Şimdi Ara

MSİ mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar illaki vardır diye buraya ekliyorum. Diğer forumlarda rastlamadım, belki birine yardımcı oluruz.
    Msi GS73Vr Stealth Pro kullanıyorum ve ilk defa mikrofonu kullanmaya çalıştım ama o da nesi, çalışmadı.
    * Driverlar yüklüydü, Realtek ve Nahimic 2 programları.

Sonra msi desteğe yazdım ve cevap gelmesini beklemeden bir yandan çözüm arayışına girdim.
    Sonra çok alakasız bir çözüm buldum.

Sorun kamerayla ilgiliydi. Kameranız kapalıysa mikrofonda çalışmıyordu.
    *Laptopun üzerinde bulunan fn+f6 (üzerinde webcam simgesi var) bastım ve kamera açıldı..
    Sonra ses kaydını denedim ve sorun düzeldi.

Umarım bu sorunu yaşayanlara çözüm olur.

• dostum bende gs63 8re var. windows kurdum freedos gelmişti. fakat brightness ve resolution ı değiştiremiyorum. sen nasıl çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

dostum bende gs63 8re var. windows kurdum freedos gelmişti. fakat brightness ve resolution ı değiştiremiyorum. sen nasıl çözdün?
    MSİ true color programıyla alakalıdır ya da sizing programı var. siteden gerekli programları yükledin mi? Ekran kartının son sürümünü yükle, windows helloya giriş yap orjinal windows ürün anahtarı gir muhtemelen düzelir.
  • ndrygn N kullanıcısına yanıt
    ekran kartı driver ini falan güncelledim. ama display adapter olarak microsoft basic adapter ı görüyor mesela. 120hz de kullanamıyorum o yuzden. Geforce 1060 ı görmesi lazım degil mi? yada otomatik swtich mi ediyor power save icin anlayamadım. sabah yeniden formatladım bastan kurdum ama yine aynı. True Color programını kurmadım bile. windows hello olayını bir araştırayım.
  • quote:

ekran kartı driver ini falan güncelledim. ama display adapter olarak microsoft basic adapter ı görüyor mesela. 120hz de kullanamıyorum o yuzden. Geforce 1060 ı görmesi lazım degil mi? yada otomatik swtich mi ediyor power save icin anlayamadım. sabah yeniden formatladım bastan kurdum ama yine aynı. True Color programını kurmadım bile. windows hello olayını bir araştırayım.
    www.msi.com
    Support For GS63 Stealth 8RE | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    https://www.msi.com/Laptop/support/GS63-Stealth-8RE#down-driver&Win10%2064

buradan gerekli programlarını kurmalısın..
    VGA ayrı kurucaksın ondan sonra nvidia yı kuracaksın. Önerilen sürümü yükleseydin ilk önce.
    Mouse programına kadar kurmanı örenirim. PC ye tam erişimini sağlar..

• ndrygn N kullanıcısına yanıt
    çözdüm hocam şimdi bendeki windows sürümünde hata vardı sanırım güncel bir sürüm ile denedim driverlar sıkıntısız calıstı ve ayarları yapabiliyorum :) simdi de youtube videoları oynamıyor onu çözmeye calısıyorum :D
  • hocam siz nahimic tool ' u kurabildiniz mi? ben kurmaya kalktıgımda desteklenmiyor gibi bir hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 24 Haziran 2018; 22:0:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Mikrofon Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Msi z690 ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çözdüm hocam şimdi bendeki windows sürümünde hata vardı sanırım güncel bir sürüm ile denedim driverlar sıkıntısız calıstı ve ayarları yapabiliyorum :) simdi de youtube videoları oynamıyor onu çözmeye calısıyorum :D
    UEFI kurulum yapmalısın windows 64 bit olmalıydı
  • quote:

hocam siz nahimic tool ' u kurabildiniz mi? ben kurmaya kalktıgımda desteklenmiyor gibi bir hata alıyorum.
    Nahimic 2 olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.