Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enlamer

ark.daslar ben bu m670 notebook almayı dusunuyorum fakat bazı yerlerde ekran kartı 256 gozukuyoken bazı yerlerde 128 gozukuyo paylasımlı olması dolayısıylamı boyle nedir anlamıyamadm.
    http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=14482
    burdan almayı dusunuyorum fakat fiyatının diger sitelerden dusuk olması beni dusundurmuyo degil.

stoklarında 10 tane vardı ama bitmiş şu an stokta yok görünüyor. fiyatının düşük olması sizi düşündürmesin neticede sahiplerine ulaşamadığınız bir site değil,kime ait olduğu yeri yurdu belli.

• Aynı durum benim makina için de geçerli. Bizim makinaları fabrikanın gece vardiyası mühendisleri firmadan habersiz olarak yapıp satmışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Orada olan bios çift çekirdekli M670 için miş sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. ayrıca bendeki M670 AMD 2.2 işlemci MSI ın sitesinde hiç yok M670 in farklı konfigirasyonlarını tablo halinde vermiş bir yerde (MSI) orada işlemciler kısmında sempron 3500 bile var ama AMD 2.2 yok anlaşılacak iş değil bu yoksa bizim makineleri MSI üretmedi mi?

• http://alisveris.turkticaret.net/en+ucuz+msi+m670+amd+athlon+64+x2+17+ghz,+154+genis+ekran+notebook+-+vista+home+68938.aspx

Bu da yeni bir versiyonu mu acaba

İşlemci Athlon™ 64 X2 Dual-Core
    RAM (MB) 1024 667 MHZ
    Harddisk 120 GB SATA 5400 RPM
    Ekran Kartı (Grafik Yongası) GeForce Go 6100 (C51MV)

Sizce bunun fiyat/performans oranı nasıl ?
  • evt yeni modeli bende almayı ndusunuyorum suan.. alan bi arkadas varmı amd athlon x2 1.7 li notebook
  • BANA YARDIM EDIN!!!!

IKI LAP TOP ARASINDA KALDIM MSI VE DATRON FİYAT AYNI AMA BEN TERCIH EDEMEDIM ARAKADASLAR BANA YARDIM EDIN PAZARTESI ALMAM LAZIM AZ GUNUM KALDI BUNLARDAN HANGISI IYI EKRAN KARTI OLARAK HANGISI DAHA IYI OYUN OYNATIR VE İŞLEMCİLERİ HAKKINDA BİLGİ VERENDEN ALLAH RAZI OLSUN BEN PEK ANLAMIYORUM

DATRON

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71528

MSI

http://www.metroelektronik.com.tr/tometro/index.cfm?fuseaction=uruns.popup_detail_urun&kod=21.185.029

• Sırf oyun açısından bakarsak ikiside pek parlak değil onu söyliyim. Bende MSI'in çift çekirdek olmayanı var yalnız oyun için uygun değil. İşlemci olrak pek bir farkları yok,birbirine denk sistemler diyebiliriz...
  • ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM EDİN PAZARTESİ ALICAM HATA YAPMAK İSTEMİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucankedi

ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM EDİN PAZARTESİ ALICAM HATA YAPMAK İSTEMİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

ikisi arasında hiç fark yok gibi oyun acısından da pek farklı olacağını zannetmem birinde ati diğerinde nvidia var. ama arkadasımda datron cift cekirdek vardı ve fanı baya gürültülü calışıodu tabi bilgisayarı zorladıgınız zaman ben su an msi kullanıyorum bunun da fanı gürültülü ama datron kadar değil. oyun açısından ikisinden de fazla bi beklentin olmasın ama su an piyasada olan cogu oyunu calıştırabilir bu makineler. yeni cıkıcak olan GTA IV biraz zor tabi.

Servis açısında datron biraz daha avantajlı görünüo bildiğim kadarıyla datron LG nin servisleriyle calıştıgı icin servis ağı biraz daha yaygındır. şu an msi nin yaşadığı pil sorununu dusunursek datron almak daha mantıklı gibi gorunuo

• CEVAP VEREN ARKADASLARA TESEKKURLER BASKA YARDIM EDECEK YOK MU YA USTTE LINKLERI VERDIM YARDIMCI OLUN ARKADASLAR SON 24 SAAT GELIP GIDIP BAKIYORUM YOKMU BASKA BILGI SAHIBI OLAN YARDIMCI OLACAK MSI MI DATRON MU EKRAN KARTLARI VE İSŞLEMCİ HAKKINDA DA BİLGİ HANGİSİNDE DAHA İYİ OYUN OYNARIM TABİKİ ÇOK FAZLA Bİ BEKLENTİM YOKK HADİ ARKADAŞLAR CEVAPPPPPP?????
  • Arkadaşım cevaplar zaten çok açık ve net. Oyun için işlemciye bakılmaz. Ekran kartının kalitesi sonucu belirler..ki bu iki notebookta oyun makinesi değil. Hangisinde daha iyi oyun oynarım diye sormuşsun; ikisinde de adam akıllı oyun oynanmaz...
  • Arkadaşlar bende 2 hafta önce MSI aldım özellikleri imzamdaki gibi sarjı 2:5 saat ful performas kullanımında gidior. Pill sorunu diosunuz bende 1 gün hiç açmadığım takdirde %100 iken bir gün sonra %98 e düşüyor onuda problem olarak görmüyorum açıkcası ısınma sorunu diosunuz bence bu laptop sınıfının en az ısınanı die bilirim. carbonda 800*600 çözünürlükte kasıyorum hala işlemci fanı devir atmadan dönüyor ve vga kartı 75 dereceyi geçmiyor bence ideal bir makine çok profosyonel olmasada coğu kullanıcının isteklerini başarıyla karşılar. Yeni laptop düşünenler için fiyat ve performans olarak 10 numara bi laptop tavsiye ederim herkese... ben ürünü datagateden tekmar aracılığıyla aldı servis konusundada bi sorun olcağını sanmıyorum datagate sağlam bi firma....

