Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bellek miktarını 1 gb ve paylaşımı da 256mb yapınca öyle aman aman bir fark olmasa da testlerde puan artışı gördüm. Fakat bunu masaüstü uygulamalarda farketmezsiniz. Ama oyunlarda oyunun açılma ve oyundan çıkma süreleri farkedilir bir şekilde azalır. Örneğin 512ram ile bir strateji oyununda artan birmler sebebiyle sistem belleği yetersiz kalınca takas bellek denilen hardiskten alınan bir bellek vardır.Oyundan çıkışta bu takas belleği boşaltmak vr masaüstüne dönebilmek için epey bir işlem yapar.Tabiki sistem belleğiniz yeterli olunca 1-2 saniyede bu işlemi bitirmiş olursunuz. Kısaca fark bu gibi durumlarda hissediliyor. Daha önce 512/1024mb ram için 2001 test sonuçlarını vermiştim, yine vereyim.

Eski 2001 skoru 4765. Yeni skor 5007
     ##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ##

quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

cok sağol bahtiyaraziz kardeşim o zaman bende yapim! peki sen 256 yapınca gözle görülür bi değişim farketin mi ne bilim en azından pencerelerin daha hızlı acılması gibi....

• ARKADASLAR MSI M670 1.7 AMD ATHLON 1 GB DDR2 GO 6100 EKRAN KARTI OLAN MODELI ALDIM VE COK MEMNUNUM MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMIN ACAMADIGI OYUNLARI ACTIM MESALA COD 2 PAINKILLER GIBI COK HARIKA YALNIZ BISE SORMAK ISTIYORUM BILGISAYARIMA SAG TIKLAYIP OZELLIKLERE BAKINCA ISLEMCI BAZEN 802 MHZ BAZENDE 1.7 GOSTERIYOR ALDIGIM YERE SORDUM BAZEN TEK ÇEKIRDEK KULLNIYOR IHTIYAC OLDUGUNDA DİĞERİNİ KULLANIYOLAR DEDILER DOGRUMU BİR BİLEN VARMI
  • pilde iken 802 mhz kullanır bi işlem yapmıosan sarjın süresini uzatma için yani normall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brgmli -- 13 Eylül 2007; 20:34:29 >
  • Sadece pilde iken değil AC güçte iken de yapılan işlemin istediği hıza göre yavaş, orta ve hızlı modda çalışır. Örneğin Turion 2.2 işlemci AC güçte iken duruma göre 0.8, 1.6 ve 2.2 GHz hızlarında çalışmaktadır.
    quote:

Orjinalden alıntı: brgmli

pilde iken 802 mhz kullanır bi işlem yapmıosan sarjın süresini uzatma için yani normall

• VALLA COK SAOLUN BURDA YAZAN YORUMLARA BAKARAK ALDIM BU BILGISYARI COKTA MEMNUNUM 3 GUNLUK BIR KULLANICI OLARAK ALACAKLARA ONEREBILIRIM BIDE DİRECTX 9 KULLANIYOR HERALDE BUNUNDA OYUNLARDA FAYDASI OLUYODUR...
  • kardeş hayırlı olsun yeni bilgisayarın...
  • hayırlı olsun sende athlon 1.7 ghz li modelinimi aldın???
  • Öncelilkle forumdaki bütün arkadaşlara selamlar.

