Şimdi Ara

MSI MPG B550 Gaming Plus Anakart 1.275 TL (Geri ödeme, kupon vs ile 870 TL) ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
12
Favori
8.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru hocam yanlış kalmış aklımda. Grafik işlemcili olanları çalıştırmıyormuş. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

b550 anakart değil mi 450 olmasın çünkü b550lerin desteği yok gözüküyor amd nin sitesinde varsa bende almayı düşünüyorum cevap verebilirseniz sevinirim

• Msi B450 Gaming Pro Max aldım daha 1 ay oldu. Geçmeye değer mi bilemedim ya fiyatı da çok iyiye geliyor açıkçası.  

• Önümüzdeki seni 5. nesilde soket değişimi olacak, alacak olanların bilgisine. Bir süre yükseltme yapmayı düşünmeyenler için fiyat şu an çok iyi ama seneye çıkacak işlemcileri bu kartla kullanamayacaksınız çok büyük ihtimalle. Zaten ddr5 de gelecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

1275TL----KUPONLA 1164TL(111TL)-----BONUSLA 934TL(100+80+50TL)----İADE KAMPANYASIYLA 668TL(266TL) YE GELMİŞ OLACAK.

• Bende aldım Konuyu başlatan arkadaşa teşekkür ederim umarım 1600af ile çalışır 

• Güzel fırsat.aldım bir adet.steam kodunu bana bırakın.her türlü onuda alacaz. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguras G kullanıcısına yanıt
    Benide alıntılayın hocam nereye yorum yapacağımızı Cyberpunk iyi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupon bulsam bende alacam ama kupon bitmiş.

• 360r sıvı soğutma ile bunu aldık bakalim. Bonuslar,Cashback,elimdekileri çıkarsam 950tl ye mal oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Benide alıntılayın hocam nereye yorum yapacağımızı Cyberpunk iyi gider

tamamdır hocam.%100 alacaz steam kodunu teyit ettim.Konuyu favoriye alsın herkes yöntemi anlatacağım

• Güzel fırsat.

• ozggr O kullanıcısına yanıt

Bu yazdığınıza binaen ben siparişimi iptal ettim. Sıkıntı olur mu bilmiyorum ama zaten keyfi almıştım.

• Fatura tekramarket olacak.n11 fatura kesemez.

• Biraz para alalımda ayıp olmasın demiş msi.

• guguras G kullanıcısına yanıt

Bende iptal etmiştim geri aldim bakalım.

• faturayı tekramarket kesti. fakat söylediğim açıklama yazıyor fatura altında.

• ozggr O kullanıcısına yanıt
    O açıklamayı kesip faturayı yüklesek ne olurki satan tekramarket işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu ürünü satmak için aldım %11 kuponla 140 tl indirim ile 1135 tl ye geldi bu fiyata hatta belki daha altına satabilirim amacım sadece bonus lar bana kalsın çünkü 230 tl bonus geldi. Yalnız şu 266 tl mi ne geri ödeme ve steam kodunu nasıl alıcaz zaten steam kodu da lazım değil bana satabiliyorsak onu da satarım.

Bu geri ödeme için sitede diyor ki ürünün satın alındığı tarihten itibaren minimum 14 gün sonra başvuru yapmanız lazım yani fatura kesildikten sonra ilk 14 gün başvuru yapamıyor muyuz? Böyle mi anlamalıyım eğer böyle ise ya 15 gün sonra MSI geri ödeme kampanyasını kaldırırsa ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 12 Kasım 2020; 14:19:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.