330 mu almalıyım? İstanbulda nereden en ucuza alabilirim. Bir de oyun performansı hakkında bilgi verebilirseniz minnettar olacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colleger26

Arkadaşlar bir süre önce laptop araştırmaya başladıgımda karşıma MSI VR330 modeli çıktı. Tam ona kafam yatmışken bu modeli farkettim. Almışken çift çekirdekli almak daha makul geldi ama bu ısınma problemi kafama takıldı. Pil konusunu es geçiyorum. Ne dersiniz arkadaşlar bu mu yoksa VR330 mu almalıyım? İstanbulda nereden en ucuza alabilirim. Bir de oyun performansı hakkında bilgi verebilirseniz minnettar olacağım. Teşekkürler.

Aslında oyun için pek ideal değil ama bazı arkadaslar ii sayılabilecek oyunları minimum özelliklerde oynamışlar forumda yazıyor okuduysan eğer.Bence internet msn media player gibi uygulamalar için çift işlemci fazla gelir hem elektrik hem ısınma yönünden.

ben suan cok memnunum her işimi hallediyorum mesela foto slayt yaparken bi kaç program birden acıyorum ve cok rahat calışıyorum herhangi bi kasma olmuyor.hatta ilk zamanlarda basic bile kullanmıştım ve cok rahat acıyor flash ile birlikte!!!
    karar senin!!

• güncel tutalım!!
  • Arkadaşlar m670 te performansın daha iyi olması için ram arttırımı şart. Ben Kingston 1 gb ram aldım açılışta gözle görülür bir hızlanma oldu ben kargo dahil 66 ytl ye almıştım şimdi fiyatlar iyice düşmüş tavsiyem 1 gb ram almanız şu an exe da 59 ytl üstelikte kargo ücretsiz fırsatı kaçırmayın bence
    reklam gibi oldu ama Ram takviyesi ile makine gerçekten değişiyor.
    Link aşağıda iceleyin
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=326&pid=1533
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgmli

ya türkçe olması önemli deil inglizde daha ii benim için. paylaşabilecek bi arkadas varsa bizle sevinirim....

Arkadaşım cevap biraz geç olacak ama konuyu yeni gördüm. Daha doğrusu senin dizüstünden buldum Tekmar'da 581 USD'ye yorumları okurken isteğini gördüm. Hala bulmadıysan Windows XP Professional x64 Edition versiyonu burdan ücretsiz olarak indiribilirsen ama 120 gün ile sınırlı. Zaten o süre hevesin almak için yeterli ve lisanslı Zaten 4 ay içinde ya sıkılırsan yada zaten Windows zıvımış olur.

Adımları takip ederek 550mb'lık bir iso dosyası indirecen. Onuı bir CD'ye yazarsın. E-posta adresinede CD-Key'in gelecek. Ona göre kurabilirsin.

Adres: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/facts/trial.mspx

Yanlız ben birşey sorucam makinanda kapattığında bil boşalma sorunun varmı. Yani bu problem hala devam ediyormu yoksa çözmüşlermi.

Bulduğum makinanın adresi:

http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=102885&gID=2&menuID=1

Bu arada bu TK53 işlemcisinide araştırdım.

Bu işlemci 65nm 1700 mhz fakat diğerlerinden farkı 256x2 kb L2 cache olması
    Sanırım TL50 vardı 1600MHz ve yine 256x2Kb L2 cache onun yerine çıkarılmış. TL50 ve TL52 de listelerden çıkarılmış.

http://products.amd.com/en-us/NotebookCPUDetail.aspx?id=9

Buradan tüm işlemci modellerini görebilirsiniz

http://products.amd.com/en-us/NotebookCPUFilter.aspx

• msı m670 x2 athlon modelini aldım.gerçekten performansı güzel.kasmıyor.alan arkadaşlara tavsiyem mulaka msi.com.tw adresinden msı live update 3 programını indirip güncelleme yapmaları.
  • arkadaşlar msi m670 x2 alarak aranıza katılmak istpyorum. en uygun fiyatı nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: alos_21

arkadaşlar msi m670 x2 alarak aranıza katılmak istpyorum. en uygun fiyatı nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz??

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=323&pid=2903

http://www.sanalmarketim.com/urun/cc04a9adf62c3894451dd5f62c074ead/

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71672

exada peşin fiyat uygun sanalmarketimde de bazı kredi kartlarına taksit imkanı daha uygun hangi şekilde alacaksan ona göre incele

Ayrıca exa ve sanalmarketimde kargo bedavaya geliyor.

Birde yanına ram almanı tavsiye ederim şu an en uygun fiyat ta exada
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=326&pid=1533

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 1 Ekim 2007; 4:42:08 >

• teşekkür ederim dostum :D
  • Arkadaşlar
    1 haftadan beridir bulunduğum yerdeki telefon hatlarındaki problemler nedeniyle internete bağlanamıyordum. Bugün itibariyle arıza giderilmiş bulunuyor.
    Burada arkadaşlarla elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.