Şimdi Ara

MSI MPG A650GF 650W 80+ GOLD (geri ödeme ile 601 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gerçekten çok güzel bir ürün ve fiyatı harika. Halihazırda geçen sene aldığım bir PSU'm var ama yine de alasım geldi.

Yeni ekran kartı aldığım için bütçem kalmadı yoksa kaçırmazdım, kafam rahat olurdu en az 10 sene.

• Ben birşey danışmak istiyorum. Geri ödemeden faydalanabilmek için combo ürün mü almam gerekiyor, yoksa sadece PSU alsamda oluyormu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamb8s

Ben birşey danışmak istiyorum. Geri ödemeden faydalanabilmek için combo ürün mü almam gerekiyor, yoksa sadece PSU alsamda oluyormu.

Tekli ürün bazında geri ödeme de var yani PSU aldığın zaman 215 TL geri ödeme yapıyorlar.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim.

• Geri ödeme hangi parçalarda var acaba listesini görebileceğimiz bir yer var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rescue

Geri ödeme hangi parçalarda var acaba listesini görebileceğimiz bir yer var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla fena degilmiş bu pahalılıkta 60dereceye kadar fan calısmama durumu var mı acaba baktımda göremedim.

• Arkadaşlar bende Sapphire Pure 625w 80+ güç kaynağı var. Anakart 24 ve 6 pin kablosu dışında modüler. 2010 veya 2011'den beri kullanıyorum. Bugüne kadar da herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Tabi yaşatmayacağı anlamına da gelmiyor. MSI kampanyasıyla 600 lira da makul geldi bana. Sizce değiştirilmeli mi yoksa devam mı edilmeli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 seneyi devirmiş hocam bence değiştir 2.el de uygunda bir fiyata verirsen ucuza yenilemiş olursun herzaman fiyatlar iyi olmuyor bugün ne hikmetse 3-4 psuda iyi fiyatlar gördüm bu en iyisi bu fiyata corsair r850 geliyor bunun abisi ama o 950 tl

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    İşte fiyattan dolayı cazip geldi. Yoksa 800-900 lira veremem mecbur kalmadıkça. Sanırım alacağım bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

10 seneyi devirmiş hocam bence değiştir 2.el de uygunda bir fiyata verirsen ucuza yenilemiş olursun herzaman fiyatlar iyi olmuyor bugün ne hikmetse 3-4 psuda iyi fiyatlar gördüm bu en iyisi bu fiyata corsair r850 geliyor bunun abisi ama o 950 tl

MSI A-GF nin rakibi corsair tarafında RMX serisi hocam RM değil. RM serisinde %100 japon kapasitörler yok sadece ana kapasitör ve mosfetler japon gerisi 2.sınıf tayvan malı.

• 3070ti için uygun mu bu acaba

sağolun hocam kaçırmışım,şunu sormak istiyorum bunda 60derece olmadan fan calıstırmama özelligi var mı acaba aradım bulamadım ama.

www.msi.com
    MPG A650GF | Power Supply | Power Within Reach
    https://www.msi.com/Power-Supply/MPG-A650GF/Overview
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

sağolun hocam kaçırmışım,şunu sormak istiyorum bunda 60derece olmadan fan calıstırmama özelligi var mı acaba aradım bulamadım ama.

www.msi.com
    MPG A650GF | Power Supply | Power Within Reach
    https://www.msi.com/Power-Supply/MPG-A650GF/Overview

PSU larda GPU gibi 60 derece degil de genelde %20 yuke kadar fan acmama olayi var fakat bu modelde oyle bir sey belirtmemisler varmidir emin olamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarilaci1928

3070ti için uygun mu bu acaba

Cok rahatlikla 3070ti-3080 besler.

alalım mı almayalım mı derken stok bitti 

Stok şu an var, düşük yükte fan açmama özelliği vardır büyük ihtimalle olmasa bile çok düşük devir döneceği için duymanız mümkün olmaz.

• trendyol.com
    MSI Mpg A750gf 80+ Gold 750w Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/msi/mpg-a750gf-80-gold-750w-tam-moduler-guc-kaynagi-p-81504150?boutiqueId=61&merchantId=409549

burada son 1 adet 750 modeli var, geri ödeme listesinde bu da var ama geri ödeme için alınan yer farkediyor mu emin değilim.

Burda birisi 0 rpm özelliği yok demiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.