Şimdi Ara

MSI mi ASUS mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başta herkes gibi çok araştırdım kendıme uygun olarak msi ge60 20E yi buldum ama sonradan asus g75vw rh71 i görünce duraksadım hem çizim için hemde oyun için lazım asusun 17.3" inç olması bıraz benı ona itti sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanari7 -- 31 Ağustos 2013; 21:42:29 >

• ASUS DAHA İYİDİR. SEBEBİ İSE SAĞLAMLIK VE SERVİSİ İYİ OLMASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanari7

ilk başta herkes gibi çok araştırdım kendıme uygun olarak msi ge60 20E yi buldum ama sonradan asus g75vw rh71 i görünce duraksadım sizce hangisini almalıyım ve neden ?

MSI Tavsiye ederim.

https://www.notebookadresi.com/31865msi_ge60_2oe-047xtr_notebook?keyword=047
  • ASUS'a her zaman daha çok güvenirim.
  • Ben de her zaman ASUS'dan yana olmakla beraber Gaming notebook konusunda MSI hakkında da iyi görüşleri olduğunu söyleyebilirim. Belki kasası ASUS kadar sağlam değil gibi düşünebiliriz ve doğru da olabilir ama içerik açısından MSI gerçekten güzel ürünler yapıyor.
    Mesela benim de tavsiyem bu :
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565207-msi-ge60-0nd-663xtr-intel-core-i5-3230m-26ghz-8gb-750gb-156.html
  • cevaplar için teşekkürler ama hala karar vermiş değilim konu günceldir
  • BU arada Asus G75VW-RH71 kodlu notebook bir çok yerde yok. Yani çok popüler değil gibi gözüküyor.
    Asus'un şu an gaming serisi olarak çok daha popüler modelleri de var ve bir çok yerde mevcut...

Bu arada İstanbul Bilişim çıkıyor bir çok yerde aramalarda, aman diyim dikkat edin distrübütör değil sattıkları ürünler haberiniz olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

BU arada Asus G75VW-RH71 kodlu notebook bir çok yerde yok. Yani çok popüler değil gibi gözüküyor.
    Asus'un şu an gaming serisi olarak çok daha popüler modelleri de var ve bir çok yerde mevcut...

Bu arada İstanbul Bilişim çıkıyor bir çok yerde aramalarda, aman diyim dikkat edin distrübütör değil sattıkları ürünler haberiniz olsun...

Asusu Aldım diyelim burdaki asus servisine götürsem olmaz Mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani İstanbul Bilişimden aldığınız taktirde mi demek istiyorsunuz ?
    Eğer doğru anladıysam oradan aldığınız hiçbir ürüne Türkiye distrübütörlerinin baktığı servisler bakmıyor. Yani ASUS alırsanız kesinlikle ASUS Türkiye'den hizmet alamazsınız...!
    İthalatçı firma kimse onun size göstereceği servise götürmek zorundasınız. Ve biraz araştırırsanız milletin bu tip servislerde başına gelenlerin, internet camiasında DESTAN olduğunu görürsünüz....!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

Yani İstanbul Bilişimden aldığınız taktirde mi demek istiyorsunuz ?
    Eğer doğru anladıysam oradan aldığınız hiçbir ürüne Türkiye distrübütörlerinin baktığı servisler bakmıyor. Yani ASUS alırsanız kesinlikle ASUS Türkiye'den hizmet alamazsınız...!
    İthalatçı firma kimse onun size göstereceği servise götürmek zorundasınız. Ve biraz araştırırsanız milletin bu tip servislerde başına gelenlerin, internet camiasında DESTAN olduğunu görürsünüz....!

Ama Bunların garantisi Uluslararası degil mi yani bakmak zorundalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hayır değil ve kesinlikle bakmıyorlar, kendiniz aldatmayın... Dediğim gibi girin internet şikayetleri okuyun ne demek istediğimi anlarsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.