Not: ben buna bios attım VGA kartını 512 olarak görüyor onu biostan 64 e getiriseniz 128 olarak görür. nvidia Go6100 tam 64 mb sistem raminle beraber 128 mb olarak çalışır biostan açtıkça vga ramini yükseltir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brgmli -- 9 Eylül 2007; 16:01:06 >

• Senin işlemci çift çekirdekli mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: brgmli

Arkadaşlar bende 2 hafta önce MSI aldım özellikleri imzamdaki gibi sarjı 2:5 saat ful performas kullanımında gidior. Pill sorunu diosunuz bende 1 gün hiç açmadığım takdirde %100 iken bir gün sonra %98 e düşüyor onuda problem olarak görmüyorum açıkcası ısınma sorunu diosunuz bence bu laptop sınıfının en az ısınanı die bilirim. carbonda 800*600 çözünürlükte kasıyorum hala işlemci fanı devir atmadan dönüyor ve vga kartı 75 dereceyi geçmiyor bence ideal bir makine çok profosyonel olmasada coğu kullanıcının isteklerini başarıyla karşılar. Yeni laptop düşünenler için fiyat ve performans olarak 10 numara bi laptop tavsiye ederim herkese... ben ürünü datagateden tekmar aracılığıyla aldı servis konusundada bi sorun olcağını sanmıyorum datagate sağlam bi firma....

Not: ben buna bios attım VGA kartını 512 olarak görüyor onu biostan 64 e getiriseniz 128 olarak görür. nvidia Go6100 tam 64 mb sistem raminle beraber 128 mb olarak çalışır biostan açtıkça vga ramini yükseltir....

• benim bildiğim kadarıyla amd athlon x2 1.7 çift çekirdek benim kredi kartınıı limiti dolmuş ondan alamadım 1-2 güne alıcam inşallah farklı bişe bilen varsa payşlaşssın arkadaşlar LİNK YUKARDA
  • ewt çift cekirdekli üzerindeki işlemci. amd nin çok yeni bir işlemcisi Athlon mobil işlemci olarak çıkardığı ilk ürün... ama ben memnunum ;)
  • Hayırlı olsun. MSI elinde bulunan M670'lere ait problemli MS-1632 anakartları konfigürasyon değişikliği yaparak tüketmeye çalışıyor. Zaten bu problem olmasa fiyatına göre çok güzel bir makina bu M670'ler.

quote:

Orjinalden alıntı: brgmli

ewt çift cekirdekli üzerindeki işlemci. amd nin çok yeni bir işlemcisi Athlon mobil işlemci olarak çıkardığı ilk ürün... ama ben memnunum ;)
  • Hayırlı olsun. MSI elinde bulunan M670'lere ait problemli MS-1632 anakartları konfigürasyon değişikliği yaparak tüketmeye çalışıyor. Zaten bu problem olmasa fiyatına göre çok güzel bir makina bu M670'ler.

BIRAZ DAHA ACARMISIN KARDES....
  • saol.. ama benim ana kart farklı msi işlemciyle beraber anakartıda değiştirmişş şuan sorunsuz... batarya konusuna gelince teknik servise sordum msi sarj düşürme taktiğini bataryanın ömrünü uzatmak için yapıyormuş sarj süreklki dolu kaldığında batarya içindeki iyonlar zayıflıomuş sürekli onları hızlandırmak ve cabuk bozulmasını önlemek için bu doldur boşalt taktiğini uyguluomuş......
  • arkadaslar 256 görünen ekran kartı bios ta 64 ayarlı peki şuan biz bu notebook u 256 olarak mı kullanıyoruz yoksa biosta ayarlı olan 64 olarak mı.ve son olarak bios taki 64 olan ayarı değiştirmenin yararı vede zararını öğrenebilirmiyim mümkünse....

saygılar şelale :)
  • Makinayı ilk aldığımda bu konu benim de kafamı kurcalamıştı. Makina fabrikadan 64mb paylaşımlı olarak geliyor. Bu durumda windows ortamında sistem belleğini 512-64=448mb olarak görüyorsunuz. Yalnız bu paylaşım miktarını örneğin biostan 128mb yaptığınızda windows ortamından farklı değerlerle karşılaşıyorsunuz. Şu an tam olarak hatırlamıyorum ama paylaşımı 128 ya da 256 yapınca bu saçma durumla karşılaşmıştım. Şu anda ben 512mb ram ilavesiyle makinayı 1gb olarak kullanıyorum. Paylaşım miktarını da 256 yaptım. Bu durumda herhangi bir sapıtma yok. Sistem belleği windows ortamında 1024-258=768mb olarak görünüyor.
    Makinasını hala 512mb olarak kullanananlar deneyerek durumu test edebilirler. Gerçi 512 mb sistem belleği ile 64mb paylaşım miktarı yeterlidir. Paylaşım miktarını 128 ya da 256 yapacak olursanız makinanız yavaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

arkadaslar 256 görünen ekran kartı bios ta 64 ayarlı peki şuan biz bu notebook u 256 olarak mı kullanıyoruz yoksa biosta ayarlı olan 64 olarak mı.ve son olarak bios taki 64 olan ayarı değiştirmenin yararı vede zararını öğrenebilirmiyim mümkünse....

saygılar şelale :)

• cok sağol bahtiyaraziz kardeşim o zaman bende yapim! peki sen 256 yapınca gözle görülür bi değişim farketin mi ne bilim en azından pencerelerin daha hızlı acılması gibi....
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.