Ben bir ay içinde bir laptop satın almak istiyorum bu nedenle araştırmalara şimdiden başlamak istedim.Öğrenci olduğumdan dolayı maksimum 1000 ytl lik ki o bile fazla aslında:)bir bütçem var.Bu şekilde bir arayışa girince karşıma direk msi ın bu modeli çıktı.Bu markayıda daha onceden tanıyorum masa üstü pc de anakartını kullandım ve gayette memnundum.Sanırım bir kaç problemi var batarya vs.Ama bunlar benim içn pekte sorun teşkil etmiyor açıkcası.Bu nedenden dolayı bu laptopa sahip olan ve satmak isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum.Şimdiden herkeze teşekkürler.Belki konuyu yanlışyere açmışımdır.Foruma daha yeni kayıt oldum hatam olduysa affola:)
  • EVET BRGMLİ BU MODELI ALDIM VE COKTA MEMNUNUM SARZ AZ GİDİYO DİYOLAR AMA BENDE 2 SAAT 15 DK CİVARI BAZENDE 2,5 SAATYETERDE ARTAR BİLE AMA SANIRIM BU BİLGİSAYARDAN ŞU ANDA YOK METRO ELEKTRONİKTE YOKTU YANİ
  • ewt gercekten güzel modell bende onu kullanıom sarj problemide pek yokk bende 2 - 2.5 saat rahat kullanıorum benim işimş fazlasıyla görüyor
  • walla umutoral kardesim bende burda okudum ettin tartım kendimce ve kararımı verdim msi m670 aldım.Suan 2 gun olmaısna ragmen beni cok memnun etti
    Tum ozellikleri benm icin ideal ama almadan once ne icin kullanıcagını bil ona gore al derim benim aldıgım model italatcıların yeni getirdikleri bir urun amd athlon 1.7x2 cpu su 256 ekran kartı nvidia go6100 suan bu pc den yazıyorum size ve ben gayet memnunum tam olarak 1 milyara aldm ama dusuk bisey istiyosan m670 in semphlonu var onu tavsiye etmem ama sen bilirsin tabi bi incele derim ucuz bi secenek olarak.
    Ayrıca bahtiyaraziz neo ve bu konuya katksı olan herkese tesskur borcluym bu maknayı almamı sagladılar.
    Test sonuclarını yakında paylasıcam sizlerle suan biraz mesgulum.M670 dernegine hosgeldim artk:P
  • Hayırlı olsun enlamer. Bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize.

quote:

Orjinalden alıntı: enlamer

walla umutoral kardesim bende burda okudum ettin tartım kendimce ve kararımı verdim msi m670 aldım.Suan 2 gun olmaısna ragmen beni cok memnun etti
    Tum ozellikleri benm icin ideal ama almadan once ne icin kullanıcagını bil ona gore al derim benim aldıgım model italatcıların yeni getirdikleri bir urun amd athlon 1.7x2 cpu su 256 ekran kartı nvidia go6100 suan bu pc den yazıyorum size ve ben gayet memnunum tam olarak 1 milyara aldm ama dusuk bisey istiyosan m670 in semphlonu var onu tavsiye etmem ama sen bilirsin tabi bi incele derim ucuz bi secenek olarak.
    Ayrıca bahtiyaraziz neo ve bu konuya katksı olan herkese tesskur borcluym bu maknayı almamı sagladılar.
    Test sonuclarını yakında paylasıcam sizlerle suan biraz mesgulum.M670 dernegine hosgeldim artk:P

• m670 inizin neresi sıcak merak ediyorum. bende touchppad in sağından itibaren çıkartmaların ortada olanına kadar bi bölge sıcak , birde numerik klavyenin olduğu sağ taraftaki kısımdan sıcak yükseliyo. sizde de böylemi. sürekli ellerini laptpa koyup yazı yazmam gerektii için rahatsız oluorum bu sıcaklıktan. normalse alışimaya çalışiim :D ama komik oluo sol elimin olduu yer buz gibi sağ elimin olduu yer sıcacık
  • quote:

