Şimdi Ara

MSI MODERN 14 B10MW-271XTR -5899TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ussuz

Bir farkı yok ssd 256 sadece. O da tercih edilebilir

bu acerlerin ramleri değiştirmek mümkün mü ? yada kaç ram slotu var tek bir tane varsa 8 gb az gibi geliyor bana.

• O kadar bilgim yok hocam ama sanırım hayır. Değiştirilse bile muhtemelen uğraştırır kasa metal olduğu için büyük ihtimal alt kısım komple yekparedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 5 3500U işlemcili olan Swift 3 kullanıyorum hocam. Alt kısım yekpare değil, vidalar mevcut. İçini açmaya çalışmadım ancak açılabiliyor gibi. Her tarafının aliminyum olması harika bir şey. Ancak benim tek şikayetim fanları biraz zayıf. Cihaz plastik olsa fanları hiç durmazdı herhalde, aliminyum olduğu halde sürekli çalışır haldeler. Netflix'te film izlerken bile dikkat kesilirseniz fan sesi duyulabiliyor. Şu an sadece Chrome da yazı yazıyorum ancak yine fan sesi duyuyorum. Bu eksisi dışında cihazın ekranı harika, 8 GB ram bana yetiyor sadece LOL oynuyorum (80-100 civarı fps),bunun dışında günlük işlerimde kullanıyorum uzun süre kullanabileceğim bir cihazmış gibi hissediyorum. Bir artısı da, bataryası inanılmaz uzun gidiyor. %100'den bataryayı aldığımda, 8-9 saat batarya ömrü gösteriyor. Kullanıma göre değişebilir elbet ancak Youtube, Chrome, Netflix döngüsünde 8 saati görebiliyorsunuz. İşin içine oyun dahil olursa elbette süreler düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum1th kullanıcısına yanıt

ban yok mu ya ban, nerde bu admin. senin yazık o çok bilmiş kafana

• Forum1th kullanıcısına yanıt

ergenlik sivilcesi patlamış arkadaşın sabah sabah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.