Bildirim
MSI MPG B550 Gaming Plus Anakart 1.275 TL (Geri ödeme, kupon vs ile 870 TL) ) (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Para iadesi kampanyasına başvuru yapan yok mu? Ne tür hesap numarası istediğini anlayamadım. Vadesiz TL hesabında "swift" kodu yok. Euro hesabı mı istiyor? Yararlanıcıya adımızı mı yazacağız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 27 Kasım 2020; 23:8:1 > -
Ne yazıkki herşey çok net değil.Swift kodu her bankaya özel bir kod."Bankanızın adı swift kodu"diye aratırsanız çıkar zaten.Geçmişteki kampanyalarda dolar hesabı istendiği için ben dolar hesabımı verdim ama ayrıntılarda belirtilmediği için hangisini verirseniz fark etmemesi lazım.Son olarak yararlanıcı kısmına ismimizi yazmamız lazım,parantez içinde baş harfiniz olmasın gibi bir yazı yazmışlar ama ben ismimin tamamını yazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim fatura tarihide 25.11.2020 ve kayıt edemiyorum .çünkü tarihi işaretliyemiyorum.acaba 14 gün sonramı işaretlicez.yardımcı olacak varmı? -
Bugün benim talep onaylanmış gözüküyor umarım swift kodu falan derken yanlış bir şey vermemişimdir
-
An itibariyle geri ödemem onaylandı akabinde steam 100+100 gönderdi ve oyun hediyemide aldım kadro tamam :)
-
benimde ac valhallla ve steam kodlarım geldi. Steam koduyla cyberpunk patlattım direk. Geri ödeme de onaylandı. Anakart 250 tlye geldi.
-
dün 266TL ücret iadesi hesabıma geldi. bili veren arkadaşa tekrardan teşekkürler.
Not: oyun ve steam kampanyasından da yararlanmıştım
-
Bana da iade bugün ödenmiş 266 TL
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X