Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim MSI logosunda da elle hissedilebilecek bir sıcaklık yok. Kısacası soğuk. Fakat onun dışındaki sıcaklıklar için yok elimi yakıyor, yok klavyede yazı yazamıyorum, yok touch padin kenarı, yok klavyemin köşesi gibi ifadeler tamamen subjektif değerlendirmeler içeriyor. Bunun yerine kurun everest ultimate programını rahat edin. Ekranın sağ alt köşesinde sırasıyla Harddisk, Ekran kartı ve İşlemci sıcaklığınızı ve de İşlemci hızınızı an be an görün.

______________________________________________________________________________________________________________
    dogru söylüyorsun bahtiyaraziz kardeşim ama insanoğlu illa ki kendi hissedecek işte. programın verdiği değerler her ne kadar bizim için önemli ve uyarıcı olsada insan rahat etmiyor ila ki dokunacak işte orası mı sıcak burası mı sıcak ordan mı ses geliyor.rahat etmiyor insan kurcalamadan.hoş görün:)

• arkadaslar eskiden forma girdiğimde onlarca yeni cevaplar sorular okurdum şimdi 2-3 güne bir birisi bişey yazarsa yazıyor noldu herkes problemlerini halletti bittimi işi formla illa ki bi problem olduğu zaman mı girilecek bu forma.arkadaslar lutfen güncel tutalım paylasalım iyi veya kotu.hepimizin iyi veya kotu problemlerimizi hallettiğimiz sorularımızın cevabını bulduğumuz sayfamızı terk etmeyelim.....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edagli_ed -- 18 Eylül 2007; 12:15:00 >
  • Aynen katılıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

arkadaslar eskiden forma girdiğimde onlarca yeni cevaplar sorular okurdum şimdi 2-3 güne bir birisi bişey yazarsa yazıyor noldu herkes problemlerini halletti bittimi işi formla illa ki bi problem olduğu zaman mı girilecek bu forma.arkadaslar lutfen güncel tutalım paylasalım iyi veya kotu.hepimizin iyi veya kotu problemlerimizi hallettiğimiz sorularımızın cevabını bulduğumuz sayfamızı terk etmeyelim.....!

• BENDE.... ARKADAŞLAR BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
  • arkadaslar elinizde 64bit xp varmı acaba varsa benimle paylaşabilirmisiniz!!!! palaşımda bulunan arkadasımıza simdiden tesekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgmli

arkadaslar eskiden forma girdiğimde onlarca yeni cevaplar sorular okurdum şimdi 2-3 güne bir birisi bişey yazarsa yazıyor noldu herkes problemlerini halletti bittimi işi formla illa ki bi problem olduğu zaman mı girilecek bu forma.arkadaslar lutfen güncel tutalım paylasalım iyi veya kotu.hepimizin iyi veya kotu problemlerimizi hallettiğimiz sorularımızın cevabını bulduğumuz sayfamızı terk etmeyelim.....!

evet arkadaşlar bu sayfa benim sık kullanılanlarda kayıtlı hergün bakıyorum. Son zamanlarda hiç bir şey yazılmaz oldu gerçekten de

1 gb rami sonunda taktım makineye açılışta ve kapanışta gözle görülür bir hızlanma oldu. Şiddetle tavsive ediyorum. Ram 1gb+ 512mb olmalı şimdilik.

64 bit xp nasıl olur acaba kuran arkadaş yok mu? driver sorunu yaşanır mı? acaba
    Bilgisayarda hızlanma olur mu 64 xp yi nerden buluruz?

kuran arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.

• 64 bit kullanıyorum sürekli 1.5 yıldır. Bir performans artısı gerçekten yok.Yapılan araştırmalarda testler de bunu gösteriyor. 64 bit işlemciler senelerdir olsada daha oturmadılar onlara uygun performansını ortaya çıkarcak programlar daha bir türlü yazılmadı mağlesef.Hatta bana göre ucuz reklam 64 bit fln işlemci çıkardık alın.Yok ki 32 bitliklerden bir farkı.Donanımın performansını ortaya çıkarcak olan yazılımdır kimsede bunu yapmıyor mağlesef.

Sürücü sorunu da asla yaşamadım.Eskiden di o sürücü bulamamak.Ama şu da var genelde daha oturmuş odluğu için 32 bit windowsun sürücüleri genelde daha ii performans veriyor 64 bit sürücülere göre.
  • Bir de bildiğim kadarıyla 64bit windowsun türkçesi yok.
  • ya türkçe olması önemli deil inglizde daha ii benim için. paylaşabilecek bi arkadas varsa bizle sevinirim....
  • Uzunca bir süre 64bit WinXP kullandım. O eski sorunların kalmadığı doğrudur ama bu yarın bigün hiçbir program sorun çıkarmayacak anlamına da gelmez. 64bit işletim sistemini kurmayı düşünen arkadaşlarda bunu hesaba katsınlar. Son bir husus, eğer bir şekilde Microsoft'tan lisanslı bir windows bulamazsanız (ki çok zor) diğer türlü kullanacağınız sürüm evaluation versiyonu olacaktır. O da yanlış hatırlamıyorsam 4 aylık bir deneme sürümü.
  • Hepsi burada'dan 50ytl daha ucuz.
    quote:

Orjinalden alıntı: boraycan

http://ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70603&ref=google&gclid=CIK9-8O80o4CFQGRPAodmCB1-w

Bu model ve fiyat için ne diyorsunuz?
  • Ben notebokk için görüşlerinizi sormuştum.Tek çekirdekliye göre perfosmansı olarak nasıl?

