Merhabalar, uzun zamandır takip ediyordum.1 aydır 5899TL idi . Aşağıdaki videodan sonra satışı arttı.Eşim için maksimum bu fiyatlarda sizce beklemelimiyim ? 14’ hafif pc başka düşer mi MSI MODERN 14 B10MW-271XTR Dizüstü Bilgisayar, 14 FHD, Core I5-10210U, 8GB RAM, 256GB SSD, DOS, Koyu Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B08PKRVS1C/ref=cm_sw_r_cp_api_glc_i_YWFP0N0ZS470M5DV5AJW?_encoding=UTF8&psc=1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GNC_ -- 8 Nisan 2021; 13:44:53 > |
MSI MODERN 14 B10MW-271XTR -5899TL
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1th
Bu mesaj silindi.Ne saygısız bir üslup, sen kimsin de insanları aşağılayarak, tercihine karar veriyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1th
Bu mesaj silindi.Hocam o attığında bana göre çöp geldi.
-
windows tablet;
o kadar kullanışsız bir şey ki anlatamam. benim ki aylardır çekmecede duruyor. pişmanım aldığıma. tablet desen değil. bilgisayar hiç değil. ucube.
-
işlemcısı 10750 h denk neredeyse
ekran kartı ıhtıyacınız yok sanırım ındırm kuponuyla 6700 e gelıyormus ve cok övgü almış , cıhazı ınceleyıp degerlendırebılırsınız
-
O fiyata alınmaz ekran zaten tn panel gözüküyor daha ucuza daha iyi cihazlar bulunur.
-
Birazcık saygı çok zor olmamalı...
Sorduğum sorunun cevabı böyle mi olmalıydı. Yazık sana ve seninle aynı kafada olanlara.
-
14" olması ve hafif olması gerekli teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _GNC_14" olması ve hafif olması gerekli teşekkürler.
Huawei'nin matebook 14'leri de var. Kendim kullanıyorum. Memnunum hocam. Bir göz atın isterseniz.
-
Matebook 14'ü ben de kullanıyorum. Tavsiye ederim. Malzeme kalitesi, işlemci gücü ve her şeyden evvel ekran oranı(4:3) çok iyi bence. Thinkpad serilerinden beri kareye yakın 4:3 format ekranların hastasıyım. Kelime işlemci ofis uygulamaları için bene çok iyi oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: S0NADAMwindows tablet;
o kadar kullanışsız bir şey ki anlatamam. benim ki aylardır çekmecede duruyor. pişmanım aldığıma. tablet desen değil. bilgisayar hiç değil. ucube.
model ne hocam satın bana yurt dışında dandik casper atomlu windows tabletim çok işimi gördü. usb ile şarj ediliyor prize gerek yok tak powerbanki devam, taşıması kolay ince hafif. bana da android tablet çok anlamsız geliyor telefonun aynısı zaten. ofis programları bile kullanmak dert.
-
Ekran boyutundan ziyade bence ekran çerçeve oranına yani toplam kapak boyutuna baksanız daha mantıklı.
-
Hocam ben de sizin gibi MSI'ın bu cihazını inceliyordum PC alma sürecinde, amacım 14'' taşınabilir ve hafif bir cihaz alabilmekti, aynı zamanda performanslı da olmasını istiyordum. Ancak söylemek isterim ki bu cihaz için internetteki incelemeler çok fazla olumlu değil nedense. Ben daha ucuz bir model olan Acer Swift 3 modeline yöneldim. Ancak aklımda şu cihaz kaldı Tasarımını da çok beğenmiştim tam sizin fiyatınıza uygun. See All Buying Options kısmına tıklayarak 830 Dolar civarına alabiliyorsunuz. Bu arada cihazlar Modern 14 olarak geçse de işlemci açısından çok büyük fark mevcut. 10. Nesil i5 Ryzen 5 3500U ayarında (hatta AMD, Intel'e göre testlerde daha ileri sonuçlar veriyor.) olmasına rağmen, benim size attığım Ryzen 5 4. nesil. işlemci, i7 9. nesil işlemcilere denk diyebiliriz. 1000TL'lik farka değeceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 8 Nisan 2021; 21:25:37 >
-
2 gün önce Hepsiburada üzerinden 14 inç Lenovo almıştım 6660 TL ondaki RAM 16 GB ekran kartı mx 450 fakat açılmış kutu göndermişler geri gönderdim bugün. Şimdi sizin paylaştığınız msı ın 799 dolar olanına baktım TL olarak toplam 8500 TL ye geliyor yaklaşık olarak RAM benim aldığıma göre düşük 8 GB ekran kartı mx330 fakat tasarımı bende beğendim msı kalitesi biraz daha inceleyeyim. -
Hocam 8.500 degil, yaklasik 6,800TL ye denk geliyor. Sanirim Euro olarak islem yaptiniz :) Lenovo hakkinda benim de cok kotu tecrubelerim olmustu 4 sene once, zar zor iade etmistim.quote:
Orijinalden alıntı: juve212
2 gün önce Hepsiburada üzerinden 14 inç Lenovo almıştım 6660 TL ondaki RAM 16 GB ekran kartı mx 450 fakat açılmış kutu göndermişler geri gönderdim bugün. Şimdi sizin paylaştığınız msı ın 799 dolar olanına baktım TL olarak toplam 8500 TL ye geliyor yaklaşık olarak RAM benim aldığıma göre düşük 8 GB ekran kartı mx330 fakat tasarımı bende beğendim msı kalitesi biraz daha inceleyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Hocam ben de sizin gibi MSI'ın bu cihazını inceliyordum PC alma sürecinde, amacım 14'' taşınabilir ve hafif bir cihaz alabilmekti, aynı zamanda performanslı da olmasını istiyordum. Ancak söylemek isterim ki bu cihaz için internetteki incelemeler çok fazla olumlu değil nedense. Ben daha ucuz bir model olan Acer Swift 3 modeline yöneldim. Ancak aklımda şu cihaz kaldı Tasarımını da çok beğenmiştim tam sizin fiyatınıza uygun. See All Buying Options kısmına tıklayarak 830 Dolar civarına alabiliyorsunuz. Bu arada cihazlar Modern 14 olarak geçse de işlemci açısından çok büyük fark mevcut. 10. Nesil i5 Ryzen 5 3500U ayarında (hatta AMD, Intel'e göre testlerde daha ileri sonuçlar veriyor.) olmasına rağmen, benim size attığım Ryzen 5 4. nesil. işlemci, i7 9. nesil işlemcilere denk diyebiliriz. 1000TL'lik farka değeceğini düşünüyorum.yurtdışı sipariş ingilizce klavye nedeni ile düşünmüyorum.
Lenova ideapad 14"
Acer swift3 14" modellerini gözüme kestirdim. pişman eder mi bilemiyorum
-
-
-
Bir farkı yok ssd 256 sadece. O da tercih edilebilir
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne saygısız bir üslup, sen kimsin de insanları aşağılayarak, tercihine karar veriyorsun? |
Hocam o attığında bana göre çöp geldi. |
windows tablet; o kadar kullanışsız bir şey ki anlatamam. benim ki aylardır çekmecede duruyor. pişmanım aldığıma. tablet desen değil. bilgisayar hiç değil. ucube. |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- tod süper dolu paket
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X