Orjinalden alıntı: tafesan

m670 inizin neresi sıcak merak ediyorum. bende touchppad in sağından itibaren çıkartmaların ortada olanına kadar bi bölge sıcak , birde numerik klavyenin olduğu sağ taraftaki kısımdan sıcak yükseliyo. sizde de böylemi. sürekli ellerini laptpa koyup yazı yazmam gerektii için rahatsız oluorum bu sıcaklıktan. normalse alışimaya çalışiim :D ama komik oluo sol elimin olduu yer buz gibi sağ elimin olduu yer sıcacık

bende de touchpad in sağ tarafından itibaren sıcak ama senin dediğin kadar değil normal bi sıcaklık rahatsız etmiyor fakat bende de lcd deki msı logosu na dokununca gerçekten aşırı sıcak olduğunu fark ediyorum hatta coook sıcak baska da fark ettiğim bir yer yok asırı olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: femrebbbb

quote:

tama hemen yapıyorum teşekkürler ama cevap gecikti sanki biraz saka tabiki

internet baglantımda bir problem yasadım birde bakarmısın bu system control manager i actıktan sonra (kısayol tuşu ile,)setup ına girdiğinde benim ki sadece full performans adlı menunun işlemlerini yapıyo(üstte yazan) seninki de aynımı

ewet bende de sadece dediğin gibi full performance ı yapıyor.ve setup a tıkladığımda boş bi sayfa cıkıyor karsıma anlamadım walla!!!
  • YA BU ATHLON ILE TURHON ARASINDAKI FARK NE BILEN VARMI HANGI DAHA IYI ARKADASLAR
  • YARDIMLARI OLANHERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucankedi

YA BU ATHLON ILE TURHON ARASINDAKI FARK NE BILEN VARMI HANGI DAHA IYI ARKADASLAR

ya bende sormuştum bunu banada birisi laptop diğeri de pc ler için üretilen işlemci modeli dediler
  • quote:

quote:

m670 inizin neresi sıcak merak ediyorum. bende touchppad in sağından itibaren çıkartmaların ortada olanına kadar bi bölge sıcak , birde numerik klavyenin olduğu sağ taraftaki kısımdan sıcak yükseliyo. sizde de böylemi. sürekli ellerini laptpa koyup yazı yazmam gerektii için rahatsız oluorum bu sıcaklıktan. normalse alışimaya çalışiim :D ama komik oluo sol elimin olduu yer buz gibi sağ elimin olduu yer sıcacık

bende de touchpad in sağ tarafından itibaren sıcak ama senin dediğin kadar değil normal bi sıcaklık rahatsız etmiyor fakat bende de lcd deki msı logosu na dokununca gerçekten aşırı sıcak olduğunu fark ediyorum hatta coook sıcak baska da fark ettiğim bir yer yok asırı olarak

bende de lcd deki ışıklı logo tam aksine buz gibi hatta bilgisyarın en souk yeri o nokta.Diğer okuyan arkadaşlardan da cvp bekliyorum, arkdaş gibi yanan msi logolular varmı

birde klavyemin sağ yarısı nerdeyse tocuhpadin sağındn itibaren nasıl sıcaksa ona yakın bi sıcaklıkta dier arkdaşlarda da öylemi acaba. sorumdaki amaç belki soutma problemi yaşıorm yada yaşıor dier arkadaşlar bunu tespit etmek.

• Benim MSI logosunda da elle hissedilebilecek bir sıcaklık yok. Kısacası soğuk. Fakat onun dışındaki sıcaklıklar için yok elimi yakıyor, yok klavyede yazı yazamıyorum, yok touch padin kenarı, yok klavyemin köşesi gibi ifadeler tamamen subjektif değerlendirmeler içeriyor. Bunun yerine kurun everest ultimate programını rahat edin. Ekranın sağ alt köşesinde sırasıyla Harddisk, Ekran kartı ve İşlemci sıcaklığınızı ve de İşlemci hızınızı an be an görün.

quote:

quote:

quote:

bende de lcd deki ışıklı logo tam aksine buz gibi hatta bilgisyarın en souk yeri o nokta.Diğer okuyan arkadaşlardan da cvp bekliyorum, arkdaş gibi yanan msi logolular varmı

birde klavyemin sağ yarısı nerdeyse tocuhpadin sağındn itibaren nasıl sıcaksa ona yakın bi sıcaklıkta dier arkdaşlarda da öylemi acaba. sorumdaki amaç belki soutma problemi yaşıorm yada yaşıor dier arkadaşlar bunu tespit etmek.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.