Tek çekirdekl model 100 YTL daha ucuz aradaki fiyat farkına değer mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Hepsi burada'dan 50ytl daha ucuz.
    quote:

Orjinalden alıntı: boraycan

http://ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70603&ref=google&gclid=CIK9-8O80o4CFQGRPAodmCB1-w

Bu model ve fiyat için ne diyorsunuz?

• valla ben aldım o modeli kullanıyorum fiyatına göre performansından cok memnunum. dizyn fazla gösterişli deil zaten bende klasik sade kasalardan hoşlanıorum o yüzden sorunn yok bende güzel yani alcaksan..
  • BAHTİYARAZİZ YA BEN SANA SORDUKTAN SONRA BİOS TAN EKRANI 256 YAPTIM HER ŞEY NORMALDİ AMA BUGUN 128 E İNDİRDİM EKRANI 512 OLARAK GÖSTERİYOR DAHA SONRA 64 E İNDİRDİM BU SEFERDE 128 OLARAK GÖSTERİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???

en son nVİDİA sürücülerinin hepsini silip bastan yukledim ama bişey değişmedi suan bios ta 128 mb görünüyor ama sistemde 512 olarak görünüyor umarım bi problem cıkartmaz. ama sunu söylemeyi unuttum bu olay bu adresten driver yukledikten sonra oldu NVIDIA nForce PCI system management in driver i

http://www.yournewdriver.com/NVIDIA_nForce_PCI_System_Management_Dell_6719.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edagli_ed -- 21 Eylül 2007; 20:02:15 >

• Arkadaşlar bugün itibariyle Ms 670 modelinin gücel fiyatı nedir? Çorumdayım ve burada bir bilgisayarcı 850 istedi, nasıl ii mi? nette bakıyorum ama bulamadım fiyatını.

Fiyat hakkında bir bilgi verebilirseniz ona göre yarın bilgisayarcıdan alacağız malzemeyi.. ona göre de bi pazarlık yaparız icabında.

teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkostik -- 21 Eylül 2007; 22:35:19 >
  • Bu işler biraz karışık. En doğru olan bios'taki bilgidir. Sisteminde 1 GB ram varsa paylaşım miktarını en fazla 256, 512 ram varsa en fazla 64 olarak ayarla gerisini boşver. Ha bu arada paylaşım miktarını 0-disabled olarak ayarlamayı sakın deneyeyim deme, kendine iş çıkartırsın, ona göre.

quote:

BAHTİYARAZİZ YA BEN SANA SORDUKTAN SONRA BİOS TAN EKRANI 256 YAPTIM HER ŞEY NORMALDİ AMA BUGUN 128 E İNDİRDİM EKRANI 512 OLARAK GÖSTERİYOR DAHA SONRA 64 E İNDİRDİM BU SEFERDE 128 OLARAK GÖSTERİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???

en son nVİDİA sürücülerinin hepsini silip bastan yukledim ama bişey değişmedi suan bios ta 128 mb görünüyor ama sistemde 512 olarak görünüyor umarım bi problem cıkartmaz. ama sunu söylemeyi unuttum bu olay bu adresten driver yukledikten sonra oldu NVIDIA nForce PCI system management in driver i

• peki sağol ilgilendiğin için bi problem çıkartmayacaksa başıma sorun yok... neyse sağol tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bu işler biraz karışık. En doğru olan bios'taki bilgidir. Sisteminde 1 GB ram varsa paylaşım miktarını en fazla 256, 512 ram varsa en fazla 64 olarak ayarla gerisini boşver. Ha bu arada paylaşım miktarını 0-disabled olarak ayarlamayı sakın deneyeyim deme, kendine iş çıkartırsın, ona göre.

quote:

BAHTİYARAZİZ YA BEN SANA SORDUKTAN SONRA BİOS TAN EKRANI 256 YAPTIM HER ŞEY NORMALDİ AMA BUGUN 128 E İNDİRDİM EKRANI 512 OLARAK GÖSTERİYOR DAHA SONRA 64 E İNDİRDİM BU SEFERDE 128 OLARAK GÖSTERİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR???

Yaw arkadaşlar bu bios tan ekran kartı ayarlamasını nasıl yapıyorsunuz, bende de 1,5 gb lik ram var ekranı 256 ya ayarlamak istiyorum

• Arkadasım bilgisayarın power tusuna bastıgında karsına MSI MEGABOOK ekranı gelecek.Bu ekranı görünce ''del'' e bas (numpad e 0 ın yanında) ve karşına gelen menuden ''Advanced'' i seç (yön yuşlarından bir kere sağa bas) daha sonra en altta ''OnChip VGA Frame Buffer Size'' a gel(yine yön tuşları ile) ve enter e bas en aşağıda 256 ı seç ve tekrar enter e bas.Daha sonra F10 a bas karşına gelen pencere ye OK de.

Ama bana sorarsan değiştirme ekran ayarını cunku bahtiyaraziz in dediği gibi cok buyuk bi fark olmuyor.Ve bu değişiklik RAM den yiyor bence ekranın 64 kalması laptop un performansı acısından daha yararlı cunku laptop daha fazla RAM kullanabiliyor.

Seçim senin tabiki kolay gelsin!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.